hits

Kristin.blogg.no

Kreativ treningsleir 19: Overload? Prøv terningmetoden

 • Publisert: 31.07.2017, 16:51
 • Kategori: Kreative treningsøkter
 • Kanskje kjenner du på den følelsen at du gjerne vil drive med alt, skrive om alt eller bobler over av snasne ideer? Hvis du ligner på meg der, vet du at det kan være vanskelig å bestemme seg for hvor man skal begynne. Hva skal man gjøre først, og hvorfor? Hvorfor er et håpløst ord i denne sammenhengen, fordi det får deg til å bruke ekstremt mye tid på å gi deg selv lov til å gjøre en ting før den andre. 

  Rivende likegyldig?

  Av og til har det stor betydning hvilken av ideene vi tar først. Mens andre ganger er det faktisk, enten du liker det eller ikke, rivende likegyldig. Et typisk eksempel på sistnevnte er ofte blogginnlegg. Med mindre du sitter på en dagsaktuell bombe, er det få ting som blir dårligere av å bli skrevet neste dag, eller neste uke for den del.

  dices
  Licensed from: sunny / yayimages.com

   

  Trille terning?

  Sliter du med å bestemme deg, foreslår jeg derfor at du henter frem en terning fra stigespillet eller lignende, og skriver opp de valgene du har. Har du to valg, lar du den ene være 1-3 og den andre 4-6. Har du tre vil den ene være 1 og 2, den andre være 3 og 4, og den siste, naturlig nok, 5 og 6. 

  Du store tid, dette var detaljstyring Kristin! Jepp, fordi hvis ikke, hadde du fortsatt drevet med oppdeling selv. Fordi vi finner ulogiske ting å bruke tid på, for å utsette å ta et valg. Sånn er det bare.

  Er det fortsatt vanskelig å bestemme hva som skal ha de ulike tallene, får du tildele alfabetisk eller lignende. Det viktige er her at du kommer igang på et vis, og får kastet terningen for å bestemme hva du skal begynne å skrive.

  Dices
  Licensed from: Ivonne Wierink / yayimages.com

   

  Hvorfor terning

  Når du elliminerer tiden du bruker på å ta uvesentlige valg, har du mer tid til å skrive. Kanskje rekker du to av de du hadde å velge mellom på den samme tiden det ville ta å beslutte hvilken du skulle starte med? Av og til er det viktige rett og slett å komme i gang.

  Hva om du ikke klarer å slutte tenke på en som ikke ble valgt?

  Det er helt perfekt! Da er det underbevisstheten som prøver å fortelle deg at du kan ta valget uten å trille terning. Fordi det valget du ikke får ut av hodet - er det du burde valgt til å begynne med.

   

  Hva tror du om å blande inn tilfeldigheter i de kreative gjøremålene dine?

  Leste du forresten om den famøse Talkshowet jeg hadde i går med hele 0 seere?

   

  #kreativtreningsleir #kreativtreningsøkt #kreativ #kreativekristin

 • Publisert: 31.07.2017, 16:51
 • Kategori: Kreative treningsøkter
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  S

  31.07.2017 kl.17:19

  "Leste du forresten om den famøse Talkshowet jeg hadde i går med hele 0 seere?"

  - Kristin 2017, Award Winning and inspirational TV Host

  Kristin

  01.08.2017 kl.00:01

  S: Hehe, herlig ;) Tror ikke de deler ut sånne priser til folk som kjører talkshow med legofigurer ;)

  Skriv en ny kommentar