hits

Kristin.blogg.no

Serietips: Melk

 • Publisert: 29.09.2017, 20:43
 • Kategori: Blogg
 • Streamingtjenester opp, ned og i mente, her kommer åkke som et serietips der du ikke trenger å betale en krone for å få sett hele sesongen. Serien heter Melk, er norsk, og den anbefales. 

  Hva handler den om?

  Serien er en dramakomedie som tar barseltiden på kornet, og følger to svært ulike mødre gjennom sånne utfordringer som de fleste mødre har, men også utfordringer som helt ærlig bare disse to har. Noen av situasjonene de befinner seg i er av det heller sære slaget, men det gjør det ikke noe mindre moro å være tilskuer. Av og til kan du godt ha en pute i nærheten om du ikke er den sterkeste på flaue situasjoner. 

  Karakterene i serien er ikke kjempemange, men de som dukker opp gjør et varig inntrykk, for å si det sånn. Dette er en serie det er lett å bingwatche, episodene er korte, rundt 20 minutter, og inneholder ikke mye dautid. Du får gjensyn med to favorittskuespillere fra skam; helsesøstra og Isak/Tarjei, Annette Hoff og Ingar Helge Gimle storspiller og ikke minst: Hege Schöyen som jordmora du helst ikke vil møte. Generelt lider serien ingenting av knallbra casting.

  Du har både riste på hodet-humor, fnisehumor og dette-blir-for-dumthumor, mens seriens beste humorsjanger for min del er den absurde humoren. Du kjenner deg helt klart mest igjen hvis du har vært gjennom en barseltid selv, men serien bør være morsom også for de som har til gode å ha gjort det. En må jo kunne forvente at du har såpass god humor, ikke sant?

  Enkel og morsom underholdning på norsk? Melk er et svært godt alternativ, nå gratis på Viafree.no.

  Har du sett Melk?

  Milk
  Licensed from: Stocksnapper / yayimages.com

 • Publisert: 29.09.2017, 20:43
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  frodith

  30.09.2017 kl.20:46

  Aldri ,sett...Men jeg er jo en skikkelig treging, ser på DVD, ikke noe nett-greier :-D

  Kristin

  01.10.2017 kl.23:10

  frodith: Hehe, den er helt ny, men kommer sikkert på DVD etter hvert. Litt moro at frk "ikke noe nett-greier" skriver blogg :D Håper du får en knall Bergenstur - og de høstløva dine var bare så fine!

  Skriv en ny kommentar