hits

Kristin.blogg.no

Svar til de som kaller deg f****

 • Publisert: 27.04.2017, 14:31
 • Kategori: Humor
 • For en stund siden fikk jeg en kommentar jeg valgte å tolke i absolutt beste mening, nemlig (Y). Den kan også tolkes på en helt annen måte. Hvis du blir kalt en variant av det kvinnelige kjønnsorgan, har jeg altså laget noen forslag til hva du kan svare. Du trenger selvfølgelig ikke bruke den konkrete ordlyden jeg foreslår, men du ser fort psykologien. Det blir ikke så attraktivt å gjenta skjellsordet etter noen slike runder. Betrakt gjerne dette innlegget som en hybrid mellom meninger og humor. 

  Ved å tolke på den hyggelige måten, gikk jeg kanskje glipp av min aller første "noe som ligner på ufint"-kommentar. Nuvel, som gammel msn-bruker, var ( Y ) forgjengeren til dagens facebooktommel, så jeg valgte å ta det derfra.

  I tillegg til meninger og fjasing, har jeg også kreative treningsøkter til deg, hver eneste mandag. Drømmer du om å bli mer kreativ? Tren litt da vel.

  Cute little girl standing by a black school board
  Licensed from: Robert Przybysz / yayimages.com


  Svar hvis noen kaller deg en eller annen variant av det kvinnelige kjønnsorgan:

  • At du betrakter meg på samme nivå som den magiske sal som også ga deg, uslepne menneske, liv, er intet mer enn imponerende. Og jeg som trodde du var sinna på meg?

   

  • Jeg trodde du var språkmektig jeg? Det der var ikke akkurat oppfinnsomt! Skal jeg komme med noen friskere forslag til deg?

   

  • Vil du ikke heller kalle meg for noe mindre brukbart? Er det virkelig sånn at du sidestiller meg med noe du bruker timesvis i uka på å lengte etter? 

  Sophisticated businesswoman saying ok
  Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com


  • Prøv igjen, du får det til snart, *stav navnet ditt ekstremt sakte og høyt*

   

  • Ja, det medfører riktighet at det er en del av min anatomi, men du kan gjerne bruke navnet mitt når du prater til meg. Jeg heter ....

   

  • Wow, er jeg kilden til dine innerste fantasier?

   

  • Beklager,  har du ikke fått med deg at den ikke kan prate? Om den kunne det, vil den garantert ikke snakke med deg før du har lært å oppføre deg.

   

  • Jepp, men den er ikke til deg. Så heldig er du faktisk ikke.

   

  Innimellom synes jeg det er greit å tulle litt også. Men bak enhver fleip er det mengder med alvor. Har du forresten fått med deg at jeg har laget podcast?

   

  Hvordan ville du tolket en ensom ( Y ) i kommentarfeltet?

   

  #skjellsord #kommentar #kommentarer 

   

 • Publisert: 27.04.2017, 14:31
 • Kategori: Humor
 • 14 kommentarer
 • 14 kommentarer

  annebe

  27.04.2017 kl.17:12

  Hehe... artige og "avvepnende"kommentarer det der... men er vel mest de yngre som får den type kommentarer kanskje..jeg har ikke opplevd det ..enda..:))

  Hørte på Podcasten..så flink du er, snakka tydelig også... nå kan ikke jeg sammenligne innholdet med noen...for det var første gang jeg hørte på en podcast...:)))

  Kristin

  27.04.2017 kl.19:39

  annebe: Jeg tror nok egentlig at min initiale tolkning, som en tommel opp, er den riktige. Men når jeg først var inspirert til å skrive litt om det - så hvorfor ikke? Det er visst et ganske vanlig problem. Jeg er jo heldigvis alt for gammel til å få høre sånt. ;) Tusen takk! så moro at du likte det! :) OG enda morsommere å kunne gi deg din første podcast. :) Håper du har en kjempefin kveld så langt. Og gleder meg til å lese om "den bukseløse fotografen." Så den i feeden, så skal inn dit etter å ha besvart litt kommentarer ;)

  EtVennligPuff

  27.04.2017 kl.17:44

  Hva? Har noen skrevet en kommentar til deg og henvist(?) til kjønnsorganet ditt? I alle dager.. :-/

  Godt du tar det med humor, og vet å svare for deg. Jeg skal i allefall ta med meg noen av disse flotte svarene, mulig jeg får bruk for dem en gang. Men, la oss nå håpe at jeg slipper det da.. :-P

  Kristin

  27.04.2017 kl.19:42

  EtVennligPuff: Nei, men jeg har fått en kommentar som kun lød: (Y).

  Og det er enten en tommel opp, eller et kvinnelig kjønnsorgan. Jeg valgte den første tolkningen, men fant ut at jeg skulle skrive litt om den andre tolkningen, for det er visst nok av jenter der ute som får den etter seg.

  Håper også du aldri får bruk for disse svarene ;)

  dvergpinschere i mitt hjerte

  27.04.2017 kl.18:27

  Har aldri opplevd det..men er vel for gammel...

  Kristin

  27.04.2017 kl.19:42

  dvergpinschere i mitt hjerte: Hehe, ikke jeg heller - heldigvis :)

  Helge

  27.04.2017 kl.18:41

  Bokstaver kan brukes til mye rart. Har sjelden eller aldri sett en ensom Y i kommentarfeltet, men jeg har kanskje sett på feil sted. Så vidt jeg husker har jeg aldri sagt slike ting om mine X-er, men kan aldri vite. Men ord er rike og et svar kan tolkes på mange måter.

  Kristin

  27.04.2017 kl.19:44

  Helge: Ja, bokstaver har uante muligheter, det er veldig fascinerende. Og selv om det er de samme ordene, kan de bety vilt forskjellige ting fra person til person. Jeg tror nok, og håper, at denne y-en var en tommel opp. Nei, det er vel ikke noe å trakte etter å si om folk heller, så jeg vil tro at du ville husket det, hvis du hadde sagt det. Håper du har en veldig fin torsdagskveld - tusen takk for en spennende kommentar. :)

  Daniel Olsen

  27.04.2017 kl.20:18

  Wow! vedkommende som den kommentaren trenger aleo vera kjapt, for han har nok fått stygge brannsår etter disse svarene. Jeg ville nok prøvd å tolke det positivt jeg også, orker ikke og kaste bort tiden på å finne ut hva "the haters" egentlig mener og lar de bare hate så mye de vil.

  trakk spesielt på smilebåndet når jeg leste denne:

  "Prøv igjen, du får det til snart, *stav navnet ditt ekstremt sakte og høyt*"

  Made my day! ha en fortsatt fin kveld :D

  Kristin

  27.04.2017 kl.23:19

  Daniel Olsen: Ja, det svir vel kanskje litt innimellom, men hvis en først tar frem slikt skyts og bruker på folk, er det kanskje fortjent også :) Jeg er altfor snill til å få haters, syns jeg selv i alle fall. Og om de dukker opp, har jeg alltids noen pass å skrive på til dem.

  Hehe, så moro å høre at det falt i smak :) Håper du får en fin avslutning på kvelden, og en god natt :)

  Søtmonsen :))

  27.04.2017 kl.21:13

  Hehe, morsomme forslag ;P Jeg kan også tolke dette som rumpa jeg da xD Tommel opp så klart, men at det ligner på en rumpe :P Alt ettersom hvordan man tolker det ja ;P

  Kristin

  27.04.2017 kl.23:15

  Søtmonsen ): Hehe, ja, her kan det tolkes både foran og bak ;) Herlig kommentar :)

  Statera Marit Ebeltoft

  28.04.2017 kl.20:23

  Haha digger tolkningen din og hvordan du forholdt deg :) Stå på!

  Kristin

  29.04.2017 kl.21:37

  Statera Marit Ebeltoft: Så bra det falt i smak :) Håper du har en kjempefin kveld - og at du slipper å bruke noen av disse svarene.

  Skriv en ny kommentar