hits

Kristin.blogg.no

3 spillfavoritter fra glemselens hule

 • Publisert: 21.07.2017, 10:47
 • Kategori: Blogg
 • Mye er sagt, skrevet og gjort opp for når det gjelder de store spillutgivelsene på 2000-tallet. Men hva med de små favorittene? Spillene som skulle spilles "bare en gang til" før en begynte med maten, og endte med en skrubbsulten Kristin 4 timer senere? Jeg har flere sånne småspill jeg brukte mye tid på, og fortsatt har gode tanker når jeg tenker tilbake på. Her er en liten hyllest til de 3 beste. Kanskje du også har spilt dem?

  Happy pretty blonde using computer
  Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

  1. Rocket mania.

  Du er sjefen for rakettoppskyting i en spilloverflate der opparbeiding av bonus, logiske løsninger og kampen mot klokka dominerer. Legg opp luntene slik at flest mulig raketter blir fyrt av samtidig, og nyt jubelropene. Denne lille perlen fra Popcap games har alt. 

  2. Dynomite.

  Også en popcapperle: Du styrer retningen på og velger hvilket dinosauregg som skytes opp. De skal cleare en stadig økende mengde dinosauregg som kommer rasende mot hodet ditt. Et spill der fargekombinasjoner, nøyaktighet, flaks og det å holde hodet kaldt dominerer. Spesielt når eggene begynner å nærme seg deg, og farten er faretruende høy. En bonus for dinosaurnerden i meg, er lydsporet som inviterer til å treffe riktige farger: Jurrassic combo - Dynomite combo!!!! Klarer du mange nok på rad, får du selvfølgelig poengbonuser og andre fine fordeler.

  3. Insaniquarium

  Dette er et gratisspill, men ville nok anbefalt downloadversjonen, da dette er et spill som tar tid. Hvor god er du på gullfiskoppdrett i en tid der skumle aliens kan komme når som helst å avslutte hele akvariumslykken? Strategi, økonomiske vurderinger, pengeinnsamling og fanatisk panikkskyting. Takket høyere makter den dagen jeg fikk låst opp innsamlingshjelperen, for akvariet blir fullt til slutt, og spillet er velegnet for å få vondt i klikkfingrene. Et av de mest absurde, men ekstremt underholdende spillene.

   

  Har du spilt noen av mine favoritter?

  Les også: Mine 5 favorittblogger

  #spill #pc #godeminner

 • Publisert: 21.07.2017, 10:47
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  Søtmonsen :))

  21.07.2017 kl.18:12

  Hehe, ikke vært borti disse nei :D Har spilt mange slike små spill, noen sånne gratis spill på nett, og sånn også :D Er så mye moro der ute ;)

  Kristin

  23.07.2017 kl.23:01

  Søtmonsen ): Ja, de to første her lå på zone.msn.com før, og det var der jeg nispilte. Det var jo sånn opplegg at du samlet utmerkelser for total spilling, og da ble det jo enda morsommere. ;) Altfor mye moro, og altfor lite tid til å gjøre alt :) Si gjerne fra hvis du har noen favoritter jeg må prøve ;)

  Søtmonsen :))

  27.07.2017 kl.15:51

  For tiden går det i et spill som heter Elvenar på nett :P Fint tidsfordriv når man ikke orker slike "store" spill ;)

  Kristin

  27.07.2017 kl.22:10

  Søtmonsen ): Det har jeg sett reklame for et eller annet sted, er det der du er enten alv eller menneske og bygger by?

  Søtmonsen :))

  01.08.2017 kl.14:10

  Ja :P Og så kan man besøke sine naboer og åpne opp for flere og flere på felles kartet ved å speide ;) Så Skal man bygge og utvide en by :P

  Kristin

  01.08.2017 kl.14:48

  Søtmonsen ): Kult, jeg har spilt mange lignende småspill, men ikke akkurat dette. Jeg bruker som regel å slutte når det kommer noen erfarne og spiser opp hele spiskammeret eller slakter hele hæren min ;)

  Søtmonsen :))

  02.08.2017 kl.19:54

  Her har du heldigvis ikke noe sånt :P

  Kristin

  04.08.2017 kl.08:38

  Søtmonsen ): Hmmm, kanskje jeg må prøve da ;)

  Skriv en ny kommentar