hits

Kristin.blogg.no

Da de store følelsene traff

 • Publisert: 19.05.2017, 08:59
 • Kategori: Blogg
 • Da du svimlet famlende rundt i halvblinde og ikke visste helt hvor du var? Du har kanskje opplevd noe sånt i livet, slike fossefall av følelser som grep tak i selve kjernen av deg og forandret deg? Kanskje også på en voldsom måte slik at du ikke noen sinne klarte å bli den samme igjen? Slik har jeg nemlig hatt det de siste ukene, både på godt og ufattelig vondt.

  Noen ganger kjenner jeg på at det blir for mye følelser. At det blir altfor mye føleri, og at jeg slett ikke er komfortabel med alt dette følelsesklisset. Det blir nesten på et kvalmende nivå.

  Jeg undrer meg innimellom om vi på generelt grunnlag kjenner etter litt for godt. Er det slik i livet at absolutt alt skal knyttes til en følelse, eller overlever vi godt også vi som føler litt mindre? Er det tabu å si at man ikke føler så mye bestandig?

  Jeg er nok ikke skrudd sammen helt på samme måte som den gjengse blogger på denne plattformen, for når livet svinger og følelsene tar over - da skriver jeg ikke. Det er ikke fordi jeg ikke er i kontakt med hverken meg selv eller følelsene mine, men det handler om de reglene jeg selv har trukket for hva som er innafor å dele med potensielt hele verden. Nå vet jo både du og jeg at ikke hele verden leser min blogg, men det er likevel noe som ligger åpent for hvem som helst.

  feel freedom
  Licensed from: Yellowj / yayimages.com

  Heller ikke på store familiære avgrunner og høydepunkter, deler jeg. Så når jeg har brukt de siste ukene med barnedåp, begravelse, bursdager og 17.mai - er det ting jeg kommer til å fortsette og nekte deg ta del i. Selv om du sikkert hadde likt både borddekkingen jeg valgte i dåpen og glade, bunadskledte unger i vilt hurra. Jeg er nok i overkant bevisst på at det er jeg som styrer denne bloggskuta, men jeg trenger ikke mene eller føle så mye om hvordan du styrer skuta di. Det er ditt valg.

  Vet ikke helt om du følger dette innlegget, eller om du i det hele tatt leser det. Men for deg som har lurt på hva jeg har drevet med de siste ukene, er det i alle fall et lite innblikk. Ligner vi i forhold til hva vi deler?

  Hva har du bedrevet og skrevet om de siste ukene?

 • Publisert: 19.05.2017, 08:59
 • Kategori: Blogg
 • 12 kommentarer
 • 12 kommentarer

  Frode

  19.05.2017 kl.10:15

  Mye lik der eg og, trur eg.. Kan godt lukka igjen heile bloggen og ikkje skriva på nåken dager, når ting går litt over stokk og stein.. Sjøl om eg dele ein "god" del fra vårt familieliv.. Så e det ein del ting som bare e for oss.. Faktisk..

  Eg trur kanskje mange andre kunne prøvd det innimellom.. Istedet for å dela kvart ett øyeblikk av berg og dal banen livet e..

  Det e gjerna derfor eg ikkje har dei enorme mengdane med provoserande følelsesladde innlegg.. Eg kunne sikkert glatt skrevet de, og kanskje 10 dobla lesartallet.. Men nåke integritet må man ha igjen, og ska det bli ein suksess ut av bloggen..

  Så ska det vær pga av dei grunnpilarene eg allerede har lagt, og ikkje fordi eg dele det eg vett vil fanga leserar.. Sånn tenke eg ivertfall.. =D

  Kristin

  19.05.2017 kl.15:23

  Frode: Ja, jeg tror det er viktig å ha noe for seg selv, selv om man vet at både etterspørselen og muligheten til å skrive om alt mulig er til stede. Det er jo til slutt en selv som må begrunne sine egne valg, og jeg synes ikke din blogg utleverer noen på ekstreme måter. Hvis noen, så er det isåfall deg selv, til tider ;) ;) Det blir liksom litt kunstig å skrive noe en egentlig ikke vil, fordi det vil gi et resultat du gjerne ønsker kjempefort. Spesielt hvis en vet at en ikke har lyst til å fortsette å dele på samme nivå, og disse leserne er vilt forbigående. Da har en jo på en måte solgt bjørnesjela si til noen som bare tok den med seg og gikk igjen. Og det er, uavhengig om bjørnen er ferdig skutt eller ikke, en veldig dårlig deal i mine øyne.

  stavangerinmyheart

  19.05.2017 kl.10:27

  Hei. Kjekt å høre litt fra deg igjen. Er nok litt lik deg, men deler kanskje på en annen måte. Litt overflatisk, og litt, men det inderste holdes privat. Er vel også litt bevisst på at familien holdes utenfor både i bilder og det inderste. Kan vel dele overfladiske ting og morsomme hendelser. Mest om meg. Men nå forteller jeg gjerne om ting jeg har vært på, men det blir jo ikke privat for det:)) Tror at det er lurt at vi finner vår komfortsone, og vi er jo forskjellig. :)) Ønsker deg en fantastisk dag...... og ikke minst helg:)) Det er jo fredag...

  Kristin

  19.05.2017 kl.15:26

  stavangerinmyheart: Ja, det er veldig moro at alle finner sin måte både å skrive på og dele på. Det er jo det som gjør det fornøyelig å lese blogg også, at alle er litt forskjellige. Ellers kunne en jo bare lest en og vært ferdig med lesingen for dagen. ;) Synes du løser det på en veldig bra måte, med integritet og gjennomtenkt. Tusen takk - håper du også får en herlig helg - kanskje har blomstene inntatt Rogaland i større grad enn her? Håper sola kommer på besøk til deg også ;)

  Victoria Larsen

  19.05.2017 kl.12:13

  Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Godt å høre fra deg! Jeg håper du får en fin fredag :-)

  Kristin

  19.05.2017 kl.15:27

  Victoria Larsen: Så godt å høre at vi er flere :) Tusen takk, håper du får en kjempefin helg! :)

  EtVennligPuff

  19.05.2017 kl.13:44

  Jeg deler nok ganske mye. Kanskje spesielt etter at jeg startet denne bloggen.

  Men det som er bra er at vi er forskjellige. Alle må ikke dele alt om alt. Dette er jo din blogg, og du skriver om akkurat det som føles riktig for nettopp deg!

  Jeg digger i allefall bloggen din! Og har ingen forventninger om at du skal bli mer privat, det er ikke derfor jeg følger deg! <3

  Kristin

  19.05.2017 kl.15:28

  EtVennligPuff: Ja, det er derfor det er gøy å lese blogg, fordi vi er ulike. :) Fine deg, hehe, du må gjerne ha forventninger, men de blir neppe innfridd ;)

  dvergpinschere i mitt hjerte

  19.05.2017 kl.17:17

  Godt å se deg, og ja...bloggen trenger ikke vite ALT om ALLE..så om man vil ha privatliv og hverdagen for seg selv..velger man fritt det...Det er jo det som er så fint...Jeg deler også lite..men kan godt blogge på dårlige dager, eller følelsesladde dager...det er bare deilig syns jeg..og leve meg bort litt..Håper alt er bra, og du må ha en god kveld og helg! Helt greit med pauser når man selv føler for det....

  Kristin

  19.05.2017 kl.23:14

  dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk for en fantastisk kommentar :) Håper helgen din også blir helt topp :)

  frodith

  19.05.2017 kl.18:47

  Hvis ting er litt trasig, så tegner jeg kanskje en tegning. Og lager et ordtak. Det blir ikke privat, men for meg er det godt å gjøre noe med hodet mitt...Jeg får det ut, uten å avsløre noe jeg ikke vil :) For jeg vil også absolutt ha en privatliv :-)

  Kristin

  19.05.2017 kl.23:15

  frodith: Det høres ut som en kjempebra løsning, lurt å bearbeide på den måten. For min del må jeg lære meg å tegne hvis jeg skal bruke den ;)

  Skriv en ny kommentar