hits

Kristin.blogg.no

3 absurde ryddetips?

 • Publisert: 02.11.2017, 19:44
 • Kategori: Humor
 • I dette innlegget får du 3 nye, alternative, måter å rydde på. I det siste har det nemlig gått i "Norske rotehjem" på avslappingskontoen her i huset. Du vet, den kontoen der du slenger rygg og nedre vedheng lang nedi sofaen og bare eksisterer. Uten tanke for avkastning, renter og alt annet som hører med andre kontoer. Kanskje havner beina oppetter vinduskarmen også, det er isåfall fradragsberettiget.

  Programmet er en reklameserie for Clas Ohlsson som har glemt å kle seg ut til tross for Halloween, men har mange gode ryddetips i seg. Men dekker programmet alle mulige løsninger? Neppe! Derfor har jeg lyst til å by på noen alternative fremgangsmåter som "Norske rotehjem" ikke har prøvd. 

  Min bakgrunn for å komme med tipsene:

  De kveldene jeg ikke ser på D-play er det oftest full fart med lesing på nett, lytting til podcaster, webinardeltakelse og alt mulig annet som kan tenkes å ha en skitten flik av interessant ved seg. Er det mulig å lære noe av dette? Jeg ramler i alle fall over mye forskjellig. Også, for å være fullstendig ærlig, vanvittig mye ræl. Ræl er kanskje ikke et typisk boksmålsordbok-ord, men det er likevel et meget dekkende uttrykk, så jeg lar det stå. 

  Så, hva har jeg lært av disse internettcoachene? Jeg skal ikke holde deg på pinebenken, her er 3 alternative ryddetips!

  1. Send ryddige tanker ut i universet, så vil du motta ryddige tanker tilbake. Det du sender ut, vil du nemlig få i retur. Litt usikker på hvordan det hjelper på takraset av skittentøy på vaskerommet, men ved å sortere tankene dine kan du i det minste bli en bedre versjon av deg selv. Har du litt flaks, er det nettopp på ryddebiten du forbedrer deg. Hvordan oddsen for at du vil treffe dette området er, lar jeg være opp til "Come on" å svare for. Gjerne i lykkebokser.

  2. Bli såpass eminent på manifestering at du manifesterer på deg egen hushjelp. Er du ekstra åndelig i samme slengen, har jeg hørt om manifestering fra den andre siden. Om det blir vestlandet for min del, har jeg ikke dobbeltsjekka, men hvis så er, har Frode Boden ansvaret for å sette vedkommende på første mulige fly hit. Hvis hushjelpa blir vanskelig å oppdrive, bør det først som sist sjekkes husene til ryddige medier, Lilli Bendriss for eksempel. Det er vel ingen tilfeldighet at kun de rampete roteåndene blir ryddet ut av hus vel? De ryddige får vel bli med hjem i baksetet på firmabilen og gjøre nytte for seg. Urettferdig!

  3. Du må tro at du kan klare det. Tro kan derimot flytte fjell, så det er veldig viktig at du ikke tar i bruk denne teknikken for tidlig. Har du bare et lite tårn med oppvask stående, vil det være bortkastet energi, og du vil få en ubalanse i energiregnskapet ditt. Verden vil nemlig gi deg akkurat det du trenger for å utføre oppgaven, og gjør du dette feil, må du begynne å stappe overskuddsenergi på hattehylla. Som om det ikke var fullt og rotete nok der fra før. 

   

  Hvilket tips vil du prøve først? 

  Mess in kitchen
  Licensed from: leszek_poland / yayimages.com

 • Publisert: 02.11.2017, 19:44
 • Kategori: Humor
 • 9 kommentarer
 • 9 kommentarer

  Jeanette Renèe

  02.11.2017 kl.19:49

  Fantastisk innlegg :)

  Nummer 3 vil jeg si.

  Ønsker deg en fin kveld videre.

  Victoria

  02.11.2017 kl.22:24

  Utrolig genialt :-)

  Kristin

  03.11.2017 kl.23:21

  Victoria: Takker :) Håper helga steller fint med deg :)

  rteworld2

  03.11.2017 kl.20:27

  Selv ville jeg sporenstraks (hvis det heter det) byttet ut kopper og kar av blikk (?) og porselen med PAPP! Papp er en undervurdert forbruksvare, for der kan du bare hive skjiten i søppelsjakta etterpå, uten en eneste tanke på å skulle vaske opp. Selv er jeg en pedant til å rydde, men iflg. dem jeg bor sammen med både vasker jeg og rydder for dårlig, noe jeg overhodet ikke kan forstå. Prøver å lære min to døtre å vaske opp, men de bare hyler når jeg prøver å ymte frempå og sier de ikke "kan" det. Men det går an å lære, sier jeg da. Men neida. Tror even katta vasker fatet sitt bedre. Kaffekoppen pleier jeg aldri å vaske, det er bare jeg som drikker av den uansett og jo svartere/brunere - jo bedre. Ikke helt sikker på hva jeg svarte på her, men sånn ble det i dag.

  Kristin

  07.11.2017 kl.21:45

  rteworld2: Se her ja, løsningsforslag fra en annen verden :) rte-verden. Kanskje det var dette som var den andre siden hele tida? Takker og alt sånt i alle fall. :)

  Helge

  04.11.2017 kl.06:21

  Kjenner meg igjen. Men alt rot rundt forbi er egentlig bare en sann uvane. Man bør lære seg gode vaner når det gjelder rydding. Legge ting på faste plasser. Av erfaring veit jeg at det lønner seg. Mine kleskap ser ofte ut som jordskjelv, hadde vært en fordel om jeg kunne ta meg tid og rydde der. Kaste, vaske og gi bort til Fretex hvis ok. Vaske skapene og hele tiden tenke på hvor godt det dufter av alt sammen seinere. Nå er det en stor oppvask som venter.

  Ha en fin dag.

  Kristin

  07.11.2017 kl.21:46

  Helge: Det er veldig sant, det er en uvane. Men innimellom kan det føles litt uoverkommelig å ta fatt på uvanen. I alle fall for meg ;)

  s

  04.11.2017 kl.17:59

  er ikke ting absurd noen gang så dauer jeg invendig og kaller det for ræl - så deffor henger her i ny og ne; aksepterer denna tupperware greia også da inser at man ikke kan leve på absurditet 24/7 og må livnære...i get it...

  anyway; jeg velger 3 jeg; fordi det er rett og slett noe mystisk med tallet; det er slutten på 1-2-3 og bærer med seg eventyraktig mystisisme. pluss atte; tro flytter fjell tingen fikk meg til å undre - å undre liker jeg...

  detta ryddegreiene er bra; fordi handler om å rydde fysisk i et eller annet rom; eller rydde i sitt eget indre hus - deffor var jeg noe tilhenger av numero 2 forslaget; fordi det åndelige om å ta hjelp fra andre siden; gir meg personlig mening av sånne personlige ting som jeg ikke orker å skrive om noe fordi da ble det en memoar.

  tilbake til 3.

  jess - tro kan flytte fjellet; dette har veldig betydning for meg fordi det var en gang en S som drev å svanse rundt litt 'på den andre siden' og fikk for seg atte var et usynlig fjell der; det usynlige fjellet handlet faktisk om å tråkke seg igjennom til den andre siden - jeg så jo ikke fjellet men jeg følte det var der; og da kanskje jeg hadde troen til å flytte fjellet - men kanskje jeg egentlig holder på å grave en tunnel..og da er det lys i andre enden? Så lenge ikke er et ekspresstog som skal til Burundi o treffer meg...

  du er veldig fllink til å velge ut ord, fraser, meningen og meninger mellom linja - danser over ordene; o jeg tenker atte - er k-lady bevisst på det; eller er det mere sånn atte hu er bevisst, men også et annet sted også bevisst på samme tid som faktisk lager de orda...jeg tenker atte det er sånn; fordi ellers hadde du ikke skrivi sånn sm du gjør.

  du er skriver nemlig ikke som en 'Series 800 Terminator, which used a metallic endoskeleton covered with living tissue'...

  #metoo

  Kristin

  07.11.2017 kl.21:53

  s: Hihi, jeg har ikke sett en sånn Terminator skrive jeg, men som regel prøver jeg å legge inn litt bonusmening i det jeg skriver, bevisst. Moro både når det blir lagt merke til og satt pris på. :D Får se om dette funker altså, ingen forskjell så langt i alle fall. Hvis ingenting skjer i løpet av den neste uken får jeg starte tunellprosjekt jeg også. :D

  Skriv en ny kommentar