hits

Kristin.blogg.no

Mitt første talkshow er under planlegging!

 • Publisert: 27.07.2017, 19:33
 • Kategori: Kreativitet
 • Du store impala! Nå har jeg oppholdt meg langt ute på viddene litt for lenge, mulig det har skribla for meg. Eller rabla? Talkshow? Virkelig?

  Woman with a child's windmill sitting in a television
  Licensed from: phovoir / yayimages.com

   

  Oh yes, nå blir det talkshow. Og hvorfor det egentlig?  Ja, det lurer jeg jo fortsatt på selv, men her er skyldneren:

  "  Forresten ett strålande konsept du kjørte her.. Bør nok utviklast te ett Talkshow." (Frode Boden om min første FB Live)

  Fisken på kroken

  Nå har jeg jammen bitt på denne kroken også, for er det noe jeg digger, så er det nye konsepter. Hvem har egentlig sagt at det ikke kan kjøres talkshow på facebook live? Jeg kjenner vel egentlig ingen som snakker spesielt mye om Facebook live, så det kan ha vært hvem som helst. Ari Behn? Kim Kardashian?

   

  Talkshowet vil bli holdt i et av studioene nederst i innlegget, og kringkastet i facebookgruppen "Det kreative landslaget". Tidspunkt yet to be announced. Dette er gruppen for deg som vil bli litt mer kreativ, ved å trene hjernen din til å tenke litt annerledes. Eller bare ha det veldig gøy. Flås og tøyserier ønskes hjertelig velkommen.Eller kanskje du har en kreativ utfordring du vil ha hjelp med? Yup - welcome too. Den er ikke for deg som tenker at en kan ikke lære noe som helst mens en har det gøy, at alle oppgaver må være dørgende kjedelige for å ha en effekt eller at det er umulig å trene kreativitet.

   

  Talkshowet vil forsåvidt, muligens og kanskje ikke gi deg så mye treningsglede, men det vil i alle fall teste min kreativitet til det ytterste. Det jeg vet om talkshow er at det er plenty drama og masse gjester, fancy musikk og reklamepauser. Jeg har igrunn ingen av delene, så dette blir gøy. Improkreativitet. Wish me luck!

   

  Har du lyst til å være gjest, hiver du deg med på det kreative landslaget og møter opp på sending. Tidspunktet blir nærmere annonsert der. Sånn når det nærmer seg. Skulle det gå skikkelig sørover, skylder vi bare på Watson/Boden. Because we can! Så får vi se da, om det blir talkshow eller freakshow?

  Hva tror du om dette talkshowprosjektet? 

  (Hjelp meg gjerne å velge studiostyling.)

  #detkreativelandslaget #talkshow #facebooklive #impro #påsparket

 • Publisert: 27.07.2017, 19:33
 • Kategori: Kreativitet
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  frodith

  27.07.2017 kl.19:57

  Dette høres gøy ut :-D

  Kristin

  27.07.2017 kl.22:18

  frodith: Ja, tror nok det kan bli veldig brukbart egentlig. Selvfølgelig latterlig spennende oppi det hele også. :)

  S

  28.07.2017 kl.12:20

  Tar dette av melder jeg meg på som hulshula danser med bambusskjørt i bakgrunnen ved siden av ett oppblåsbart palmetre + en solstol der det sitter en utstoppet rev med sangriadrink i pote - vielen glück mvh en som ei har facebook.

  Kristin

  31.07.2017 kl.09:57

  S: Hahaha - ingen fare for huladanserbehov enda, men jeg skal huske det til vi sender stort :P ;)

  Skriv en ny kommentar