Kristin.blogg.no

Nyhetsbrev - kan du hjelpe?

 • Publisert: 02.06.2017, 13:25
 • Kategori: Bloggtips
 • I det siste har jeg gjort veldig mye forskjellig knyttet til bloggen, som du ikke ser ved første øyekast. En av de tingene jeg har gjort, er å sette opp en automatisk velkomstserie på nyhetsbrevene mine. Har du lyst til å gi meg konkrete tilbakemeldinger?

  Du som ikke kjenner meg; Hei, jeg heter Kristin og liker å lære nye ting. For deg som kjenner meg kommer neppe det som en overraskelse.

  Nyhetsbrev på mail

  Du vet sånne proffe firma som sender deg nyhetsbrev? Jeg har nå lekt proft firma, og prøvd å gjøre det ordentlig. Jeg tenker å skrive tipsinnlegg til deg som vil prøve nyhetsbrev selv, jeg må bare lære litt mer selv først.

  Har du tenkt på at det ikke alltid er det mest hensiktsmessige å lære av de som er milevis foran deg, men de som ligger rett foran deg i kunnskap? Kanskje er det også motiverende å leke med tanken om å nå igjen noen - bli like god og deretter seile forbi? Kanskje du kan lære litt av meg og jeg litt av deg?

  Smiling woman reading love letter
  Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

  Mine nyhetsbrev

  Mine nyhetsbrev fokuserer på kreativitetsbiten av denne bloggen, og jeg fyller mailene med innhold som er både eksklusivt og ikke kommer på bloggen. Jeg kommer ikke til å spamme deg ned. Etter velkomstserien, som jeg nå tester ut, vil du få maksimalt en mail i uken fra meg. Synes du det er spennende å få litt kreativ input, litt mer enn hva du får i mandagstreningene, utfordrer jeg deg til å gi nyhetsbrevene mine en sjanse. Jeg skal gjøre mitt beste for at du blir fornøyd.

  Om du bare er nysgjerrig på hvordan nyhetsbrev på blogg fungerer: Jeg er helt avhengig av at du hjelper meg å teste det ut før jeg kan skrive tipsinnlegg til deg. 

   

  Hva synes du om nyhetsbrev knyttet til blogg? Noe du kunne tenke deg å prøve?

   

  Jeg vil hjelpe deg teste ut nyhetsbrev på mail, Kristin.

  * indicates required
 • Publisert: 02.06.2017, 13:25
 • Kategori: Bloggtips
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  S

  02.06.2017 kl.13:43

  * påmeldt

  Kristin

  02.06.2017 kl.21:58

  S: :)

  Skriv en ny kommentar

  hits