hits

Kristin.blogg.no

Hva gjør du for å bøte på en fiasko?

 • Publisert: 31.07.2017, 20:21
 • Kategori: Kreativitet
 • Du leste kanskje om det ultrapopulære talkshowet mitt fra i går? Det med 0 gjester og 0 seere? En deilig historie for historiebøkene om det noen gang blir behov for noe sånt. Et talkshow er nemlig "en gruppe mennesker som diskuterer et tema", "en setting der musikk, underholdning og dans trekkes frem" og "med tidvis stor involvering av publikum". Kaller vi det jeg drev med i går bullseye, kommer vi neppe lenger unna.

  Jeg gjør det igjen!

  I kveld skal jeg hive meg på igjen. Prøve nok en gang på det samme konseptet. For hvor kult er det egentlig å gjøre akkurat som alle andre? Hadde det ikke vært litt forfriskende å lage sine egne konsepter med utprøvingsmetoden? Jeg er prøvoman, og dette talkshowstæsjet, det vet jeg at blir moro når det funker.

  Og til deg som tenker "herlighet, var det ikke nok å bli utskjemt til all evighet i dette særs forgjengelige snapchatlandet med hukommelse som en halv guppy", har jeg bare en ting å si:  

    JEG HAR (minst) EN GJEST!!!! 

  Minst 1. Det er så mye mer enn null det, at det er urimelig fantastisk.

  Og hvis det blir flere? una, dos, tres, quattro, sinco, sinco, sees. ( Vet ikke hvordan Offspringtekster på halvspansk skrives, so pardon me)

   

  Kveldens sending blir minst 100 % bedre enn gårsdagens, hva talkshow angår. Jeg har jo noen å snakke MED! Vi, for ja, i går var det ikke vi engang, er en gruppe som kan diskutere ting, spørre om ting og involvere publikum.

   

  Female singer on the stage
  Licensed from: Sergey Nivens / yayimages.com


  Hvorfor sendes talkshowet i facebookgruppen "Det kreative landslaget?"

  Landslaget ja, samlingen med en med brafolk jeg virkelig beundrer. De driver med så mye kult og har likevel valgt å sjekke inn på mitt lille ironipensjonat. Tanken var egentlig at det skulle bli litt mindre skummelt å sende live i den gruppen, men nå er det jo nesten motsatt. På hele Facebook er jo tettheten av folk jeg har like stor respekt for som de på landslaget, heller stakkarslig. Så da blir det jo med det høyeste nivå av prestasjonsangst en setter i gang. For jeg er en sånn. En som ikke gidder å gi opp ideer jeg har tro på fordi om det kræsjlander litt første gangen. 

  Be there. Det kreative landslaget kl 21:30.Jeg kan gjerne fortelle deg litt behind the scenes om kræsjet i går, hvis det skulle være komisk eller skulle friste.

   

  Men uansett - let's face it. Verre enn i går, det kan det aldri bli!

   

 • Publisert: 31.07.2017, 20:21
 • Kategori: Kreativitet
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  31.07.2017 kl.21:19

  I dag har du en gjest. Jeg er allerede på plass.

  Får jeg popcorn? ;)

  Kristin

  31.07.2017 kl.21:23

  Anonym: Oh, dette betyr at jeg har både gjest og publikum! Wow, dette blir genialt. Skal ordne servering

  synskepeggy

  01.08.2017 kl.13:00

  Etter fiasko følger vel et velkjent mønster :

  Noen prøver desperat og febrilsk å le det bort.

  Noen lever i fornektelse og blånekter på alt.

  - Og noen gjør som jeg : trekker på skuldrene og tenker "so what",om hundre år er allting glemt :)

  Hilsen synskepeggy.

  Kristin

  01.08.2017 kl.14:47

  synskepeggy: Ja, det er mange som følger mønstrene du skisserer, men jeg foretrekker så langt der er å lære mest mulig av mine feil. Hvis en trekker på skuldrene er det fort gjort at en glemmer sammen med at andre glemmer, og sjansen for å gjenta feilen blir desto større :) For meg er det i alle fall sånn :)

  S

  01.08.2017 kl.17:12

  kun en vei å gå nå, oppover...er kun en ting som kan gjøre dette til en fadese og det er om det skjærer seg med en eller annen teknologisk greie som strømbrud eller wifi-issues...

  Da går du fra 0 deltagere til 0 deltagere og 0 initativtagere - så ha aggregatet klart; ta på deg isoporhjelmen..dette går fint og lykke til idag alle som blir med det blir kult :)

  Skriv en ny kommentar