hits

Kristin.blogg.no

Jeg vant årets gullpenn i fjor

 • Publisert: 13.11.2017, 21:53
 • Kategori: Blogg
 • I disse nominasjonstider spør mange toppbloggere svært breialt om du ikke kan nominere dem til Vixen influencer awards. En av de aller gjeveste prisene på denne utdelingen er "Årets gullpenn". En sånn pris vant jeg faktisk i fjor, og det er litt moro å se tilbake på. 

  I fjor på denne tiden porsjonerte jeg ut de siste kreftene som var å oppdrive for å komme meg på jobb. Jeg gikk straks inn i siste trimester med en bekkenløsning som hadde spasert over støvleskaftene og helt oppi hårfestet. Og jeg hadde internettpause. 

  Jeg skrev ingenting. Orka ingenting. Bare eksisterte og var mamma. 

  pen with a gold feather
  Licensed from: ayax / yayimages.com


  Derfor var overraskelsen og ikke minst gleden over å vinne årets gullpenn stor. Begrunnelsen for at jeg vant har jeg sakset inn, fra magiskliv.blogg.no

   

  Årets Gullpenn
  Denne damen er helt utrolig på å svinge pennen, selv om jeg vet at det er et tastatur hun bruker for å formidle det hun skriver til oss. Det får rett og slett være et tastatur av gull. Ordene hennes er i allefall gull verdt! Jeg vet rett og slett ikke om noen andre som har ordene i sin makt slik denne damen har!
  Hun får det kjedeligste tema, og den tørreste fakta til å bli en fryd å lese. Hun pakker alt inn i humor, vittigheter og gøy selv om det kan ligge en dose alvor i det hun skriver. Tips, triks og råd ligger i det hun gir oss som leser. Aller mest det hverdagslige vi gjør, kanskje spesielt i butikken, eller enkelt forklart når vi skal handle, eller ikke!
  Selv om hun ikke er like aktiv på bloggen akkurat nå i disse tider, har hun hatt en blogg jeg har fulgt tett før hun tok en liten pause, og jeg håper veldig på å se henne tilbake i full fyk med ord igjen, om ikke lenge. Selv med et lite fravær er det likevel henne som fortjener denne prisen!

  Kjære Kristin og bloggen: sparing.blogg.no... Gratulerer med å kunne smykke deg med utmerkelsen: Årets Gullpenn hos Magisk Liv`s Blog Awards 2016

   

  Nå er det altså snart 1 år siden jeg vant årets gullpenn, og mye har skjedd siden den gang. Gamlebloggen min, sparing, har blitt en testblogg jeg tilbringer litt tid med innimellom, og jeg har bosatt meg her. 

   

  Om gullpenna fortsatt fungerer? Nja, mulig det er på tide å skifte blekk?

 • Publisert: 13.11.2017, 21:53
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  JULIE WINGE

  14.11.2017 kl.08:48

  Du! Er det en ting som er helt sikker (fillern, jeg kan nesten ikke kalle deg sparing lenger!), er at det, DET fortjente du! Ferdig;)

  Kristin

  16.11.2017 kl.22:20

  JULIE WINGE: Tusen takk for en smått nydelig tilbakemelding altså :D Smask!

  Helgee

  14.11.2017 kl.10:54

  Gratulerer - den fortjente du. En slik kåring er bloggverden`s svar på spellemannsprisen. Har lest om den før på en annen blogg(ideatroll.blogg.no) og syns egentlig det er bra at en slik kåring finnes. Du skriver godt og er opptatt av mange ting, det er mange ting i hverdagen som kan inspirere til blogginnlegg. Ha en fin dag.

  Kristin

  16.11.2017 kl.22:21

  Helgee: Tusen takk, Helge, det var kjempetrivelig å høre :D Ja, det er veldig mange ting en opplever eller leser i løpet av en dag som kan inspirere til å skrive. En må bare finne sin vinkel og måte på det. :)

  frodith

  14.11.2017 kl.20:36

  Å ja...det var gøy med utmerkelsene til Magisk liv, må inn å lese litt der igjen :-) Moro :-) Og du fortjener en gullpenn, helt klart :)

  Kristin

  16.11.2017 kl.22:22

  frodith: Ja, det var skikkelig gøy :) Hun gjorde virkelig en stor jobb utav det også, og da betyr det litt mer enn bare: "jeg synes bloggen er bra fordi det er så bra tekst og så bra bilder. Synes du også bloggen er bra?" ;) Tusen takk :D

  Skriv en ny kommentar