Kristin.blogg.no

Om meg

 • Publisert: 27.03.2016, 14:57
 • Kategori: Om meg
 • Hei! Jeg heter Kristin, og er trønder i Telemark med noen minutter til overs innimellom. Jeg jobber som radiograf for lønnslippen og ubetalt trebarnsmor på heldøgnsbasis. 

  Jeg skulle egentlig bli journalist, men ble stoppet av et geografisk lys som gikk opp for meg: "Det er innmari langt fra Trøndelag til Volda." 

  Jeg liker å skrive masse forskjellig, så innimellom tips om hvordan du kan utnytte din kreativitet, utfordrer jeg min egen med både humorbekledte meninger, bloggtipsinnlegg, hverdagsinnblikk og renspikka tull og tøys. Jeg kan trekke frem ganske så bastante meninger, og tar frem saklighet etter behov. Jeg er en iherdig forkjemper for at annerledeshet og "du er bra nok" skal få reelt fotfeste i befolkningen, og ikke bare være overfladiske fraser.

  Meg og kreativitet

  Har du ønsket deg kontroll over kreativiteten din slik at du kan finne best mulig ideer? Kreativitet for meg er det som skjer i spennet mellom det du vet og hvordan du bruker det. Vet du mer har du mer å jobbe med, og lærer du nye måter å bruke det du vet på, har du flere muligheter. Hvis du er enig kan vi gjerne trene kreativitet sammen. Kanskje har du alltid ønsket deg en smått ironisk, bestemt og trivelig kreativ trener? Det er tross alt mye kulere om kreativiteten spiller på lag med deg, fremfor dribler rundt med Messitakter på motlaget.

  Jeg kan mye om kreativitet i formelle omgivelser - det er ikke bare "alt er lov" og kum-bah-yah her. Du kan gjerne leke deg mer kreativ, men det er ikke alltid du kan leke hele veien. Det hjelper likevel mye om du tør la assosiasjonene dine være lekne, og er det ubehagelig, trenger du ikke si det høyt til noen at du har lekne assosiasjoner.

  Hvorfor kreativitet

  Jeg har blitt opptatt av hvordan en kan forvalte ideer og bruke kreativiteten til sin fordel, fordi jeg var møkk lei av at min egen kreativitet sto fast i trassalderen. Enten lesset den på meg for mange ideer samtidig, eller til feil tid, ellers så møtte den rett og slett ikke opp.

  Hvor mange andre jenter var det som heiet på Tonya Harding under Lillehammer-OL fordi hun gikk til musikk fra Jurassic Park, eller satt med gåsehud helt opp i hårfestet da Liverpool vant Champions League? Jeg er en guttejente med svært bredt interessefelt, mens hjernen selvfølgelig fremdeles har alle de der merksnodige koblinger vi jenter er kjent for å ha. Jeg synes også det er stor stas å lytte for og løse problemer.

   

   

  Vil du ha nyhetsbrev fra denne kreative annerledesjenta?

  Ja, jeg vil gjerne motta nyhetsbrev

  * indicates required

   

  Har du en kreativ utfordring eller ønsker konstruktiv tilbakemelding på noe helt konkret, send meg gjerne en mail på kontaktkristinblogg@gmail.com.

   

  Jeg kjører også faste, kreative treningsøkter hver mandag, og skulle du være av typen som heller vil ha daglige smådrypp kan jeg anbefale Facebookgruppen min "Det kreative landslaget" - gleder meg til å bli kjent med deg!

   

  #ommeg

 • Publisert: 27.03.2016, 14:57
 • Kategori: Om meg
 • 4 kommentarer
 • hits