hits

Kristin.blogg.no

Hvem vil jeg jobbe med?

 • Publisert: 03.09.2017, 20:25
 • Kategori: Blogg
 • Tusen takk for alle nydelige tilbakemeldinger på mitt siste innlegg!  En venninne spurte meg et ganske interessant spørsmål i den forbindelse, som jeg tenkte å si litt om. Spørsmålet kom etter at jeg i forrige innlegg statuerte at jeg ikke ønsket å rekruttere for å rekruttere. Hvem er det jeg vil ha da? Hva hadde vært mitt drømmeteam?

   

  Dette blir jo nesten som å sette opp en liste over drømmemannens egenskaper, og det er ikke en oppgave jeg kan la passere. 

   

  Så, kjære fremtidige teammedlem, dette er deg:

  - Du har humoristisk sans og liker å le. 

  - Du spiser mat på daglig basis, og lager noe av den selv. På et eller annet kulinarisk nivå.

  - Du har hørt om Tupperware, og kanskje har du også noen erfaringer med det.

  - Du er ikke en sånn som gir seg ved første tegn til motbakke. 

  - Du er omgjengelig, trivelig og liker å jobbe i team. 

  - Du vet hva dobbeltklikk og internett er, og eier en mailadresse. (blunkemilefjes)

  - Du tror du kan trives med meg som teamleder. (om du gjør det, aner man jo ikke, men det er en fordel å tro det før en starter)

  Woman with plastic food boxes Bounie_Audrey_130410
  Licensed from: phovoir / yayimages.com

   

  Visste du at: MLM-rekruttering og salg i bloggshouts på blogg.no ikke er lov? Tupperware er et MLM-selskap, andre kjente er Mary Kay, Forever living, NU skin, Herbalife, Zinzino og Lyoness/Cashback world.

   

  I tillegg er dette ting jeg mangler som kanskje noen i teamet vil tilføre:

  - kan bake.

  - liker skikkelig godt å diske opp fancy mat.

  - liker å snakke i telefonen.

  - liker å ta bilder av mat, enten via instagram eller blogg. Eller annen matdokumentasjon.

  -har instagram og/eller snap.

  Dette er de jeg har lyst til å jobbe med, kanskje kjenner du dem, eller det er deg? Knalltøft, da er det håp for at jeg får et team en eller gang i fremtiden. 

   

  #tupperware #team #dreamteam

 • Publisert: 03.09.2017, 20:25
 • Kategori: Blogg
 • 15 kommentarer
 • 15 kommentarer

  frodith

  03.09.2017 kl.20:40

  Håper du finner folka :-) Ha en fin søndag Kristin <3

  Kristin

  04.09.2017 kl.15:56

  frodith: Ja, håper de dukker opp en eller annen gang i fremtiden. :) Men som jeg sa; teambygging er ikke førsteprioritet, først må jo jeg bli flink til dette selv ;)

  Elevele

  04.09.2017 kl.18:48

  Jeg har stor tru på at du skal finne mange flotte folk til teamet ditt :D Selv er jeg jo Mary Kay konsulent og vurderer en annen vei også (ikke Tupperware, dessverre, selv om jeg er superfan) :) Men, når jeg trenger flere Tupperwareting så kommer jeg løpende til deg(satser på du sender i posten) ;)

  Kristin

  05.09.2017 kl.21:24

  Elevele: <3 Tusen takk :) Så spennende, gleder meg til å lese om det hvis det blir den veien. Du har sikkert mange gode erfaringer fra Mary Kay-konsulentjobben du drar nytte av i det neste påfunnet :D Har veien noe med 28 dager å gjøre? Nyskjerrig 3,5åring også vettu. Hehe, jeg tar deg gjerne ombord som kunde jeg vettu :)

  Elevele

  06.09.2017 kl.08:33

  En av mine absolutte favoritter til Tupperware nå er disse påleggsboksene- jeg hater rot og poser i kjøleskapet, så disse boksene blir brukt hele tiden :D Og så er det så smart at man kan bygge de i høyden også :D Åhhhh, jeg elsker tupperware :D he he..

  Ja, har noe med de produktene jeg bruker- de har i grunn ikke så mye med den 28 dagers dietten å gjøre sånn egentlig, men likevel har de jo det :)

  Kristin

  06.09.2017 kl.23:33

  Elevele: Hehe, godt å høre. De boksene har jeg hørt flere som ikke klarer seg uten også, så det er vel en sånn ting at hvis man først har prøvd dem, går man ikke tilbake til noe annet ;) Så spennende, gleder meg til å følge deg og se hva som skjer ;)

  Elevele

  07.09.2017 kl.17:11

  Ja, og for ikke å snakke om disse grønnsaksboksene- herlighet, hvordan greide folk å være rundt meg før de kom?! Ha ha..

  Kristin

  07.09.2017 kl.19:30

  Elevele: Ikke sant - det var en av de tingene jeg ikke hadde prøvd, og hadde like stor tro på som et gjøkur på sovemedisin. Og slengte derfor halve gulrotpakken oppi, og lot de resterende bo i posen sin. Lot de ligge sånn i 10 dager til startpartyet mitt kom rundt hjørnet, og måtte bite i meg både skepsis og alle andre tanker om at dette ikke var noe særlig til produkt. De i posen var blaute og hæslige, mens de i boksen, vel, de var akkurat like gode som da jeg kjøpte den i butikken... Fra sovemedisingjøkur til rolex på 10 små dager. Nå bor boksen i kjøleskapet og kommer sannsynligvis ikke derfra. Litt Alkatraz.

  Elevele

  07.09.2017 kl.19:35

  Det utgjør altså så stor forskjell at man faktisk ikke trur det før man har prøvd selv :D Jeg var veldig i tvil til å begynne med og kjøpte kun den minste boksen bare fordi at noen trengte et salg.. Men det tok ikke lange stunden før jeg bestilte en større og en enda større ;) Har snart ikke plass til annet i kjøleskapet enn alle disse tupperwareboksene mine ;) ha ha

  Kristin

  07.09.2017 kl.19:39

  Elevele: Hehe, ja samboeren min klokka inn bestilling på den store med tiltenkt brokkoli med en gang han så gulrotforsøket. ;) Enda han var like skeptisk som meg da vi pakka ut startpakka. "Ja, vi kan jo teste den, ellers går d jo an å selge den billig hvis den ikke er noe". Til "Husket du å legge gulrøttene i boksen sin?" ;) Nesten komisk, men helt sant. Tror nok vårt kjøleskap blir noe lignende også, er godt igang.

  Elevele

  07.09.2017 kl.19:47

  Jeg bare elsker når ting fungerer bra! Der er Tupperware ganske så enestående altså :) Likevel må jeg si meg litt skuffet over den termokoppen jeg kjøpte i fjor (det var i forbindelse med kreftsaken i alle fall, der en del av salget gikk til kreftsaken). Den holder så absolutt ikke lenge på varmen :/ Hu jeg kjøpte den av sa at hu hadde glemt den på bordet med te i og at teen var lunket dagen etter. Vel, her kan man fylle min kopp med glovarm kaffe, og 20 minutter seinere kan man bælme kaffen uten problemer :O

  Kristin

  07.09.2017 kl.19:51

  Elevele: Ja, jeg har mange produkter som strengt tatt kunne vært utslitt, men fortsatt fungerer som bare det. Og de er stort sett i bruk hele tia, for er de i skapet, er de førstemann til å bli valgt :P :P Hmm, enten overdrev jo hun du kjøpte den av noe voldsomt, ellers er det en produksjonsfeil på din. Det er litt for fantastisk med så store avvik. Hør med henne om hun kan ta den på reklamasjon, ettersom din ikke funker 10% så bra som hennes gjorde engang. Så finner du jo fort ut om det var overdrivelse eller ikke :)

  Elevele

  07.09.2017 kl.20:11

  Ja, skulle vel nesten ha "klaget" på den, men jeg bruker den jo ikke- har jo Poul Pava til vannet mitt (drikker ikke varme drikker- ha ha) :) Men hu har gitt seg som konsulent, så jeg har i grunn bare glemt den :) Måtte liksom bare fortelle at ikke alt var like fantastisk som disse kjøleskapsboksene :P he he.. Jeg har forresten brukt bakebollen ganske hyppig de siste par ukene :D

  Kristin

  07.09.2017 kl.20:21

  Elevele: Hadde vært moro å høre om det var kruset eller selgeren feilen lå hos. :D Ja, jeg har en ganske grei ræl-radar, så jeg tror ikke på noe som helst før jeg ser det. Så det blir mye testing fremover. :) Oh, så flink da - bare rundstykker, eller annet friskerier også?

  Elevele

  07.09.2017 kl.20:24

  Kun rundstykker :P

  Skriv en ny kommentar