hits

Kristin.blogg.no

Skikkelig skuffa over Nrk sommertoget.

 • Publisert: 05.08.2017, 20:51
 • Kategori: Humor
 • Stressa ut i dag for å komme først i vinkekøen til NRKs eminente storsatsning "Sommertoget". Føler det glir rett inn i mitt nivå av hipp og kul. Samma det, vi traska i alle fall ned for å motta dette beistet av et tog. 

   

  Elektrisk spenning

  Spenningen var elektrisk på perrongen da de store stjernene kom ut av vognen sin. Perla og Fantorangen. Men jeg vet bedre enn å la meg blende av en copycat og svindler. 

   

  Et grovt svik

  Her har jeg dradd ut ungene, putta dem full av forventninger og gjort meg flid med god energi og greier. Og så sender NRK en mann, tror jeg da, som har KLEDD SEG UT!!???? Mine undersøkelser kan i alle fall tyde på det.

  train
  Licensed from: exis / yayimages.com


  Mulige teorier

  Vel, når et tilbud virker for godt til å være sant, da er det ofte det. Vi dro hjem og så den EKTE Fantorangen på TV. Mens vi brukte forstørrelsesglasset jeg lånte av alle dem som gransker forbildenes kropp og kom frem til at enten er kveldens sending opptak, Fantorangen har gått på alvorlige steroider og er et elendig forbilde, eller den aller siste og mest trolige løsningen: Fantorangen har aldri besøkt Notodden.

   

  Etterpåklokskap og det jeg burde gjort

  Jeg burde mest sannsynlig skjermet ungene mine for denne renkemakeren, denne løgnen på to støvler. ( Forresten en type støvler jeg aldri har sett Fantorangen ha på. ) Jeg burde løpt bort, dratt han i snabeln( vil du være vennen min, kom å ta på snabeln min) og skreket: "Hvor har du gjort av den ekte Fantorangen? Tror du vi er så dumme at vi ikke skjønner at du har kledd deg ut? Hva tar du oss for, barn????" 

  Jeg burde også skrevet et brev og innrapportert dette avviket til NRK, der jeg hadde lagt vekt på hvor krenket jeg er. Noe jeg lærte andreåret på livets harde skole det der, krenkingen.

   

  NRK har altså sådd tvil om det gode navn og rykte til et av sine desidert viktigste forbilder for barn og ungdom. Skam og fake news hele veien til bluesmikrofonen. Er det rart jeg er skuffa?

   

  #ironi #tull #livetshardeskole #noengangererjegironisk #ogskriverbaretull

 • Publisert: 05.08.2017, 20:51
 • Kategori: Humor
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  frodith

  06.08.2017 kl.16:02

  Det er liksom som med nissen all over again... :-D

  Kristin

  06.08.2017 kl.22:15

  frodith: Hæ? Prøver du å fortelle meg at det står like dårlig til med nissen? Er det også svindel? :P

  S

  08.08.2017 kl.08:05

  the psychotic break; fantasy and reality becomes blurred - Kristin entering the unconcious abyss of the fantorangen; in the belly of the beast she meets the demons of her new reality - she wanted to accept all, now forced to accept madness too...oh sweetness there is the krenkning, the svik and the overwhelming truth that entered her soul. Gone are the days; as something like the deal of fantorangen becomes concious she cannit go back. Are we human or are we dancer lizzom...

  Kristin

  09.08.2017 kl.23:22

  S: Det merkeligste å tenke på fra denne tilbakemeldingen, er hvorfor ingen gidda å ta skrivefeilen i den megahiten: are we human or are we dancerSSSSSSSS!!!Seriøst liksom? ;)

  Skriv en ny kommentar