hits

Kristin.blogg.no

Hvorfor du bør lese Blogg bedre!

 • Publisert: 09.06.2017, 21:04
 • Kategori: Bloggtips
 • I dag skal jeg gi deg et stalltips for å bli en bedre blogger, og det er rett og slett å følge en blogg som har helt rå tipsartikler. Du som leser min blogg har kanskje lagt merke til at jeg liker å skrive tipsartikler. Vel; jeg digger også å lese dem, spesielt om de er av deg gode slaget. Bloggen jeg vil anbefale i dag heter bloggbedre.no, og føres i pennen av Lene Gunvaldsen, og i dette innlegget skal jeg fortelle deg hvorfor du bør lese den.  En god læringsarena

  Har du kjent på det å ha dårlig tid til bloggingen, eller slitt med å finne overskrifter til blogginnleggene dine? Eller lurt på hva som er lurt å poste når på Facebook eller Instagram? Bloggbedre(link i teksten) tar for seg noen av de utfordringene en kan møte på som blogger, samt gode løsninger på mange av disse utfordringene. I tillegg får man svar på en del av de mer tekniske utfordringene, som hvordan SEO fungerer, eller viktige tall fra Google analytics. Bloggen er rettet først og fremst mot bloggere på plattformen Wordpress, men jeg har lært utrolig mye som også kan brukes her på blogg.no.

  En svært nyttig brandingutfordring

  Spesielt vil jeg trekke frem Lenes brandingutfordring som nyttig. Selv om man ikke ønsker å bli en bedrift eller en blogger med tusenvis av lesere, er det moro å se hva som skjer når en gjennomfører en slik oppgave. Brandingutfordringen er en 5-dagersplan for å få din blogg til å bli mer attraktiv for dine nåværende og fremtidige lesere, og rocker ullsokken av mye annet tipsmateriell der ute. Først og fremst fordi det er lagt opp enkelt med forståelig språk. og gjør det lett for deg å gjennomføre stegene frem mot en mer helhetlig blogg . At Bloggbedre skrives på norsk, er også en stor fordel for mange, og er med på å gjøre stoffet særs tilgjengelig for de aller, aller fleste.

  Trykk på bildet under for å komme direkte til brandingutfordringen, og du, nevnte jeg at den er gratis?  Forum for leserne av BloggBedre.no

  Lene er støttende og lett å spørre til råds også om de spørsmålene du kanskje kvier deg for å stille. Hun er profesjonell og hyggelig til fingerspissene, noe som kommer spesielt til syne i forumet hun har laget for sine blogglesere på Facebook. Dette bør du sjekke ut dersom du ønsker litt mer påfyll enn det bloggen gir deg. For min del har den blitt en av de gruppene jeg bare må sjekke oppdateringene til, fordi det er mange flinke bloggere der inne, som sammen med Lene skaper et sunt og trivelig læringsmiljø for min del.

  Skrivetips, bildetips, tips knyttet mot sosiale medier og så utrolig mye annet. Nyhetsbrevene fra Lene er i tillegg svært informative og noe en gleder seg til å åpne. For å bruke de store ordene: Les bloggbedre.no, du vil ikke angre.

   

  Har du lest Blogg bedre?

   

  #bloggbedre #tips #bloggtips #anbefaling #anbefales

  Innlegget er ikke sponset på noen måte, og skrevet med tillatelse fra Lene fra Blogg Bedre.

 • Publisert: 09.06.2017, 21:04
 • Kategori: Bloggtips
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  Daniel Olsen

  09.06.2017 kl.21:09

  Jeg sjekker ut bloggen i dette øyeblikk. :)

  Daniel Olsen

  09.06.2017 kl.21:12

  Det viser seg at jeg har lest bloggen tidligere, i tiden før jeg skulle starte bloggen var jeg innom tanken på å lage et nyhetsbrev til bloggen også, da søkte jeg opp dette på Google og fant denne bloggen. ^^ Jeg skal lagre bloggen i favoritter denne gangen, så kan jeg titte innom en gang i blant.

  Uansett Tusen takk for tipset! :D ha en fin kveld videre!

  Kristin

  10.06.2017 kl.23:11

  Daniel Olsen: Så moro at du har vært innom før :) Ja, det høres ut som et veldig godt valg :) Bare hyggelig - håper du har hatt en flott del av helgen så langt, og at det som står igjen, står i stil :)

  Ida Caspara

  10.06.2017 kl.14:15

  Ja jeg følger den den bloggen og er i gruppen på fb :)

  Kristin

  10.06.2017 kl.23:11

  Ida Caspara: Stor tommel opp :)

  Mat og Natur

  10.06.2017 kl.17:36

  Hurra!!! Dette var velfortjente og fine ord :)

  Kristin

  10.06.2017 kl.23:12

  Mat og Natur: Skal ikke krangle med deg på det ;)

  Bitte-Louise

  12.10.2017 kl.16:09

  Skal se det ut :) Og takk for tipset ;)

  Skriv en ny kommentar