hits

Kristin.blogg.no

Amputert arbeidsmaur på speed

 • Publisert: 09.08.2017, 11:00
 • Kategori: Blogg
 • I dag har jeg lyst til å ta en Anna. For nå skjer det så mye spennende i livet utenfor skjermen her jeg gleder meg skikkelig til jeg kan fortelle deg om. Vi snakker store saker, big juicy news, og vi snakker snart. Og for å berolige deg som mener jeg clickbaiter: vi snakker ikke om å bytte oppvaskkost her, vi snakker store saker på ordentlig.

  Jeg freser rundt her som en amputert arbeidsmaur på speed.  Ufattelig moro og så altfor, altfor mange spennende prosjekter samtidig. Målbevisst som jeg er nå er det lenge siden jeg har vært.

  Du vet når livet hiver utfordringer og drømmer fremfor deg og får deg til å bite på? Sånn er det akkurat nå for meg. Må egentlig bare velge og vrake hvilke retninger jeg har lyst til å ta. 

  yay og jeg hadde en kjempekrangel til mårran i dag, så da blir det arkivbilder fra hagen min

  En kjempevag A

  Men, som jeg har lært av Anna - hvis jeg driver med noe jeg ikke kan fortelle om akkurat nå, er det best å hive inn en vag A sånn at folk ikke tror jeg har forduftet fra jordens overflate. For det har jeg jo ikke. 

  Hemmelighetsfulle tider, helt i bloggerhenhold. Snart kommer de store nyhetene.

  Hva håper du det er?

  stor krangel med yay- drastiske tiltak.

  Savner du meg - finner du meg her:

  Savner du meg en dag på blogg, finner du meg stort sett bestandig på "Det kreative landslaget". Jeg prioriterer denne gruppen så langt det lar seg gjøre fordi jeg ønsker å gi verdi til dem som ønsker å bli mer kreative sammen med meg. Er du en av dem, må du bare hive deg med!

 • Publisert: 09.08.2017, 11:00
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  dvergpinschere i mitt hjerte

  09.08.2017 kl.12:23

  Så spennende! du må ha lykke til med valget da...ha en god dag!

  Kristin

  09.08.2017 kl.23:25

  dvergpinschere i mitt hjerte: Takker :) Håper du også får en kjempeflott dag :)

  S

  09.08.2017 kl.12:41

  konspirasjons teori om blogg innlegg:

  Denne tekst inneholder 301 ord inklusive tittel; tallet 301 er en HTML status kode som indikerer at inneholdet har blitt slettet og forandringen er permanent. Tallet 301 er også nummeret om en mye så diskutert tyrkisk paragrafskode. - ja jeg sier nesten ikke mer da det siser seg selv; det er noen ugler i datamosen her med denne bloggen - eller som man sier på svensk 'det ligger en hund begraven här'. 1+1= 3,14 - så dette 'spennende prosjektet' tror jeg at må muligens passe meg for i god gammel 'sette på seg aluminiumsfolie på hodet' og bare vente å se; so the truth is out there and everyone at the blogg is invited to the landslag of creativity!

  Kristin

  09.08.2017 kl.23:26

  S: Ja, en kan kanskje tolke det dithen at ting aldri mer blir de samme ;) Som jo er en overdrivelse å si at er unødvendig å påpeke ettersom verden er noget i forandring hver eneste dag. Men vi får se - det blir bra :)

  frodith

  09.08.2017 kl.14:49

  Snakk om å gjøre folk nysgjerrige da :-D Er det noe VI kan håpe noe om, siden du spør. Det er litt mer med OSS å gjøre liksom, ikke bare privat. Jeg tipper du har fått en fin stilling, tilbud om noe nytt, kanskje et kreativt yrke, og vi kan håpe det er litt bloggrelatert kanskje?? .-D Moro er det sikker , og jeg håper B kommer til middagstide :-D

  Kristin

  10.08.2017 kl.00:29

  frodith: Ja, lærer fra de beste på området der vettu, så måtte jo prøve ;) B kommer nok om senest en uke, må bare få summet sammen hodet og tankene først. :) Det vil i alle fall påvirke bloggen, om det kanskje ikke er direkte knyttet opp mot den. Håper du får en knallfin torsdag :)

  09.08.2017 kl.17:09

  Så spennende:))) gleder meg å høre:)))

  Kristin

  10.08.2017 kl.00:29

  Anonym: ;) Ja, det blir knall :)

  Skriv en ny kommentar