hits

Kristin.blogg.no

5 smarte snarveier til bedre ideer - tipshefte

 • Publisert: 06.06.2017, 15:32
 • Kategori: Blogg
 • I dag er jeg ute etter noen prøvekaniner som har lyst til å teste et tipshefte med snarveier til bedre ideer, som du ser på bildet under. Hvis du vil ha det sender du meg bare en melding på Facebooksiden eller skriver i kommentarfeltet her hvorfor du vil ha det. Enkelt og greit.   Jeg har flyttet meg fra mitt kjære Paint og over til Canva for anledningen, og tester ulike måter å bruke siden på. Denne gangen altså et tipshefte.

  Løp inn på Facebooksiden og send en melding dersom du er den prøvekaninen jeg leter etter.

  #tips #tipshefte #canva #kreativitet

 • Publisert: 06.06.2017, 15:32
 • Kategori: Blogg
 • 23 kommentarer
 • 23 kommentarer

  Victoria Larsen

  06.06.2017 kl.18:24

  Så smart!

  Kristin

  06.06.2017 kl.18:54

  Victoria Larsen: Takk :) Ja, jeg håper det blir bra når det blir helt ferdig :)

  Daniel Olsen

  06.06.2017 kl.19:14

  Stillig design på heftet! Det kunne vært interessant og se på det. Kan gjerne gi litt feedback på det også :D

  Kristin

  06.06.2017 kl.19:56

  Daniel Olsen: Tusen takk :) Sender deg det på mailen som ligger inne i kommentaren jeg, så kan du se på det om du vil/får tid :)

  frodith

  06.06.2017 kl.20:13

  Beklager at jeg ikke er mer MED på disse greiene, men jeg mener selv jeg er kreativ nok så det holder liksom :-D He-he.. Så jeg får bare titte, og lese,men holder meg til egne ideer og kreativitet :-D

  Kristin

  06.06.2017 kl.20:21

  frodith: Du, det trenger du ikke å beklage i det hele tatt! Jeg renner jo ikke akkurat ned dørene dine når du har fotoutfordringer jeg heller. ;) Og nå i det siste har jeg jo foretatt stort sett all blogglesing når jeg ammer, så da har det blitt skrøpelig med kommentarer på alle bloggvennene mine også..... Får love bot og bedring når meieridriften avtar noe, og energinivået og søvnmengden generelt tiltar. :) Håper du har en deilig, kreativ og Frodithsk uke! :)

  Daniel Olsen

  06.06.2017 kl.20:17

  Den e' go' :D

  S

  07.06.2017 kl.08:21

  Hei, kan det utdypes om hensikten med bedre ideer? Altså - hva man faktisk kan gjøre med ideene sine; eller er det liksom hele hensikten at man skal finne en idee som man skal gå videre på? Jeg personlig kan han mange ulike ideer, men jeg vet ikke om hensikten med dem - de kommer og går; som en liten papirbåt i akerselva, som stopper par ganger ved en stein - der blir den liggende til det blir såpass trykk bak papirbåten at skyter fart igjen. Så ideen er kanskje at klarer å gjøre noe med ideene før jeg faktisk havner i det store hav og bare blir kastet etter vær og vind og ender opp på kaia på hovedøya slukøret og lurer på hva i helv... skjedde(!?)

  Kristin

  07.06.2017 kl.08:47

  S: I akkurat dette heftet er det et tips som går direkte på trening på assosiasjonsrekker, et om hvordan du kan snu det negative fokuset til noe bra, to som går på konkret forbedring av ideer via nedbryting av det du allerede vet og et tips som går på hvordan en kan ta i bruk en større del av hjernen for å forbedre iderikdommen din. Jeg er også i ferd med å lage et hefte som heter "ta ideene ned på jorda igjen", som vil handle om å systematisere og sortere/hanskes med problemer som kommer når det bobler over. Kanskje det blir noe som passer for deg? Det vil også komme mer om hvordan en tar vare på ideene, selv om jeg akkurat nå har fokusert mye på de som sliter på det området der du er knallgod: Å komme igang, samt bruke assosiasjoner og tankerekker. Jeg har bare såvidt kommet igang med dette prosjektet, og vil berøre de fleste sider av det etter hvert. Hvis ikke motivasjonen spiser meg før den tid da. :)

  Torunn

  07.06.2017 kl.10:48

  - og vel så viktig som illustrasjoner, er korrekturen.

  Ha en fin dag videre!

  Kristin

  07.06.2017 kl.11:12

  Torunn: Kjempeinnspill, men jeg må nok si at korrektur og innhold er viktigere for meg enn design og illustrasjoner. Å hive rundt på illustrasjoner er bare med å gjøre det ekstra gøy. Håper du også får en knallfin dag! :) Herlige strikkemønstre du hadde på bloggen din forresten - mvh kan ikke strikke for alt i verden, men de var kule :)

  S

  07.06.2017 kl.10:58

  trening gjør mester; kanskje handler om å tilspisse sin egen naturlige stil mot en annen vinkling. tenker på linjær tenking vs ikke-linjær (assosiativ) tenking. Kort fortalt her: http://ascensionglossary.com/index.php/Linear_vs._Non-Linear_Thinking

  så det å systematisere og ta vare på ideene 'linjært' vil kunne da føre til noe håndfast kanskje. Jeg sier alltid forøvrig kanskje tror jeg; fordi mener da alltid der er aldri kun et svar til et spørsmål/påstand. It is hell living in doubt; it can serve a total skrivesperre eller presse frem en tredje/alternaitv mulighet/problematikk...etter egen opplevelse av det å leve(!) To be or not to be that isnt the question at all because I'm just a couch potato livin on the edge as a rebel with no cause, at all...

  Kristin

  07.06.2017 kl.11:15

  S: Ja, det kan nok være lurt å inneha muligheten til å skifte litt mellom ulike måter å tenke på, litt sånn AC/DC-tankegang. Eller å bruke ulike metoder innad i sin "tankemåte" for å visualisere og høste bedre ideer. Hvis en kun benytter den ene metoden, er det mye lettere å kjøre seg fast enn om man har et litt større arsenal av muligheter å velge blant. Kanskje er et fin-fint ord ;)

  s

  07.06.2017 kl.14:29

  er du utdannet som kreativitist?

  Kristin

  07.06.2017 kl.14:35

  s: Jeg visste ikke engang at det var en utdanning. ;) Nei, jeg er nok dessverre ikke det - og det er nok adskillig mange som er mye flinkere enn meg på alle fagtermer og har lest adskillig mer om temaet enn meg, da jeg rett og slett tar utgangspunkt i mine opplevelser. Jeg har prøvd og slitt meg gjennom mange utfordringer når det kommer til kreativt arbeid, både alene og i grupper, og laget mine metoder for å komme meg ut av problemer. Jeg har også tøylet mitt egne, overkreative vesen og funnet ut hvordan jeg best kan utnytte det. Jeg tenker kanskje noe av det jeg har opplevd og laget kan være til hjelp for andre. Dersom de selv ønsker å prøve det selvfølgelig. :)

  s

  07.06.2017 kl.15:09

  Curriculum Vitae - KristinKreativist, PhD

  University: Life

  Majors: Problem solving & Methodical structuring of the mind

  Experiences: Previous emotional turmoil with added spice of creativity

  Work/Hobbies: Empathy and wounded healer guide towards the greater good through own life skills to hold her wild beasts within with strong leashes

  References: Memories coming from frontal lobe through linear and non-linear thinking.

  - Please do not hesitate to contact me if any further details -

  Kristin

  07.06.2017 kl.15:37

  s: Litt usikker på hvor du vil hen med denne her? Så du må gjerne hive inn litt further details.

  s

  07.06.2017 kl.15:47

  faktisk ingenting; jeg bare fikk en sånn ny ide vettu som førte til at skrev om din potensielle utdanning som kreativist. jeg er på de ville veiene.

  Kristin

  07.06.2017 kl.15:53

  s: Hehe, ble en liten stund redd for at du ville ha meg til å skrive kun om ting jeg har studiepoeng i :P Vet ikke hvordan interessefeltet ditt er innen MR-teknologi, K-space, hounsfield units eller bildeoptimalisering av radiusfrakturer, men interessen min for å skrive om det er ikke kjempestor ;)

  s

  07.06.2017 kl.16:03

  med tanke på egen skriving så har sendt inn egne tekster til en utdanning her; om godt nok så blir man tatt inn - men jeg forberedt meg ytterst dårlig og friskrev alt; med skriveleifer og alt så 'sekke så bra ut' med min sjans; faktisk burde tatt i bruke av noen av tipsene her før man begav seg inn i det det der.

  Men må si at K-space høres rimelig tøfft ut:

  1: Yo hva skjera?

  2: K-space vell!

  1: ok...

  Kristin

  07.06.2017 kl.16:54

  s: Lykke til med opptaket - det går ofte mye bedre enn man selv frykter :)

  S

  07.06.2017 kl.16:09

  med tanke på feedback på det heftet; kan gjerne gjøre det jeg også - jeg skal prøve da å ikke spore av helt med det. men du kan ha meg på venteliste kanskje; ha meg som en slags siste utvei med tanke på tilbakemeldinger.

  Kristin

  07.06.2017 kl.16:55

  S: Sender det til deg på mailen som ligger i sidelinjen her jeg ;) Alle som har lyst til å si sin mening om det setter jeg stor pris på :) Tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar