hits

Kristin.blogg.no

Tupperwareselger? Hva i all verden?

 • Publisert: 31.08.2017, 13:03
 • Kategori: Blogg
 • Tupperwarekonsulenten som ikke kunne bake...Nesten litt AA over å si det i samme setning som Tupperware, men jeg kan ikke bake. Har jeg blitt Norges første konsulent uten snev av baketalent?

   

  Hæ...hvordan skjedde dette? 

  For å slå ihjel hele fluesvermen i en smekk, her er mine 10 grunner til å starte som forhandler:

  1. Det skremmer vannet av meg, spesielt Hallelujastemningen som eksisterer i enkelte kretser. MLM var en av de fem tingene dere kunne stemme fram som jeg måtte gjennomføre på et innlegg for to istider siden. Dere klarte selvfølgelig å stemme frem den tingen jeg fryktet aller mest: gjennomføre en fotoshoot, og med det i mente, har jeg sakte, men sikkert gjennomført alle de fire andre. Må le litt av meg selv, men nå har jeg faktisk en avtale om fotografering neste uke - så da er straks alle 5 gjennomført. 

  2. Jeg får rabatt på de tingene jeg ønsker å kjøpe til meg selv og vårt kjøkken og kan kvalifisere til flere gratis produkter som bonus. Dvs: jeg får fyllt opp kjøkkenskap, kjøleskap og fryser med kvalitetsting lommeboka og prioriteringer har sagt nei til tidligere. Jeg har fortalt på bloggen her at vi har kjøpt et hus til, og at vi nå sitter med to huslån for en lengre periode. Så tenker du kanskje at Tupperware ikke akkurat er en karrierevei å slå seg opp penger på. Vel, aner ikke enda. Men det jeg vet, er at de har utrolig mye fint til det nye kjøkkenet mitt. Hvis en kan tjene penger samtidig, er jo det vinn-vinn.

  3. Investeringen for å starte ligger på 0 kr, med en forpliktelse om å selge for 4200 kr i løpet av de første 5 ukene. Etter dette er det ingen kjøpskrav som legges på deg som forhandler. I  startavtalen ligger det at du får en startbag med det du trenger for å starte, tett oppfølging av teamlederen din, og et introduksjonsprogram som skal hjelpe deg å lykkes. Rent praktisk kommer teamlederen din og hjelper deg med å presentere på det første partyet, og din hovedoppgave blir å invitere gjester. Du tjener ikke penger før du har solgt for 4200 kr, og etter dette tjener du 25% av summen du selger for. (Bortsett fra denne uka, som er ei sånn spesialuke der du tjener penger fra første krone).

  4. Jeg digger produktene, de er solide og det er kvalitet. For skamvettet mitt var det helt uaktuelt å begynne med salg av for eksempel sminke eller hudkrem. Jeg, som knapt har brukt solkrem de siste 8 årene, langt mindre noe eksklusive varianter med gull, får meg ikke til å anbefale ting folk vet jeg ikke bruker selv. 

  5. Jeg har muligheten til å starte team på sikt. Jeg elsker å lede team, sette spennende målsetninger, jobbe sammen, se folk vokse med oppgavene, ha det moro, være sosiale og legge planer. Det er nok organisasjonsmennesket i meg som verker av lengsel etter denne muligheten. Men; i motsetning til enkelte andre jeg har sett i MLM-selskaper,er ikke teambygging pri 1. Jeg ser ikke poenget med å rekruttere folk for å rekruttere dem, det må være folk jeg liker og vil samarbeide med.

  6. Jeg kan gjøre sunn matlaging mer effektiv og praktisk. Man skal jo ikke være så forelska i produktene, for det er superusexy. Men; omelettformen til mikro? Jeg digger pai, og synes fyllet er klart best. Tenk deg en perfekt stekt paiinnhold-omelett uten stekefett på 6 minutter til hele familien. Uten fare for forbrente små barnehender. Det er faktisk ganske elsk, uansett om det er småkvalmt å si.

  7. Jeg tror det er behov for en konsulent som meg. Selv blir jeg vettaskremt av tanken på å få inn en kjøkkenproff i min stue til å ha party, og har kanskje også en forestilling om hvor kleint det ville blitt. Derfor har jeg "lansert" meg selv som et alternativ til deg der ute som liker smarte løsninger, gode tilbud, mat og selvfølgelig: en god dose Kristinironi. Og; ærlige svar på spørsmål du måtte ha. Er ikke produktet er noe for deg, er det best å si det til deg. Tro du meg, jeg kommer til å gå på trynet innimellom, og har allerede gjort det. Jeg har jo akkurat startet, og kan jo nesten ingenting enda! Hvis du vil høre mer om tryningen min, kan jeg sikkert fortelle om det senere. Let me know.

  8. Jeg får administrere og følge opp mine egne kunder. Jeg liker å hjelpe folk, og informere, og har laget en dedikert facebookgruppe for mine kunder og andre som vil følge Tupperwareeventyret. Dette er viktig for meg, fordi jeg irriterer meg over folk som driver i MLM og har nærmest infisert privatprofilen sin med hva det nå er de selger. Det blir rett og slett gnagsåraktig, og det er viktig for meg at kun de som ønsker kan få informasjon fra meg. Når det er sagt, har jeg i startfasen nå, lagt "reklame" for gruppen i forsidebildet mitt. Sikkert helt feil i et markedsføringsøyemed, men det var en enkel og uspammete måte å fortelle at de som ønsker, kan ta turen innom.

  9. Jeg er læroman og elsker utfordringer. Jeg kan ikke bake, jeg hatet å matblogge og jeg avskyr å ringe folk. Ikke imponerende flink til å be folk om hjelp, gremmes av å ikke kunne ting og irriterer meg fort hvis jeg står fast. Jeg er heller ikke spesielt flink til å selge, og synes det er ubehagelig å be folk om penger. Altså: dette er kanskje den største utfordringen jeg kan få. Er det i det helet tatt mulig?

  10. Jeg får testet om mine kreative triks kan jobbe rundt utfordringene skissert i nr 9. Er fortsatt usikker på om jeg kan tjene penger på lang sikt med mine forutsetninger, og ser på det hele med sunn skepsis og pågangsmot. Dette blir jo en perfekt ildprøve for å se om jeg kan bruke det jeg prøver å lære bort i praksis.

  Avslutningsvis: de pengene jeg allerede har tjent, er de morsomste pengene jeg noen gang har tjent. 

   

  Heier du på sånne konsulenter som ikke kan bake? Tror du dette går bra?

  Baking a cake
  Needless to say: dette er ikke, og kommer aldri til å bli, meg.

  Licensed from: Fotosmurf / yayimages.com

 • Publisert: 31.08.2017, 13:03
 • Kategori: Blogg
 • 17 kommentarer
 • 17 kommentarer

  Toril Gyldenskau

  31.08.2017 kl.14:45

  Jeg tror det bildet er juks. Den stekeovnen ser ikke ut til å ha vært brukt... ever. Sånne bilder kan du helt sikkert få til du også, bare kjøp noe ferdigbakt på butikken. :p

  Kristin

  31.08.2017 kl.15:13

  Toril Gyldenskau: Det tror jeg også, sånn sett hadde det vært helt i gata med noe jeg kunne fått til ;) :) Noterer bildejuks som salgstips om alt annet flopper :)

  Elevele

  31.08.2017 kl.16:07

  Jeg elsker Tupperware, men jeg kan ikke bake jeg heller, eller å lage mat- likevel har jeg skapet full av tupperware!! :D ha ha..

  Kristin

  01.09.2017 kl.23:03

  Elevele: Herlig, godt å høre at det finnes flere :) Hehe, forhåpentligvis skal jeg få opp andelen i skapene her også, og hvem vet, kanskje jeg blir flinkere enn elendig til å bake av det også? ;)

  frodith

  31.08.2017 kl.19:10

  SÅ gøy da. :-) Ja, du er jo en som liker utfordringer, og hvis du liker produktet så er det jo bare å stå på :-) Tupperware er jo BRA da :-) Jeg gleder meg til foto-shoot-bilder :-D

  Kristin

  01.09.2017 kl.23:04

  frodith: Ja, tror dette kan bli bra for læromanen i meg, og moro er det også :) Godt en av oss gleder seg, jeg er helt ærlig ganske så forskrekka...

  ladyaugust

  01.09.2017 kl.08:27

  Herlig, tror du er den rette til å sette i gang med noe slikt :) Masse, lykke til <3

  Kristin

  01.09.2017 kl.23:04

  ladyaugust: Tusen takk! :D Trenger alle lykkeønskninger jeg kan få tror jeg :)

  Elevele

  02.09.2017 kl.08:45

  Øvelse gjør mester, har jeg hørt- jeg har blitt en racer på rundstykker :P ha ha

  Kristin

  02.09.2017 kl.22:39

  Elevele: Herlig :) Tror det må mye øvelse til her altså :) Men, hvem vet - klarer Tupperware å fikse meg, er det jammen håp for de fleste :D

  05.09.2017 kl.22:17

  Det der kommer til å gå som varme wienerbrød en kald vinterdag. Du skal selge produktene, ikke bake dem. Jeg har vært forhandler, stortrivdes på hvert eneste party, godt salg, var på et jubileum (det var for de beste selgerne) og har massevis av ting jeg fortsatt bruker. Takket nei til å bli teamleder, selv om det betød at jeg samtidig takket nei til egen bil. Vet ikke om teamledere får bil nå lengre? Ønsker deg masse lykke til, Tupperware er gode, holdbare produkter.

  Kristin

  06.09.2017 kl.23:32

  Anonym: Hehe, sant det du sier angående bakinga der. Så moro å høre din historie, tusen takk for at du delte den! :) Bil er vel knyttet opp mot salgstall, tror jeg. Har ikke satt meg så godt inni det, er nok ikke aktuelt å få opp noe team på kort sikt uansett. Må lære og finne ut om det er noe som passer for meg først. :) Tusen, tusen takk - ja, jeg er superfornøyd med alle produktene jeg har hatt i hus så langt, så det blir spennende å se i fortsettelsen :)

  sisselgu

  06.09.2017 kl.08:26

  Tror nok det bilde er juks ja.

  Vil du ta turen innom meg og lese dagens innlegg Så fin du er .

  Ha en fin dag

  Fra Sissel

  due

  03.10.2017 kl.14:33

  Trenger ikke å kunne bake for å selge de produktene :) Masse lykke til :)

  Kristin

  03.10.2017 kl.22:12

  due: Nei, trenger gjør man vel ikke. Men at det er en klar fordel, er det ingen tvil om :D Tusen takk :D

  S

  04.10.2017 kl.10:50

  What do a walrus and tupperware have in common? They both like a tight seal!...

  *the silence*

  Kristin

  05.10.2017 kl.11:35

  S: Blir neppe en bestselger på party, men litt knising må være lov :P ;)

  Skriv en ny kommentar