hits

Kristin.blogg.no

The voice - stem på THOMAS!

 • Publisert: 10.11.2017, 20:08
 • Kategori: Blogg
 • Hvis du skulle være i tvil om hvor du skal slenge stemmen(e) dine i kveld, vil jeg gi deg et tips. Ydmyk og gjennomtrivelig. Morsom og et helt rått musikalsk talent. Stem på Thomas - en fullblods artist. 

  Ikke en sånn "nja, jeg kan davel lirke av meg en strofe eller to"-syngemann, men en helstøpt artist. Med livet fanget i stemmen, klart til å gripe oss.

  Tidligere vinnere av syngekonkurranser

  De fleste sånne syngekonkurranser blir vunnet av folk som kan synge. Bortsett fra de gangene vi ikke stemmer og de som kan synge forsvinner ut av konkurransen til fordel for noen som ikke kan det. Men de gangene er det bare vår egen feil, og fullt fortjent. 

  Mange av vinnerne har fordufta fra overflaten kort tid etter at de har vunnet. De kunne synge, men hadde ikke peiling på hva som krevdes for å være artist. Altså utenom en stor produksjon rundt seg.

  Thomas 

  Thomas vet dette. Han har vært artist i mange år. Og har vært gjennom mange av nedturene. Derfor er han også rustet til å takle eventuelle smeller som måtte komme og fortsette å følge drømmen. 

  Måtte du stå som vinneren i the Voice 2017. Du gruser dem på både integritet, ydmykhet, melodisk forståelse, innlevelse og musikalsk talent. 

  Fingers crossed og stemmer som bare det! Heia Thomas!

   

 • Publisert: 10.11.2017, 20:08
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  eiheks

  10.11.2017 kl.22:28

  Jeg også! :)))

  Kristin

  16.11.2017 kl.22:16

  eiheks: Var det ikke det jeg visste at du hadde god smak ;)

  Helge

  11.11.2017 kl.06:42

  Har aldri sett eller stemt på noen i The voice. Det er så mange programmer som er så like. Men det er mange flinke folk rundt forbi som synger og det er bare noen få som oppnår suksess over år. Kurt Nilsen var den første som vant noe i den gata og han har jo hatt en fin karrierre. Mange andre stresser fra festival til festival gjennom hele sommern. Men egentlig er de like dyktig alle sammen. Derfor går min stemme til alle de som ikke kommer på TV. Ha en fin dag.

  Kristin

  16.11.2017 kl.22:18

  Helge: Nei, jeg stemmer også svært sjelden i sånne programmer. Men akkurat i dette tilfellet har jeg tatt frem mobilen og stemt litt :) Jeg er ikke enig i at alle er like dyktige, det er en stor forskjell på nivået, også blant de som er ute på veien og spiller. Enkelte hadde jeg ikke gått på konsert med om jeg hadde fått betalt for det ;) Håper du har hatt en knall uke :)

  Skriv en ny kommentar