hits

Kristin.blogg.no

Edderkoppdrama på badet

 • Publisert: 07.06.2017, 20:07
 • Kategori: Blogg
 • Hva skjer egentlig med hodet etter man har blitt mamma? La meg gi deg en stk historie fra virkeligheten som illustrerer et kritisk avvik fra normalreaksjonen min. Sjokkerende vil en kanskje kunne si.

  Dautrøtt mammazombie på badet

  Etter lange dager kommer de korte netter, og disse innledes oftest med et slags skynde seg før man sovner-rituale rundt omkring i huset. Og i går var intet unntak. En tur ned i vaskekjelleren for å henge opp klær, sette de siste koppene inn i oppvaskmaskinen, hive noen klær i skittentøyskurven, legge frem barnehagetøy og mange andre, spennende formål ble gjennomført. Siste etappe før tannpussen var en rask runde ut i søppelstampen med restavfall, siden søppelbilen skulle på oppdagelsesferd i dag.

  Helt greit overfornøyd med dagens lengde, var det derfor en trøtt person som sto foran speilet for tannpussing. Hvis jeg er helt ærlig, også litt i ørska. Og det gjorde slett ikke det som hendte videre noe mer behagelig. Jeg rakk i det minste å ta frem hårbørsta før det skjedde.

  Dramatikk under hårbørstingen

  For tror du ikke, sånn helt utav det blå at en edderkopp på størrelse med Narnia plutselig spankulerer oppover den intetanende, venstre overarmen min? Nå kan du argumentere for at så store edderkopper ikke finnes, men godt for argumentasjonen, så gjør ikke Narnia det heller. 

  Halloween Costume
  Aslan var også trøtt, og lite interessert i å hjelpe.


  Licensed from: carlush / yayimages.com


  Hva skjedde så?

  Min pre-mammaversjon ville hoppet nesten opp i taket, veivet febrilsk med hendene og satt i et akkurat passe primalhyl. Som om det noen sinne har drept noen Narnia-edderkopp. Men hva gjør mammaversjonen?

  Hun har innebygd refleks, så den første tanken ved synet av en edderkopp er: vekk nå for all del ikke ungene! Uansett hva som skjer - ikke ødelegg et eneste minutt av dyrebar søvn unødvendig! 

  Kvalifiserer ikke det for å være på trynet, er det ingenting som gjør det. Hvor har noen gjort av de naturlige refleksene mine? Har ungene stjålet hoppingen, er det derfor det er så full fart i huset? Gjør hva du vil med meg, allmektige Narniaedderkopp, bare jeg kan få sove biiiiiittelittegrann, liksom.

  Enden på visa var at jeg klappet edderkoppen rimelig bestemt på hodet med hårbørsten, såpass at armen nok får et merke der i noen dager. Deretter falt den selvfølgelig levende ned og trippet avgårde mot friheten. Jeg ristet meg gjennom det som lå på gulvet, og fikk presset fyren halvveis ned i gulvbelegget før jeg putta han ned i kloakksystemet med hjelp av vegghengt toalett.

  Men fortvil ikke, mammahjernen er ikke helt i ustand. Damer som ikke er glad i edderkopp, spyler for evig og alltid to ganger. Uansett hvor dødt vesenet er.

  Har du opplevd at din egen reaksjon ble noe helt annet enn forventet noen gang?

  Og; skyller du edderkoppen to ganger?

  Lik hårbørsteedderkoppdødaren på Facebook.

  #edderkopp #badet #skrekk #narniastor #skummel #hvaiallverden?

 • Publisert: 07.06.2017, 20:07
 • Kategori: Blogg
 • 7 kommentarer
 • 7 kommentarer

  frodith

  07.06.2017 kl.21:41

  Mine edderkopper blir ikke spylt i do, men kastet i poser etter de er drept. To knuter på posen, sånn i tilfelle, og så bæres ut døra og ned i søppelkassa ute :-D

  Kristin

  08.06.2017 kl.09:48

  frodith: Fantastisk, systematisk og herlig. Godt å høre at du tar to knuter, for sikkerhets skyld :) Jeg tror ikke jeg hadde vært i stand til å finne noen pose i sjokket over min egen reaksjon i går i alle fall. ;)

  S

  09.06.2017 kl.09:27

  yup sure, psychotic break - blandelse av fantasi og virkelighet var jeg ei forberedt på.

  #mentalhelse #dontbeafraid

  Kristin

  09.06.2017 kl.11:46

  S: #imnotafraid ;)

  s

  09.06.2017 kl.12:01

  #hashtag

  s

  09.06.2017 kl.12:49

  Kjære Kristin

  Jeg henviser til din tidligere terping og primalhyl om at jeg brukte et eget ord om deg som 'kreativist' - noe som du påpekte at det ikke ordet fantes.

  La meg fremheve dine egne oppfunnede ord i dette innlegg.

  * mammazombie

  * mammahjernen

  * narniaedderkopp

  * sovner-rituale

  * vegghengt toalett

  - Dette er kun en nevrotisk tilbakemelding fra en ukjent mann på internett.

  Kristin

  09.06.2017 kl.12:55

  s: Hehe, spørsmålet mitt til deg i den kommentaren var vel heller en : Oi, finnes det noe sånt, det må jeg sjekke ut "visste ikke at det fantes", heller enn en arrestasjon for å lage nye ord. Jeg lager nemlig ord hele tiden - se på det som en bigesjeft. Er ikke alltid jeg finner det jeg leter etter i ordboka, for å si det sånn. Ikke sikkert alle disse er så veldig godkjente, men at de mørkeste hjørnene på internett patruljeres av narniaedderkopper, er det ingen grunn til å så tvil om. ;) Og i og med at jeg sitter sløvende foran en skjerm, er jeg ganske sikker på at "return of the mamazombie" kunne vært en fin-fin dokumentarfilm også ;)

  Skriv en ny kommentar