hits

Kristin.blogg.no

Kraften av det visuelle

 • Publisert: 10.08.2017, 20:29
 • Kategori: Kreativitet
 • I dag har jeg lurt det kreative landslaget litt for å vise dem kraften det visuelle har på assosiasjonene dine. Fordi hvordan ting blir presentert har avgjørende betydning for hvordan du klarer å tenke. Blir det presentert på en spesiell måte, kan du også låse assosiasjonene fast slik at det blir ekstra vanskelig å komme seg vekk fra dem.

  Dagens oppgave til landslaget er rett og slett å finne hvilken landeplage denne teksten er hentet fra:

  Svært symbolske assosiasjoner har ofte såpass stor kraft at det kan ta ganske lang tid før du kjenner igjen denne sangen, selv om du kanskje har hørt den hundre ganger, eller mer. Jeg har ikke gjort det for å være ekkel - men det er en demonstrasjon av hvor forledet du kan bli av hvilke bilder som følger noe, og hvordan tekstutdraget er klippet. Enhver annen klipping av denne teksten hadde gitt den bort tvert. 

  Og du; Litt av poenget her er å ikke Google, fordi treningen er laget for å få hjernen din til å lete rundt blant alt du har lagret mellom ørene. Rote litt, rett og slett.

  Tips:

  Blir det visuelle for overveldende er et tips rett og slett å si teksten høyt for deg selv et par ganger før du lukker øynene og får ørene skikkelig med på laget.

  Finner du sangen?

 • Publisert: 10.08.2017, 20:29
 • Kategori: Kreativitet
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Toril Gyldenskau

  12.09.2017 kl.19:02

  Den der var litt sleip, egentlig, for jeg har bare hørt den sangen på engelsk et par ganger. :p Jeg måtte jukse.

  Gooi de deur dicht, keer niet terug. :)

  Kristin

  12.09.2017 kl.19:26

  Toril Gyldenskau: Sorry, neste gang skal jeg ta den på ditt sedvanlige hørespråk ;) Hehe, flamsk faktisk ;) Apropos måtte google. ;)

  Skriv en ny kommentar