hits

Kristin.blogg.no

To blogger - håpløs på kjepphestoppdrett

 • Publisert: 08.12.2017, 14:37
 • Kategori: Blogg
 • Ah, riv meg i håret og steinalderdra meg bortover et dårlig strødd gangfelt! Jeg har så mange kjepphester. Jeg har en hel rideleir. Til og med noen bortsatt på kennel, for plassen var så knapp. Nå som julaften rykker stadig nærmere, må jeg vel flytte noen av kjepphestene ut så Jesus får plass om han bestemmer seg for å vende tilbake akkurat i år. 

  Det er så mye jeg har lyst til, så mye jeg liker å drive med og så mange ideer som freser rundt oppi hodet mitt. I tillegg har jeg en god del arbeidsoppgaver i løpet av en dag jeg bare er nødt til å gjøre. Som å puste for eksempel. Har søkt om pusterom for å få spillerom til og bruke den tiden til noe ganske annet, men foreløpig ligger søknaden på slaps og dårlig vinterføre.

  Smiling woman looking trough hole
  Licensed from: feierabend / yayimages.com


   

  Økonomiske prioriteringer

  Mange har en kjepphest - et yndlingstema eller en ide de stadig vender tilbake til, gir litt ekstra kraftfor og strigler nennsomt før de rir sporenstreks inn i solariet. Kjepphester kan være både billige og dyre i drift, men en må huske på at de tross alt er dyr, og må behandles med respekt.

  En av mine premiekjepphester er økonomiske prioriteringer. Både gode og dårlige. Jeg har nå bestemt meg for å plassere denne kjepphesten permanent i bloggen Sparing.blogg.no. Der er det foretatt en større julevask, med både sletting, rydding, systematisering og nytt design. Faktisk det nye defaultdesignet til blogg.no, med noen justeringer. Er det ikke pent?

   

  Uansett, om du velger å kalle meg vinglepetra må du gjerne det. Men nå har jeg to blogger, som oppdateres når jeg har noe på hjertet. På Kristin kommer alt som ikke har med sparing å gjøre, mens testbloggen sparing gjenoppstår som ren spareblogg.

  Du finner sparing på Facebook HER.

 • Publisert: 08.12.2017, 14:37
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer