hits

Kristin.blogg.no

Hvor mye tull kan man skrive om tilbud?

 • Publisert: 18.07.2017, 20:30
 • Kategori: Humor
 • Du har kanskje ofte tenkt over hva det beste du kan få tak i er? Eller hvor mye du skal investere i ulike nivåer av din fordømte selvutvikling? For utvikle deg må du vel, ellers står du jo helt stille, og stillstans er jo et sånt ord med smør på flesk inni seg. Står noe stille, har det jo nødvendigvis stanset. 

  For hullete for rikdom?

  Men ikke sånn scrapbookingstansing altså, hvis du er av den typen. For det ville vel være vel hullete for å være velstand? Med andre ord vil scrapbooking være litt for hullete for rikdom, sammen med stillstansen. Noe mange hobbyrom rundt omkring i lang og bredstakte land er villige til å stå vitneboks for.

  Det beste i livet er gratis.

  Det vil altså si at ting som ikke er gratis, er dårligere. Og du vet jo også, med rimelig sikkerhet, at det finnes tilbud som er for gode til å være sanne. Men hvis det er sant at det beste i livet er gratis, og tilbudet er gratis, men for godt til å være sant. Da er jeg neimen ikke helt sikker på hvor vi havner? 

  Hvor på skalaen?

  Snakker vi skala eller skalering av tilbud, og hvordan kan dette være i samband med skallethet. Eller enda bedre: reklame myntet på skallethet. Hvordan skal man tolke det? For dette er jo vitterlig for godt til å være sant? Men det koster jo penger, så da er det ikke det beste tilbudet, så da må det jo være et tilbud som er usant. Og det kan en kanskje si om effekten også, for å si det på den mest effektive måten?

  Alltid gratis!

  Kanskje kommer en også over et tilbud som er for godt til å koste penger? Men er det da sant eller usant? Det bør jo i alle tilfeller være gratis. Et kvalitetstegn, for gir du bort gratis, vil det jo være det beste i hele vide verden, enten det er i sin eller din hånd. Hvilke bedrifter som kan overleve en slik strategi uten bruk av "ta den ring og la den vandre". Noe sannsynlighet for å se at du har fått den tilbake etter å å ha gitt bort kan være tungen på vekta. Måtte det bare veie tungt nok og i riktig vektklasse.

  Hvorfor? Hvor: på kristin.blogg.no, for: folk som liker denne type ordlek. Fordi? Det er greit å finne sine gærne likesinnede, blunkesmilefjes.

  Synes du slike ordleker er latterlig gøy, eller bare latterlig?

  free
  Licensed from: gufoto / yayimages.com


   

 • Publisert: 18.07.2017, 20:30
 • Kategori: Humor
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Sebastian er et langt navn å ha noen ganger

  20.07.2017 kl.08:36

  jeg tilbyr herved mine ord gratis da du gav meg dine ord gratis.

  gratis, da tenker jeg at er i samme fuglekasse som frihet..uten frihet er vi trellen, og om man er heldig trell så kan man bli frihals...deretter så har man en gratis hals og kan spørre en venn om gratis halspastiller, fordi man vil ikke forpeste samfunnet med sykdom som vil koste oss dyrt, dermed så vet jeg ikke hva jeg skriver om men det er gratis + jeg forbenner kalorier med å bevege fingrene mine over tastaturet og får en slags trening for det mentale fordi å bruke hendene er en veldig god ting for hjernen med stimuli, så med at jeg har skrevet nå gav meg frihet till å utrykke meg om dette.

  Håper du satt pris på dette innlegget, men at prisen da er gratis.

  takk og pris for det.

  Kristin

  20.07.2017 kl.11:28

  Sebastian er et langt navn å h: Det var slett ingen upris ;) Bukker og neier, tilbud akseptert :)

  S

  20.07.2017 kl.12:18

  ...det så meget sært ut med det navnet som ble nevnt/valgt i forrige meldingsinnlegg ser jeg nå, tror går over til standard 'S'en; ser ut som tittelen for en tragi-komisk bok fra 1983..."sebastian wore shoulderpads to impress with his dress with his funky 80's hairstyle-mullet' but people thought he had such a long name they ignored him." #the end

  Skriv en ny kommentar