Kristin.blogg.no

Om meg

 • Publisert: 27.03.2016, 14:57
 • Kategori: Om meg
 • Hei! Jeg heter Kristin, og er trønder i Telemark med noen minutter til overs innimellom. Jeg jobber som radiograf for lønnslippen og ubetalt trebarnsmor på heldøgnsbasis. 

  Jeg skulle egentlig bli journalist, men ble stoppet av et geografisk lys som gikk opp for meg: "Det er innmari langt fra Trøndelag til Volda." 

  Jeg liker å skrive, kan trekke frem ganske så bastante meninger, og tar frem saklighet etter behov. Likevel er det litt vanskelig å legge ironien helt på hylla, vi har tross alt levd sammen i ganske mange år.

   Jeg er en iherdig forkjemper for at annerledeshet og "du er bra nok" skal få reelt fotfeste i befolkningen, og ikke bare være overfladiske fraser. Jeg har også litt allergi for dobbeltmoralisme på dette feltet, selv om vi alle har litt av den.

   

  Innimellom kjører jeg meg bom fast i andres skrivefeil, eller blir irritert når barnetv har faktafeil i dinosaurprogram. Blir også farlig engasjert av sport, type hoppe/hyle/juble og dessverre innimellom: kjefte til tv-en. Sånn på generell basis er jeg mest glad i mennesker inni. Tanker, drømmer, talenter og resonnementer er ting jeg setter mye mer pris på enn nyeste lipglossfarge. Og det kanskje viktigste for meg: humor, selvfølgelig.

  Mine to Facebookgrupper

  Det kreative landslaget

  Jeg har tro på å finne løsninger, og at du kan lære deg å finne enda flere og bedre ideer hvis du utfordrer hjernen din. Ved å tenke annerledes, og bli mer kreativ. Så enkelt, og så vanskelig. Du er ikke useriøs om du bruker kreativiteten til å finne løsninger, du er smart. Vil du ha daglig input som får deg til å tenke annerledes? Meld deg inn i "det kreative landslaget

  Tupperwarekonsulenten som ikke kunne bake...

  Jeg har gitt meg selv tidenes utfordring. Smått telefonskrekk, kan ikke bake, ingen selger og generelt ikke spesielt flink på kjøkkenet, og Tupperwarekonsulent?? Hjelpe og trøste tenker du kanskje, men jeg tar igjen i massevis med å være læroman, løsningsorientert og ekstremt glad i hands off-matlaging. Vil du høre hele historien, får du den i minibloggen Tupperwarekonsulenten som ikke kunne bake...

  #ommeg

 • Publisert: 27.03.2016, 14:57
 • Kategori: Om meg
 • 4 kommentarer
 • hits