hits

Kristin.blogg.no

Kreativ treningsøkt 15: Brett/spill ut det du har!

 • Publisert: 04.07.2017, 01:17
 • Kategori: Kreative treningsøkter
 • Denne etterfølgende teksten er et eksempel på hvordan du kan bygge rundt bruddstykker av et tema. Kan du gjøre noe av det samme hos deg? Ordene i fet font i teksten, er brettspill jeg har ulike gode eller dårlige minner rundt. Et innlegg kan bygges opp av flere småting, du trenger ikke alltid gi hele hånda kronologisk fra lillefinger til tommelnegl. Det kan gå an å hive inn litt avklipte neglebånd innimellom. 

  Brett ut det du har!

  Tid for analyse, tid for fantasi. Det er ingen her som trenger noe alias av den grunn. Vi koser oss jo helt karismatiske, nesten like dekadent som en runde Othello. For det er først når en tar kvasiskriving til øverste etasje i heisen, som en annen mastermind, at slike setninger har livets rett. Evt urett. Touche! På sett og vis. 

  Da jeg var lita, adskillig centimetervis, var både stigespill, ludo og thomas togetspillet gode venner. Spesielt i påska. Det er noe spesielt med å gni inn et tap i fiskespill. Med fiskestanga langt inn i panna på motstanderen. Lodder sammen stemningen som lim, unikt og behornet som en fiskestangenhjørning. 

  Santa flasher
  Licensed from: sumners / yayimages.com


  Spillet som skulle brennes på bålet

  Jeg krangla ofte moren min med på Mistenkt Cluedo, og hun sverger den dag i dag at spillet skal brennes på bålet. Neste gang. Helt til drepingen med lysestake i biblioteket svinner hen i beksorte striper mot pinsehimmel. Pinsebål, gummistøvler og drapsgåter opp i røyk. Dette årets pinse blir brått neste års påskekrim. Sa frk besserwisser, mens hun laget ordsammensetninger Scrabble aldri godtok.

  Games
  Licensed from: Ivonne Wierink / yayimages.com

  Kinasjakkulene under sofaen

  Hvordan er det egentlig å strekke seg langflat etter kinasjakkuler under hjørnesofaen. Innerst, der forskjellen mellom hybelkanin og spindelvev kan være skremmende liten? Og lettelsen mellom rusk og edderkopp tilsvarende? Og hvordan er det for 37. gang samme kveld å innse at "joda, jeg har flytta blå. igjen." ? Som om det i enkelte kulturer er greit at noen andre enn meg spiller med blå brikke? Trenger vel ikke være master i Trivial Pursuit for å svare riktig på følgende: "Hvem har alltid hatt, og skal alltid ha blå spillebrikke?"  CHEMAPPEL Kristin. Ropelekefransk der altså.

  Enten du er i fjellet og hopper over en dam, eller står sjakk matt et eller annet sted. Det er viktig med opplevelser, en skal oppleve hele verden fra A til Å, men det er ikke alltid like enkelt med finansene. Et gjennomdiskutert tema i disse ferietider. Hvordan er det med deg, er du millionær kanskje?

   

  Etterspill: Mitt forhold til brettspill

  Jeg har nok et rimelig tradisjonelt forhold til brettspill. Eller legendarisk. Jeg digger å spille, spesielt ting som kan åpne opp forsamlinger som er litt krøkkete satt sammen. En blir kjent med folk på en helt annen måte med litt konkurranseinstinkt ispedd. Mangler du i denne avdelingen, kan du godt låne litt av meg. Jeg har flust.

  At jeg kunne tenkt meg å prøve noen flere, utradisjonelle brettspill? Helt klart. Er ikke prøvoman for ingenting. Vi kan med andre ord godt spille - men labbene vekk fra den blå brikken! Den er MY PRECIOUS! 

  Takk til Daniel for oppgaven i leserens uke. Uken er fortsatt åpen for ønsker - jeg leker god fe så lenge behovet er til stede. Hva synes du om denne typen "eksempeltrening"?

  #spill #brettspill 

 • Publisert: 04.07.2017, 01:17
 • Kategori: Kreative treningsøkter
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Skriv en ny kommentar