hits

Kristin.blogg.no

Breaking news - talkshowsuksess!

 • Publisert: 01.08.2017, 21:14
 • Kategori: Kreativitet
 • Det var så gøy! Det kom masse folk, og jeg hadde etvennligpuff i stolen, som min aller første talkshowgjest. Som talkshowvert er jeg impulsiv og litt lite strukturert, engasjert og forfulgt av litt tekniske problemer. 

  Tror du ikke i-paden plutselig begynte å gnåle om ny versjon av adobe for å kunne vise meg sendingen og kommentarene? Eh, jo, det gjorde den. Smertelig høyt også. Noe som selvfølgelig resulterte i en lettere "snike seg mot skjermen og lese med et kvart øye"- teknikk jeg begynner å bli litt lei av å praktisere. Fordi talkshowene mine foregår faktisk med legoavatarer og voiceover, det er ikke noe vanlig "filme trynet" Facebook live. 

  Heldigvis husket jeg å ta med snacks til de fremmøtte. Selv om det ikke ble popcorn virket de både glade og fornøyde. 

  Sendetidspunkt og ammetrøbbel

  En annen ting som var litt vittig i går, når jeg faktisk satte opp et sendetidspunkt, var at to minutter før jeg skulle på lufta ble det behov for amming. Veldig praktisk når du har en haug legofigurer å holde styr på, og kommer på etter du har trykt play at manuset ditt ligger akkurat litt for langt utenfor rekkevidde.

   

  Hva snakket vi egentlig om på det første talkshowet med både GJEST og PUBLIKUM?

  Vi fikk snakket en del om boken "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" i går, men grunnet høymælt assistansebehov, ble sendingen brått avsluttet. Derfor vil talkshowet "Etter sengetid" invitere tilbake etvennligpuff ved neste passende anledning, for det er jo så mange spørsmål både jeg, og alle de andre leserne av denne fantastiske sommerkrimmen lurer på. 

   

  I tillegg fikk jeg sagt to og en halv setning om hvorfor det første talkshowet ikke ble så bra, og hvorfor nye kreative påfunn kan ha problemer med å bli bra første gangen. 

  Hva nå?

  Jeg vet faktisk ikke. Dette er et konsept jeg virkelig har lyst til å videreutvikle, for det er så latterlig gøy. Nå har jeg knekt koden teknisk og funnet frem en gadget som vil gi meg lov til å se kommentarer i sanntid uten å ligge som en flyndre under pc-kameraet. Hvilket vil si at med litt mer trening som virtuell talkshowhost med legoavatarer, kan jeg fort bli den beste i universet på akkurat det.

  Både det talkshowet som ikke gikk så bra, og dette, som gikk over all forventning med de utfordringene som ble hivd med, ligger for evig og alltid inne på det kreative landslaget. Så hvis du en eller annen gang skulle få lyst til å se det, kan du det.   

   

  En oppfordring til slutt:

  Sjekk ut sommerkrimmen til etvennligpuff,.blogg.no  den er vel verdt lesetiden.

  #detkreativelandslaget #talkshow #lego

   

 • Publisert: 01.08.2017, 21:14
 • Kategori: Kreativitet
 • 9 kommentarer
 • 9 kommentarer

  Den lille Pandaen c:

  01.08.2017 kl.21:28

  S0 gøy! vil gjerne være med som både seer og gjest :P

  S

  02.08.2017 kl.07:57

  dødskult, vente på detta innlegget som en liten hest i havegrynbingen, så bra ble suksessen men ammingen var igang under selve seansen; dette er grensebrytende kreativitets-show isåfall; confronting the taboo + doin the kookkookachooKreativiteten samtidig #thuglife . faktisk tro på at du dobler gjester neste runde eventuelt - gode gamle marketingen er jo å beholde kjernekunder og så gå deretter videre på nye jaktmarker - som den den lille pandan sier, så er det så gøy atte jeg skriver et 0 foran S'en...#dabomb ja det er tilogmed annonse 'tightsen alle jenter elsker - nå til knallpris' på innlegget her også nå ser jeg, den skal jeg jammen meg trykke på etter denne tiraden. ser du laget god stemning med peis og blomster også; den skapende Kristin - its good. ha en fin dag!

  Kristin

  02.08.2017 kl.14:38

  S: Så moro å høre! JA, det gikk knallbra :D Hehe, ja det meste jeg driver med har kanskje et snec av koko i seg, men det er det som er gøy ;) Oh, tightsreklame faktisk. Tror jeg må begynne å skrive noen nedlatende innlegg om kredittkort igjen, sånn at jeg får sånne reklamer på bloggen. Håper dagen blir flott! :D (Og du; du kan skrive akkurat det du vil - ikke tenk på det :), denne bloggen følger et helt eget ikke-eksisterende norm-sett. )

  dvergpinschere i mitt hjerte

  02.08.2017 kl.13:20

  Så herlig! hihihi..og ja..selvfølgelig må hun skrive mer!!! Lykke til med alt du driver med!

  Kristin

  04.08.2017 kl.08:36

  dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, jeg gleder meg altså så mye til fortsettelsen! :) :) Tusen takk, Toini, håper dere får en kjempefin dag.

  Søtmonsen :))

  02.08.2017 kl.19:33

  Ja, dette må du bare fortsette med ja ;D Moro med noe nytt og annerledes :D

  Kristin

  04.08.2017 kl.08:37

  Søtmonsen ): :D Tusen takk :D

  S

  03.08.2017 kl.09:24

  ikke eksisterende norm-seetings by default, friheten til å skrive hva man vil (med slags medmenneskelighet) er bærebjelken på denne bloggen / derfor skriver her av og til fordi ikke så mange bloggz som tar for seg denna biten - er mindre intressert i vesker og hva slags fruktfrokost folk spiser eller vektgreier; jeg holder på å daue av disse vektgreien må sies men er jo et stort engasjement osv osv, hadde jeg vært kvinne så muligens skrevet annerledes om det men jeg kan ikke si noe om det, om jeg da ikke havner i krise med meg selv og faktisk blir kvinne - men vil jeg skrive om vektgreier da? nope jeg trokke det fordi jeg er jo meg uansett er jeg ikke selv om forhistorien min har blitt hakket opp i kjøttkvernen og spaltet sinnet til en chicken cesar salat - men jeg har det fint nå, jeg skulle skrive om frihet o sånn med tanke på hva skrive, og ser man på så ble det den nye tiraden som bonus på detta. jeg skriver til meg selv, for meg selv til andres øyne til å se på - men vedder 10,- at ingen andre lesere detta så jeg er ganske lugn på det. om jeg tar feil så skal jeg selvfølgelig donere 10,- til veldelig formål. takk for meg, ha en fin dag. mvh s

  Kristin

  04.08.2017 kl.08:40

  S: Selv om jeg ikke er en kløpper på kjøkkenet synes jeg kjøkkenvekta er langt mer spennende enn vekta på legemet. Si fra hvis du trenger den til å veie opp antall gram cæsarsalat da, vet ikke helt hvor du kom på oppveiing og måling av deg selv ;) Hihi, du vet, det blir minst en som leser når du skriver hos meg, så du får slenge inn en tier til et eller annet. Evt kjøpe deg det minste flaxloddet og gjøre noe awesome med den ikke-eksisterende gevinsten ;)

  Skriv en ny kommentar