hits

Kristin.blogg.no

Siljan, Larvik og Betlehem, en bloggersafari!

 • Publisert: 30.08.2017, 08:27
 • Kategori: Humor
 • Herlighet for en dag - så mye en skal rekke gjennom på så kort tid. I går gikk jeg i fotsporene til de største bloggerne i Norge, og tok en skikkelig stalkerunde. Først gikk turen til Skien, gjennom veiarbeid og hardt rundkjøringsarbeid. 

  Siljan

  Og der, der var det endelig! Skiltet til Siljan. Forhenværende bopæl til vår alles ballfrue, og om jeg ikke husker feil, også nybakte femseksbarnsmor. Bare så synd skiltene varer så kort tid ved veien. Mon tro om de har vurdert å sette dem langsmed for å la øyeblikket vare ørlite lenger? Da vil jo også uttrykket kjøre forbi i langt større grad gjelde også skiltet. I alle fall i varighet. 

  Driving a car
  Licensed from: cookelma / yayimages.com


   

  Larvik

  Legger skuffelsen i bagasjerommet en liten stund, før jeg lukter gull på nytt. Larvik. Det o bloggerske Larvik med både hjerter og fruer. Nå er vel sjansen for at de bor kloss opptil 303 midt i byen relativt liten, men hvem vet, kanskje jeg har sett bensinstasjonen der de fyller drivstoff, kastet pølsepapiret i samme søppelbøtte og ikke minst: sett på den samme asfalten der jeg kjørte gjennom gatene. Jeg blir i alle fall imponert hvis de har med egen asfalt for å kjøre gjennom gatene. På mange måter kan du da si at jeg er akkurat som dem. Selv på deres hjemmebane stiller vi likt. Det er jovialt i praksis det!

  Jeg kjører også en svingom mot Sandefjord, der supportkollega Ludvig hører til. Men så husker jeg at han ikke har skrevet blogginnlegg på en god stund, og ser meg derfor nødt til å diske han i safariøyemed. Så skiltet ditt da, sånn at du er advart. 

  Betlehem

  Etter et opphold i de mørke jorder og boligfelt, skal man hjem igjen. Og da kommer lyset - åpenbaringen! Hvittingfoss! Nærmere Betlehem i bloggerihistorien min er det vel neppe mulig å komme? Eller? 

  At avgjørelsen var riktig, understrekes av de mange skiltene mot Siljan jeg igjen kjører forbi. Til å være en så liten plass, har den jammen mange skilt. Har Roma gått incognito? Alle veier til Rom i forkledning?

  Attraksjoner

  Uansett - juliafrika, nå har jeg sett rundkjøringa di. Liketil hadde du tatt frem villmarksversjonen fra hekken i hagen og stilt opp en gedigen elg langsmed veien. Det var en eksotisk og uventet vri. Du hadde ikke trengt å gjøre det bare for min skyld.

  Men til andre som ikke er så heldige: merk dette; når juliafrika stiller opp elg i beikmørtna, gjøres det på en 4D-horrormåte du knapt kan forestille deg. Med kinnskjegget limt til hvitstripa sto den i modellpositur, med vidåpne øyne. Ikke ulikt en hvilken som helst moteblogger egentlig. Bare at den kanskje hadde lengre ben.

  Et tegn fra oven

  Jeg var selvfølgelig litt usikker på hvor du hadde vokst opp, Julia, men så kom energien din litt sterkere frem og stakk av med Radiorocksignalene ved to anledninger. Heldigvis var det ikke midt i en ACDC-sang, for da kunne vi jo blitt uvenner. Eller, ikke uvenner da, for å krangle med overnaturlige megakrefter blir en ensidig sak. Vet ikke engang om sånne krefter er immune for buksevann jeg?

  Jeg traff alle stedene! Full blink! Jeg så dem, var der og conquered som bare tusan! Fem bloggere på en eneste grusomt lang biltur! Rett og slett lovlig imponert av meg selv, og sitter igjen med en tilfreds følelse. Barnslig fornøyd er det vel noe som heter?

   

  Bør jeg gjøre karriere som bloggstalker?

   

 • Publisert: 30.08.2017, 08:27
 • Kategori: Humor
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Anne Grethe

  30.08.2017 kl.11:19

  Du kunne kjørt om Flatdal hjem og sett huset til den største av de alle... meg :D

  Kristin

  31.08.2017 kl.14:06

  Anne Grethe: Hmm.... det må bli ved en senere anledning - da ville jeg jo trengt en hel dag bare for å føle på energiene vettu ;)

  Skriv en ny kommentar