hits

Kristin.blogg.no

Spraymal legoen i pastellfarger!

 • Publisert: 13.07.2017, 13:33
 • Kategori: Blogg
 • Sett i etterkant: Dette innlegget er en del av annerledesdagen her på bloggen. Måten dette innlegget er annerledes oppførsel på nett fra meg på: 1. Løgn. Historien som fortelles er ikke sann, noe som forsåvidt kommer frem i de to bildene nederst, om du leser første linje loddrett. Men likevel, det er ikke helt meg å fare med løgn på denne måten. 2. Jeg har lånt meg en interiørinteresse som i utgangspunktet er ikke-eksisterende. 3. Jeg har innplassert skrivefeil med vilje, for eksempel i parantesen etter affiliateslinken som ikke fungerer. 4. Jeg har inntatt idiotmodus. 5. Ja, også signaturen nederst da...

  Det er sikkert flere enn meg som har irritert seg over de skarpe fargene duploen har? Jeg mener, eyesores much? Jeg skulle gjerne likt å se den barneromspaletten slikt glir sømløst inn i. Eller, spar meg, jeg vil ikke hverken meg selv eller deg så vondt. Derfor har jeg i dag et eminent tips til deg som også prøver å ha en viss standard på fargene i huset.

  Kvalitetstid med ungene

  For å gjøre dette til et prosjekt både for meg og ungene, tenkte jeg å involvere dem, for det har jeg både lest og hørt at er viktig for deres selvbilde senere. Det var derfor med et frydefullt mammasmil jeg kom hjem fra EUROPRIS(afillieitslink) med en sprayboks med bebiblått og en med prinsesserosa. Og smilet, det ble ikke noe mindre utover dagen. 

  Mother and her child
  Licensed from: Sergejs Rahunoks / yayimages.com


   

  Hvorfor har ingen tenkt på det før?

  Jeg beklager til de som føler seg dratt langflat under samme kam her, men jeg velger å ta hatten for meg selv denne gangen. Jeg skjønner simpelthen ikke hvorfor ikke flere har tatt med barna på slike prosjekter? Skikkelig latter og kos mens vi sprayet. Jeg valgte å ikke bruke vernemaske, fordi det er et økonomisk valg jeg tar på vegne av min familie.

   Legoen ligger nå til tørk, og gjett om de var fornøyde? Det blir jo vanskelig å holde fingrene unna til det tørker, men så lenge de bare smaker litt, burde det gå bra, ikke sant?

  Så, til Lego produserer Duplo i farger som passer interiøret på barnerommet - er kanskje spraylakkering tingen?

   

  Før du kommenterer, vil jeg at du leser noen ord for dagen. Kan ikke leses for grundig, og definitivt anbefales noe vertikal lesning og ettertanke også.     Nå kan du få kommentere, hvis du har lest ordene som jeg ba deg om.

  Vi snakkes senere i dag! 

  xoxo Bloggergirl

  #annerledesdagen #annerledes

 • Publisert: 13.07.2017, 13:33
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  13.07.2017 kl.14:39

  Det er jo giftstoffer i spray lakk, så ville virkelig ikke ha brukt det på noe små barn skal leke med, da de ofte spiser på både leker og fingre.

  Kristin

  13.07.2017 kl.21:08

  Anonym: Jepp, og hvis du leser "ordene for dagen" vertikalt, ser du at jeg heller ikke har gjort dette. :)

  Skriv en ny kommentar