hits

Kristin.blogg.no

Å følge drømmen er råskummelt!

 • Publisert: 15.08.2017, 22:58
 • Kategori: Blogg
 • Innimellom hiver livet en vannmelon midt imot trynet ditt, og du ivrer etter å ta imot på en så lite katastrofal måte som mulig. For nå kan absolutt alt skje! Du vet det er riktig når det kiler i magen, vel, her er jeg til tider pisseredd, så da må det jo være match made in heaven. Du husker jeg fortalte for noen innlegg siden at det er store ting på gang, vel: vi har kjøpt oss hus! Eller, den korrekte terminologien er vel strengt tatt "ett hus til". 

  Mansion
  Licensed from: thorsten / yayimages.com

  Drømmehuset

  Og ikke hvilket som helst lite hus med få konsekvenser, neida, vi har kjøpt oss the mother of drømmehus, rundt regna 60 mil fra der vi bor nå. Noe som også vil si at med mindre Notodden blir sammenslått med Sør-trøndelag og røntgenmaskinene fraktes oppover med Massey Ferguson og henger, flytter jeg sånn som det ligger an akkurat nå, på meg arbeidsledighet.

   

  Arbeidsledighet

  Denne arbeidsledigheten vil selvfølgelig være førstepri å få gjort noe med fremover. Vi har heldigvis noen måneder på oss, så drømmejobben må gjerne banke på døra og hilse på når som helst for min del. Jeg kan ikke bake, men jeg har sikkert noe godt liggende i frysern.

  Innimellom må du svelge både kameler og kanari for å oppfylle drømmer, og en av mine kameler vil nok være yrkesstolthet. Men jeg trenger ikke være radiograf. Selvfølgelig hadde det vært storstas å få utnyttet kompetansen sin, men dukker det opp andre muligheter, er jeg nødt til å ta dem på alvor. Kanskje du sitter med drømmejobben min på innerlomma? Longshot - i know, men spytt isåfall ut.

   

  Du vet følelsen av å hoppe uten at du aner hvordan og hvor du skal lande? Check.

   

  Hva betyr huskjøpet for deg som leser bloggen?

  Vel, at jeg har fått denne drømmen i fanget, betyr også at nå er det slutt på å leke seg. Kanskje må jeg by opp sparing til dans igjen her inne, ettersom livet med to huslån gjør at han blir mer aktuell enn noen gang. Nå har jeg faktisk hverken råd eller tid til å være høne(chicken), nå er jeg dørgende nødt til å leke sisten med komfortsona mi. Og det kan jo by på litt av hvert?

   

  Har du noen gang bestemt deg for å følge en drøm som har skremt deg litt?

 • Publisert: 15.08.2017, 22:58
 • Kategori: Blogg
 • 16 kommentarer
 • 16 kommentarer

  Tiril Sørensen

  15.08.2017 kl.23:24

  Så fin og inspirerende blogg du har :-) Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

  Den lille Pandaen c:

  16.08.2017 kl.00:18

  Gratulerer!

  hverdagslivetivollen

  16.08.2017 kl.06:43

  gratulerer :) så spennende :)

  Kristin

  22.08.2017 kl.10:42

  hverdagslivetivollen: Tusen takk :) :) Håper du har en kjempefin tirsdag :)

  frodith

  16.08.2017 kl.07:58

  Så utrolig spennende :-) Nytt liv! Nei, jeg har ikke gjort noe i den retningen noen gang :-) Gleder meg til å høre mer om dette :-)

  Kristin

  22.08.2017 kl.10:42

  frodith: Ja, det er nesten litt for spennende, men sånn er det nå ;) ;) Helt nytt og forhåpentligvis knallbra :)

  Helge

  16.08.2017 kl.09:07

  Gratulerer. Vil aldri kjøpe hus jeg, det vil bli for mye jobb. Og har heller ikke behov for det. Og 60 mil unna. er jo nesten halv Norge det. Men nå blir det vekk fra Notodden og blues for dere og opp til Trøndelag og karsk. Lykke til med alt.

  Kristin

  22.08.2017 kl.10:43

  Helge: Takk :) Ja, det blir mange ting som forandrer seg, og en av de tingene jeg vil savne er nok bluesen. :) Og det er helt sant som du sier angående hus og jobb ja. Veldig mye jobb med hus.

  dvergpinschere i mitt hjerte

  16.08.2017 kl.09:30

  Wow! så spennende! men to hus? høres slitsomt ut ja...men lykke til!! Godt med litt kribling i magen...ha en god ny dag!

  Kristin

  22.08.2017 kl.10:44

  dvergpinschere i mitt hjerte: Joda, det er litt å gjøre en periode, men så går vi nok tilbake til normalen med ett hus etter hvert :) Når vi får alt på plass :) Tusen takk. Håper du har en aldeles fortreffelig dag :)

  s

  16.08.2017 kl.10:05

  den jekla drøm forfølger; i knew it - if you are falling, dive like an olympic champion into the abyss...godt å høre det går bra, followin the dreams...jeg drømte inatt om ting som ikke burde nevnes på trykk; akkurat dendrømmen skal jeg ikke følge...men blir nok fler. lykke til K-bomb

  Kristin

  22.08.2017 kl.10:44

  s: Hehehe, la oss håpe olympieren er en diving champ da, så hun kommer seg opp igjen ;) Tusen takk :) :)

  Daniel Olsen

  16.08.2017 kl.20:50

  Ja, gjorde det i sommer, da prøvde jeg D&D for første gang med en tjommie. Det er sikkert ikke store greiene for andre her inne, men får en som har den unaturlige forventningen at alt skal kunnes på første forsøk og alle tabber må gud forby forhindres for det er bare pinlig. Jeg har hoppet ut i det og belønningen er en ny hobby og en felles interesse med en barndomskammerat.

  Jeg ønsker deg lykke til med ditt jag etter komfortsonen Kristin :D

  Ha en fortsatt fortreffelig kveld :D

  Kristin

  22.08.2017 kl.10:46

  Daniel Olsen: Så kult! D&D har jeg faktisk aldri prøvd, men det er ikke fordi jeg ikke har hatt lyst. :) Så moro at det ble fullklaff. Kjenner meg igjen i den forventningen om å klare det på første forsøk ja. Når en er liten er det liksom greit å lære seg å sykle og at det tar tid, mens man som voksen på et eller annet vis forventer å være utlært før man har prøvd.

  Tusen takk :) Håper dagen oppfører seg brukbart og at du får en herlig uke :)

  Jannicke Elnæs

  17.08.2017 kl.15:43

  så spennende! :D

  Kristin

  22.08.2017 kl.10:49

  Jannicke Elnæs: Ja, det er veldig spennende og kult :) Håper du får en spennende dag du også :)

  Skriv en ny kommentar