hits

Kristin.blogg.no

Blogg: mine 5 storfavoritter!

 • Publisert: 06.07.2017, 00:34
 • Kategori: Bloggtips
 • Endelig er det min tur å gi deg en liste av anbefalt lesestoff. For hvilke blogger anbefaler jeg at du hiver sveipefingeren bortom og slår deg ned hos? Vil det være de samme som du anbefaler andre? 

  Funny man text message on his phone
  Licensed from: lussoadv / yayimages.com


  Før vi starter vil jeg minne om tre ting om meg som bloggleser:

  • Jeg elsker å lære.
  • Jeg elsker å le og eller bli overrasket.
  • Jeg leser ekstremt fort og mye forskjellig, men er ikke kvalifisert til noe KM i kommentering med denne bloggen.

   

  Woman using a notebook while her fiance is reading
  Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com


  Mine 5 storfavoritter

  • etvennligpuff.blogg.no. Noen blogger liker du bare. Dette er en av dem.  Samtidig skrives den av en meget trivelig dame, som tør der jeg ikke tør, og er god på de tingene jeg slikker strøsand på. Det respekterer jeg henne så mye for! Hun hoppet for eksempel rundt i giraffdrakt i et rør ved operaen, mens jeg prøvde så godt jeg kunne å inngå symbiose med den medbrakte barnevogna. Akkurat nå har hun et av de sprekeste prosjektene jeg har sett på blogg.no på gang - nemlig en spenningsserie som strekker seg over hver eneste dag i hele juli. Helt rått! Unødvendig å si at du MÅ inn og lese den. 
  • info.blogg.no . Blogg.no sin offisielle infoblogg. Dønn obligatorisk. Her får du nye triks gratis inn i blogsoften din, og hvis du ikke har rotet litt i arkivene her, kan en dumpsterdivingtur godt settes på programmet i sommer. Dette er ikke bloggen å unfollowe fordi du "har så innmari fullt på lista over blogger du følger".
  • toril.blogg.no En av de første bloggene jeg fant på blogg.no der jeg tenkte: dette er MIN humor! Og interessante tema. Og ting jeg kan lære. Jackpot med pusekattbonus. Dette er sjefen over alle sjefer, og ikke bokstavelig talt en gang. Når det postes her, kan du banne på jeg leser. ( Innrømmelsesmessig flaut også om det står: "tester mer" eller "move along, nothing to see here". )
  • juliafrika.blogg.no Denne absurde, lille genistreken av en blogger er nærmest full pott for meg. Det er noe helt uimotståelig med blandingen av hjernekapasitet, snert, samfunnsengasjement, ærlighet og selvironi. I et lite univers malt med humoristiske farger. Nå også i side2-land. Skulle gjerne hivd hatten, men den ligger igjen der jeg la den for vel over et år siden. Stående ovasjon innvilges derfor.
  • jeggikkbareibodeentur.no Frode, den eneste jeg leser som skriver på Haugesundsk(?), og alibiet for bloggere utenfor blogg.no i denne runden. Av og til ler jeg så jeg får vondt i magen. Sånn uten lyd når det som er av magemuskler inni der dirrer, og en må ta pause i galskapen for å puste, hvis ikke vekker en hele huset. Frode er leverandør av sånne øyeblikk. Kaoset er satt i et bloggersk system, og i skjæringspunktene mellom "dette kjenner jeg så innmari godt igjen" og "Hæ? Det skjedde virkelig*?" oppstår det noe uforutsigbart og magisk. En magi du kanskje må lete litt inni de haugesundske formuleringer for å finne, men som diverse mannehjerter her på bjerget kan se langt etter, i hvertfall med mine øyne. 

   

  4 stjerners middag - invitasjoner

  Blir det noen gang aktuelt med en fire stjerners middag her, inviterer jeg disse bloggerne. Jepp, vet det liksom skal være 4 stykker i det programmet, men jeg har aldri holdt meg til reglene før, så hvorfor nå? For ordens skyld for min eventuelle aften her på bruket: vi har mye god Take-awaymat på Notodden.

   

  Hva er din storfavoritt innen blogg? Hva synes du om den lille listen min?

  Ps: På grunnlag av sin kommentar på dette innlegget, se kommentarfelt, har Frode Boden, jeggikkbareibodenentur.no, pådratt seg en vandrepokal som har endt sine vandringer, samt en Facebook live med løsningen på hans forklaringsproblem. Pokalen ser du på Facebooksiden til bloggen, hvis du vil se min aller første Facebook live, finner du den i gruppa "Det kreative landslaget".

  #favorittblogg #4stjernersmiddag #favoritter #lesetips

 • Publisert: 06.07.2017, 00:34
 • Kategori: Bloggtips
 • 32 kommentarer
 • 32 kommentarer

  Lizbeth Osnes

  06.07.2017 kl.01:02

  Disse bloggene må jeg sjekke ut! :-)

  Kristin

  06.07.2017 kl.10:13

  Lizbeth Osnes: Ja, gjør det :)

  Victoria Larsen

  06.07.2017 kl.01:03

  Fine bloggere! :)

  Kristin

  06.07.2017 kl.10:13

  Victoria Larsen: Absolutt, veldig bra :)

  Aylar Von Kuklinski

  06.07.2017 kl.02:36

  Ble litt nysgjerrig på en liten ting jeg nå xD Mulig dette er litt frekt og ihvertfall noe egoistisk å bare plutselig spørre om, men.. Jeg gjør det likevel nå, så satser jeg på at jeg blir tilgitt.

  Hvis du skulle satt opp en liste over alle de bloggene som du har vært innom ihvertfall to ganger i løpet av det siste året, og som du vet fortsatt er aktiv mer eller mindre. Hvor høyt hadde bloggen min kommet opp da? xD

  Kristin

  06.07.2017 kl.10:12

  Aylar Von Kuklinski: Oh! Vanskelig og spennende spørsmål. De dagene jeg er påkoblet det internettske landskap, leser jeg sikkert 120 forskjellige blogger. Listen ville blitt rimelig generell og griselang, og jeg måtte kategorisert på hvor ofte jeg klikker meg inn og graden av lesbarhet. Mange av dem blir nødvendigvis en slags skumming, men hos deg LESER jeg faktisk, noe som er et meget godt tegn. :) Nøyaktig plassering kan jeg ikke gi deg, men det ville uansett bare vært å speile egoet ditt i nok et digitalt speil, derfor oppsummerer jeg heller med: du skriver bra, og jeg trykker meg inn :)

  frodith

  06.07.2017 kl.06:46

  Jeg leser jo Puffen da, så der er vi helt enig :-) Juliafrika har jeg vært innom, ellers dropper jeg nok infobloggen, og velger meg 3 andre :-D Moro med anbefalinger :-) Ha en fin dag <3

  Kristin

  06.07.2017 kl.10:16

  frodith: Hehe, infobloggen, den offisielle for blogg.no, er nok det lureste valget jeg har tatt å følge, da både de nyeste oppdateringene og tipsene kommer dit først. Men alle er ikke likedan, og jeg er kjempefornøyd med at vi er enige om etvennligpuff ;) Hun ruler sommerlandskapet med Hemmeligheten, havet og misunnelsen. :) Håper du har en nydelig sommerdag - så ut som en kjempesuksessdag da du og annebe rulet Drammen :) Ja, anbefalinger er alltid gøy, også å skrive. :)

  juliafrika

  06.07.2017 kl.11:01

  Fytti feeela, i går kveld spant vi rundt i samme kreative univers altså! Jeg begynte også på et "blogger jeg leser"-innlegg i går :O Great minds osv, også henger vi jo i kommuner som grenser til hverandre da. Må ligge noe der.

  Jeg joiner forresten GLEDELIG 4-stjerners middag med disse folka, vært innom dem innimellom, og det virker som veldig bra folk B-)

  Når det er sagt så har Millitary Burger stand på jazzen i helga, og jeg ber deg herved på bacon-og-ost-fries-date hvis du har tenkt deg nerrover fra Tødden en av dagene jeg er in town!

  Takk for SO, hugz

  Kristin

  06.07.2017 kl.11:47

  juliafrika: Oh crappolini! Magic minds! Vi var jo på barnival i går, lo masse av Bare Egil( i hvertfall vi voksne), raida hoppeslott og spiste pizza. Kan en skrive det på kontoen for "dæsken, det var nesten et bloggtreff?" ;) Bacon og ostefriesdate frister mega altså, men jeg tror ikke vi ungedrasser over "heia" en av de nærmeste dagene. Men at disse nabokommunebloggerne kunne fått til en ostefriesdate ved en senere anledning er ikke meg imot ;) Bare hyggelig ;)

  annebe

  06.07.2017 kl.13:46

  Artig å se dine favoritter.. skal se ineom dem for det er bare ..etvennligpuff jeg følger av disse... Jeg liker mange men må vel si Frodith sin om jeg må velge en..liker både bloggen og personen bak <3<3..og jeg liker deg og din også...

  Kristin

  06.07.2017 kl.15:57

  annebe: så moro at du vil ta turen innom dem :-) Ja, jeg liker også Frodith, og jeg mener å ha nevnt at du er en skikkelig inspirasjon på antrekksfronten mer enn en gang ;-)

  frodith

  06.07.2017 kl.15:50

  Forresten en annen ting: Når jeg kommenterer hos deg kommer det ikke ferdig innfylt min i fo hos deg. Det gjelder bare din blogg. Jeg får heller ikke svarene fra deg, men må inn å lete hos deg om du har svart.. De blir ikke sendt til meg :-o

  Kristin

  06.07.2017 kl.15:54

  frodith: hmm, merkelig, det må jeg sjekke opp. Har ikke lagt inn noe i alle fall.

  frodith

  06.07.2017 kl.16:20

  Det med ikke innfylt når jeg kommer til bloggen din har alltid vært sånn, etter du byttet. Men at svarene dine ikke kommer har tydeligvis skjedd nå. Så siste svar fra deg 29.6...

  Kristin

  06.07.2017 kl.17:15

  frodith: Takk for at du sier ifra ;) Jeg aner ikke hvorfor men får ta en Sherlockjakt på det ;)

  liksomfruen

  06.07.2017 kl.16:46

  Takk for tipsa :) Da har jeg noen nye blogger å sjekke ut :) Ha en flott dag videre :)

  Kristin

  06.07.2017 kl.19:25

  liksomfruen: Bare hyggelig :-) kjempefin dag til deg også ;-) Alltid bra å ha noe nytt og sjekke ut. Har du et tips til meg også kanskje?

  06.07.2017 kl.18:15

  Dette var fint å lese. Har du vært innom meg? Jeg skal sjekke alle 5 :)

  Kristin

  06.07.2017 kl.19:24

  Anonym: Så bra du vil innom. Det kan godt hende jeg har vært på besøk, men du har ikke lagt igjen hvem du er, så jeg kan ikke svare deg 100% sikkert.

  Elevele

  06.07.2017 kl.18:16

  Fine blogger det ja :D

  Kristin

  06.07.2017 kl.19:26

  Elevele: må vel si meg enig ;-)

  dvergpinschere i mitt hjerte

  06.07.2017 kl.19:34

  Ja her var det mange flotte bloggere! Bare en av disse følger jeg...så skal sjekke ut de andre..takk for tips!

  Kristin

  07.07.2017 kl.22:53

  dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, ikke sant :) Håper du har en kjempefin kveld - godt at mannen fikk testet ut bassenget, dog ikke helt som planlagt. :)

  liksomfruen

  06.07.2017 kl.19:39

  Jeg er ganske ny i gamet så har liksom ikke rukket å lese så mye ennå. Jeg har jo disse topp bloggerene jeg har fulgt i mange år. Sånn som komikerfrue, som er er favoritt. Jeg må finne meg noen fler som fanger oppmerksomheten min ;)

  Du kan jo sjekke ut min da hehe ;) Skal komme tilbake til deg hvis jeg kommer over noen bra :)

  Kristin

  07.07.2017 kl.21:28

  liksomfruen: Hehe, ja, jeg er ikke så gammel i "gamet" selv akkurat, men er veldig sulten på å lete rundt etter lesestoff. :) Skal ta meg noen turer innom med jevne mellomrom, alltid gøy å følge hva som skjer rundt omkring. Ja, det må du gjøre, jeg tar alltid imot gode lesetips.

  Hege Kristin

  07.07.2017 kl.01:05

  så fine blogger :D

  Kristin

  07.07.2017 kl.21:26

  Hege Kristin: Helt enig :) Håper du har en kjempefin kveld :)

  Søtmonsen

  07.07.2017 kl.06:44

  Fine blogger dette ja :D Følger 3 av dem selv ^^

  Kristin

  07.07.2017 kl.21:26

  Søtmonsen: Så moro :) Vet jo at du har god smak også, forsåvidt, men greit å få en ekstra bekreftelse :)

  Frode i Boden..

  08.07.2017 kl.10:29

  Det e ikkje det at det har så mye å sei, og egentlig så lovte eg meg sjøl å ikkje bringa det opp.. Men...

  Kvar einaste gang eg e ende opp i sånne lister, hos deg.. Så får eg alltid sisteplass.. Uansett... Det e så typiskt.. Men det e greit.. Eg e vant med det nå.. Og eg trur ikkje det e nåke tilfeldighet.. For all del, eg trur ikkje eg e Napoleon.. Men for ein gangs skyld, kunne eg vel fått kommen på pallen, i det minsta.. Kanskje fått ein bronsemedalje, og luska meg heimat med litt sølvtøy i lommå..

  Men neida.. Sisteplass.. Kvar gang.. Tjera vena meg..

  Det som om indignasjonens selvrettferdige harme flomme over her nå.. Men eg ska svelga denna karamellen, endå ein gang.. Det va liksom ikkje meiningå å laga nåke stort nummer ut av det, for all del.. Eg syns det bare det liksom va litt innlysande, at detta blir gjort med overlegg .. Rett og slett..

  Åsså ligge eg under Juliafrika, til og med.. Ikkje bare e eg på bunnen, men eg har Julia oppå meg.. Altså, på listå.. Hjølpe meg, det kom heilt feil ut.. Hu har jo skjegg og eg har Kåna. Ka trur du liksom dei seie te detta her.. Nesten på kanten te ufint vettu.. Hrrrmmpff..

  Jaja..

  Sjøl om det e litt muntert bedrøvlig med plasseringen... IGJEN.. Så e dei æra og få bli nevnt sammen med dei andre bloggene du har på listå.. Sinnsykt flotte bloggerar med kvar sin stil, som har funnet sine nisjer i bloggverdenen .. Foruten Julia da, som eg trur fortsatt virra rundt i denna lunefulle bloggosfæren og leita itte ei hylla å setta bloggen sin på.. Men hu trenge ikkje det...

  Av og te, så e det godt nok.. Sånn som det e.. Man må ikkje passa inn i normene som liksom ska beskriva og definera oss.. Julia e ei virtuos alvedronning i det landskapet.. Og flyr over myrlandets dis, som ein kamel med store føtter og danse fandango på giftslangane.. Hu e meir enn godt nok..

  Man e som skip så passere kvarandre i nattå.. Inni i denna bloggverdenen..

  Og eg e evig takknemlig for at mitt skip traff på ditt, Kristin.. Du må jo få litt skryt du og, som øse ut av deg med kreative krumspring og tips, i ein hastighet som kan ta pusten fra einkvar.. Du sette ivertfall hjernen min igang i begge retningar.. Og forårsake som oftast ett skred av tankar..

  Mange ganger, når man ikkje heilt finne inspirasjon i hverdagen, og føle seg som ein gyngehest som mangla den eina vangå.. Så får man ett meteornedslag av idear, itte ein liten titt på bloggen din..

  Så kjære Kristin.. Eg bøye meg i hatten for å vær nevnt på listå, Tusen hjertelig Takk.. Men plasseringå e alikavel som ei blottlagd nerva i ei ødelagt tann.. Sisteplass liksom..

  Mvh Frode i Boden..

  Ps.. Ein 4 Stjernes middag med detta sleskapet hadde vært som ei mitraljøse av inntrykk.. Fra så mange forskjellige verdenar, ståsted i livet og erfaringer.. Gud, det hadde garantert blitt morosamt..

  Kristin

  08.07.2017 kl.16:19

  Frode i Boden..: En kunne liketil levende forestille seg at plasseringen var gjort med et ironisk forsett, men det ville jo kun vært spekulative spekulasjoner, og således en påstand uten mulighet for bekreftelse. Med mindre man får vedkommende i tale, noe som ikke kommer på tale. :P Når det gjelder forklaringsproblemet til kånå....teller aktivt på knappene på det. Stay tuned. Tusen takk for de glovarme ordene, har ikke funnet tanga, så klarer selvfølgelig ikke å ta imot på normalt vis. Men det vet du jo alt om. Også latterlig glad for at jolla mi kom i veien for cruiseskipet ditt en dag for lenge lenge siden. ;)

  Skriv en ny kommentar