Kristin.blogg.no

Om meg

 • Publisert: 27.03.2016, 14:57
 • Kategori: Om meg
 • Hei! Jeg heter Kristin, og er trønder i Telemark med noen minutter til overs innimellom. Jeg jobber som radiograf for lønnslippen og ubetalt trebarnsmor på heldøgnsbasis. 

  Jeg skulle egentlig bli journalist, men ble stoppet av et geografisk lys som gikk opp for meg: "Det er innmari langt fra Trøndelag til Volda." 

  Jeg liker å skrive, og du kan forvente litt av hvert her. Innimellom tips om hvordan du kan utnytte din kreativitet, utfordrer jeg min egen med både humorbekledte meninger, bloggtipsinnlegg, hverdagsinnblikk og renspikka tull og tøys. Jeg kan trekke frem ganske så bastante meninger, og tar frem saklighet etter behov. Jeg er en iherdig forkjemper for at annerledeshet og "du er bra nok" skal få reelt fotfeste i befolkningen, og ikke bare være overfladiske fraser.

  Kreativitet

  Skal du bli mer kreativ må du gjøre eller tenke annerledes enn du gjør i dag. Så enkelt og vanskelig. Jeg skriver om kreativitet og ideutvikling på mandager, kanskje du alltid har ønsket deg en smått ironisk, bestemt og trivelig kreativ trener? Det er tross alt mye kulere om kreativiteten spiller på lag med deg, fremfor dribler rundt med Messitakter på motlaget.

  Kreativitet er også viktig i formelle omgivelser - det er ikke bare "alt er lov" og kum-bah-yah her. Du kan leke deg mer kreativ, men det er ikke alltid du kan leke hele veien. Det hjelper likevel mye om du tør la assosiasjonene dine være lekne, og er det ubehagelig, trenger du ikke si det høyt til noen at du har lekne assosiasjoner. 

  Du er ikke useriøs om du bruker kreativiteten til å finne løsninger, du er smart. Vil du ha daglig input som får deg til å tenke annerledes: Meld deg inn i "det kreative landslaget" på facebook.

  Hvorfor kreativitet?

  Jeg har blitt opptatt av hvordan en kan forvalte ideer og bruke kreativiteten til sin fordel, fordi jeg var møkk lei av at min egen kreativitet sto fast i trassalderen. Enten lesset den på meg for mange ideer samtidig, eller til feil tid, ellers så møtte den rett og slett ikke opp.

  Hvor mange andre jenter var det som heiet på Tonya Harding under Lillehammer-OL fordi hun gikk til musikk fra Jurassic Park, eller satt med gåsehud helt opp i hårfestet da Liverpool vant Champions League? Jeg er en guttejente med svært bredt interessefelt, mens hjernen selvfølgelig fremdeles har alle de der merksnodige koblinger vi jenter er kjent for å ha. 

  Jeg har tro på å finne løsninger, og at du kan lære deg å finne enda flere og bedre ideer hvis du utfordrer hjernen din. Ved å tenke annerledes, og bli mer kreativ. Så enkelt, og så vanskelig.

  #ommeg

 • Publisert: 27.03.2016, 14:57
 • Kategori: Om meg
 • 4 kommentarer
 • hits