hits

Kristin.blogg.no

Er jeg et timeglass?

 • Publisert: 20.05.2017, 00:12
 • Kategori: Humor
 • Jeg har, som du kanskje vet, startet jakten på min kroppstype. Og dagens stopp på jakten, er timeglasset. I tv2 sin artikkel om temaet, står det å lese at "et timeglass er en figur med store bryster og kort, smal midje." Det står også at du i dagens motebilde føler deg rund og bomsete. La oss gå litt på jakt, og finne ut om jeg kan være et timeglass.

  Meg som timeglass

  Midjen min er til stede et eller annet sted inni der, men den er plassert i nærheten av en lang rygg, så spesielt kort er den ikke. Akkurat nå er også brystene på sitt største, får en håpe, i og med at de fortsatt innehar noe meieridrift. Jeg kan føle meg både rund og bomsete, men det trenger slett ikke være i dagens motebilde. Det kan være hvor som helst, kanskje også rett rundt et hushjørne, eller midt på en stor gressplen. Spesielt hvis jeg setter meg ned på huk for å stupe kråke. Kanskje er også bomsete feilstavet og skal over mot klumsete. Da tror jeg vi kan si at vi innehar en jackpot. På sammenkrøllet timeglass på huk, selvfølgelig.

  Men det er mulig min manglende kompetanse på å stå på hodet kan bli et problem. Uansett tidsregning er jo et timeglass dømt til å bedrive noe av sin virksomme tid oppned.

  woman with hourglass
  Licensed from: dolgachov / yayimages.com

  Langt utenfor komfortsonen

  Samme artikkel fra tv2, har disse klestipsene til timeglassfiguren:

  Ikke skjul noen deler av kroppen din. Du bør bruke tettsittende klær som viser kurvene dine og som gjør midjen din lengre. Cardigan med v-hals og blyansskjørt eller tettesittende bukser med høyt liv er perfekt for deg. Unngå stilettheler. Velg heller sko med avrundet eller åpen tupp.

  Wow! Jeg tenkte egentlig jeg skulle avslutte jakten og si meg fornøyd med sammekrøllet timeglass på huk, men her ligger det noen absurde føringer. Jeg, som ikke engang liker å bli tatt bilde av med klær, var slett ikke klar over at å kapitulere som timeglass, var det samme som å sprade rundt i Evas drakt.

  Å ikke skjule noen deler av kroppen min, ligger milevis fra min veletablerte komfortsone. Kanskje også så langt at jeg må flytte? Kan man melde overgang til et annet distrikt i komfortsonen sånn uten videre, eller må man vente til overgangsvinduet åpner? Eller er det sånn at det uansett står åpent, nå når det er sommervarme?

  Jeg må jo også påpeke innmari finfine skrivefeil i akkurat det saksede avsnittet. Jeg er neimen ikke sikker på om kunne klart å oppdrive hverken blyansskjørt eller tettesittende bukser, spesielt ikke om jeg skulle levert en skriftlig forespørsel. Men, hvis et høyt liv er det samme som et langt og lykkelig liv, virker jo dette langt mer lovende enn mye annet, og kan veie opp for alt det andre vissvasset et timeglass må igjennom.

  Smiling couple going window shopping and pointing at window
  Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

  Flukten fra stiletthælene

  Det virker ganske lett å unngå stiletthæler, spesielt på min jobb. Der går de fleste i fornuftige sko. Problemet her kommer vel helst hvis man skal ut på byen eller bevege seg i strøk der slikt fottøy er mer vanlig.

  Hva tenker du er den beste metoden for å unngå stiletthæler? Sitte stille i kamuflasjeutstyr til utøyet har passert, eller ta beina fatt og beine?

  Bør jeg lete videre, eller tror du jeg skal slå meg til ro som sammenkrøket timeglass?

  #kroppstype #mote #humor #tull #kroppstypejakten

 • Publisert: 20.05.2017, 00:12
 • Kategori: Humor
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Helge

  20.05.2017 kl.09:09

  Veit ikke helt hva kroppen min ser ut som, men kanskje ei flaggstang. En svær kule på toppen som er mitt hode ellers er det ingen kuler nedover. En liten kulemage har kommet frem men den er heldigvis liten. Med mine 188 cm er jeg en liten flaggstang på to bein riktignok, tror det er en rett beskrivelse av min kropp. Men må passe på maten ellers ser jeg snart ut som ei hvetebolle. God helg.

  Kristin

  22.05.2017 kl.08:38

  Helge: Herlig! Håper du er av den positive typen som har flagget vaiende i toppen i tillegg. Det virker i hvert fall sånn ut fra den positive kommentaren. Håper du får en fantastisk uke!

  dvergpinschere i mitt hjerte

  20.05.2017 kl.09:27

  Det er nok greit å ta til takke med den kroppen man har fått...og uansett hvor lenge du leter..så vil du lete etter noe nytt..så slut med det, og kos deg med figuren: sammenkrøket timeglas...Der er nok jeg også..Ha en god dag og helg!

  Kristin

  22.05.2017 kl.08:41

  dvergpinschere i mitt hjerte: Hehe, ja kanskje jeg rett og slett har dømt meg selv til en evig jakt? ;) Håper du får en knallfin uke!

  Frode

  20.05.2017 kl.10:11

  Kroppsfasong ja.. Jojo.. Men, på ein lørdagsmorgen liksom.. Rett itte fredagskosen med tilhørande chipspakke, litt smågodt og alt for mange liter med brus.. Som har medført akutt oppblåst mage, hengekinn og lignande..

  Åsså ska man ta ein liten drøs om fasongen, rett og slett..

  Nja.. Ein i øvekant oppblåst Hobbit, hadde heilt klart vært meget beskrivande sånn på morgenkvisten.. Eller gjerna ett middels Mummi troll kunne og vært passande..

  Men, det e jo ikkje så lett å vita kossen, når og på hvilken måte man ska beskriva fasongen sin, i forhold te nåke anna.. F.eks ett timeglass.. E det ein skreven regel ka vinkel man ska kikka i speilet på for å sammenligna, e det lov å vær fleire timeglass på ein gang og sist men ikkje minst ka om man e omvendt timeglass..

  Har man mindre eller meir tid te overs då, te å kikka i speilet..?

  Og bør man kikka i speilet i det heila tatt.. ?

  Kanskje speil burde vært forbudt, sånn at alle blei pent nødt te å nåkenlunde stola på omverdenen sine tebakemeldingar.. Bestemødre hadde garantert hatt ein ufattelig høgare status då.. Eller gjerna det ikkje hadde vært sånn styr me ka fasong, kossen man ser ut eller om man e picture perfect eller meir lignande ett takras..

  Om man ikkje hadde ett speil å bedømma seg sjøl i liksom.. For om man ikkje hadde hatt mulighet te å bedømma seg sjøl, ville man sikkert brukt ufattelig mye mindre tid på å bedømma andre..

  Kanskje hadde ikkje stilletheler blitt oppfunnen då, om speil hadde vært forbudt.. For ingen hadde brydd seg om hælane va 2 eller 10 cm over bakken..

  Høye hæler blei forresten først brukt av menn i gamle Egypt, for å kunna fremstå høgare enn de va.. Så blei det under byllepest perioden i middelalderen, populært å bruka høge hæler for å holda beinå høgast mulig øve fortauet.. Fordi avfall og toalett innhold gikk rett ut i gatene..

  Riddere brukte og høye hæler for å ha bedre kontroll på stigbøylen te sin hest.. Gjerna om de sko skyta med pil og bue fra hestaryggen.. Då de fikk mye bedre spenntak..

  Så om du ikkje slite med nåken av dei ovannevnte problemstillingane.. Kan du med glede og på historisk grunnlag bare vinka te dei idiotane som sprada rundt i høge hæler.. Eller stiletthæler som du skrive..

  For de har absolutt ingen positiv innvirkning for ein kvinnelig kropp.. Man får altfor stor belastning på tærna, kneleddene kan bli ødelagt og man får for stor belastning på ryggen. Alt sjølsagt over tid ved vedvarande overforbruk..

  Eg meina at alt har sin tid.. Sammenkrølla timeglass fasong på huk e om mulig faktisk ein ganske praktisk fasong å ha, i småbarnstiden.. Då indre organer e bedre isolert mot ytre påvirkningar, som steingalne ungar på sparkesykkel, flyvende ukontrollerte objekt som igjen kan kombinerast med steingalne ungar.. Eller ukontrollerte slag og spark fra igjen steingalne unger som gjerna ikkje får viljen sin..

  E man då tynn som ein spiker, vil eg tru veien te gipslegen fort kan bli kort.. Eller man kan fort få gjenstander sittande fast mellom ribbeinå, f.eks på ein liten tur på strandå.. Det slippr man med litt diskre isolering..

  Og ikkje minst har man som sammenkrølla timeglass fasong, heilt klart ein fordel i køproblematikken, f.eks på 17 mai.. Kor man bare krølle seg sammen som ein ball, rulle forbi heile køen, og sprette opp som ein ånd fra lampå, fremmerst i køen.. Tadaaa, liksom..

  Så eg stemme for kamuflasjeutstyr, luftgevær med kikkertsikte og ein tur i parken..

  Så kunne med skutt stiletthæler te den store gullmedaljen.. Tenk deg overskriftå i Vg.. "Stiletthæl-Snikskytteren fortsatt ett mysterium" Kvinner vegrer seg nå for å gå i Frogner Parken med høye hæler...

  Over og ut... ;D

  Kristin

  22.05.2017 kl.08:51

  Frode: Hahaha, ja lørdag var kanskje et ufint tidspunkt for selvransakelse. Men som Mummitroll flest, er vel den positive holdningen støpt utenpå uansett. Har sett litt av disse stilettfolka med både kne, hofte, rygg og fotpronblematikk fra posisjonen som røntgenpilot ja. Eller radiograf, som en helst sier til de som lover å ikke spørre morsomt om jeg jobber med radio. Oh kamuflasjeutstyr i parken. Det sto forsåvidt ingenting om å avskaffe trenden i tv2 sin artikkel, men om det blir aktuelt, har man jo et godt utgangspunkt til en førtisiders handlingsplan her. Fikk litt Sonic the hedgehog av rullehistorien på 17.mai, og om jeg går all in på den, får jeg også subsidiert frisører som driver med blått hår-trenden. Kanskje vi bør begynne med setninger som "så mandige stiletter du har i dag" som preventivt og historisk rotfestet antipropaganda? Det hadde i min verden vært fnisende festlig.

  Skriv en ny kommentar