hits

Kristin.blogg.no

Om meg

 • Publisert: 27.03.2016, 14:57
 • Kategori: Om meg
 • Hei! Jeg heter Kristin, og er trønder i Telemark med noen minutter til overs innimellom. Jeg jobber som radiograf for lønnslippen og ubetalt trebarnsmor på heldøgnsbasis. 

  Jeg skulle egentlig bli journalist, men ble stoppet av et geografisk lys som gikk opp for meg: "Det er innmari langt fra Trøndelag til Volda." 

  Jeg liker å skrive, kan trekke frem ganske så bastante meninger, og tar frem saklighet etter behov. Likevel er det litt vanskelig å legge ironien helt på hylla, vi har tross alt levd sammen i ganske mange år. Jeg trives godt med både absurditet og humor, og det kommer du forhåpentligvis til å merke. 

   Jeg er en iherdig forkjemper for at annerledeshet og "du er bra nok" skal få reelt fotfeste i befolkningen, og ikke bare være overfladiske fraser. Jeg har også litt allergi for dobbeltmoralisme på dette feltet, selv om vi alle har litt av den.

   

  Innimellom kjører jeg meg bom fast i andres skrivefeil, eller blir irritert når barnetv har faktafeil i dinosaurprogram. Blir farlig engasjert av sport, type hoppe/hyle/juble og dessverre innimellom: kjefte til tv-en. 

  Sånn på generell basis er jeg mest glad i mennesker inni. Tanker, drømmer, talenter og resonnementer er ting jeg setter mye mer pris på enn nyeste lipglossfarge. Og det kanskje viktigste for meg: humor, selvfølgelig.

  Følg bloggen på Facebook HER.

 • Publisert: 27.03.2016, 14:57
 • Kategori: Om meg
 • 4 kommentarer