hits

Kristin.blogg.no

#HjelpJuliaMedNisjen

 • Publisert: 21.04.2017, 20:10
 • Kategori: Blogg
 • Jeg enset i dag et rop fra en favorittblogger i nød bre seg over fylkesgrensa. Hun måtte ha hjelp til å finne sin nisje, og jeg fant den. Er du enig i hvor jeg puttet henne inn?

  Jeg har et par blogger jeg virkelig ikke legger skjul på at favoriseres foran det meste av skriftlig bloggmateriale, og du er kanskje lei av å høre om dem? Den ene av dem er Juliafrika, #imnotinlove, men det er neimen ikke langt unna. Jeg liker selvfølgelig latterlig mange flere blogger enn som så, men i dag var det Julia som trengte hjelp, og ilspurt til unnsetning. Ber man om hjelp, skal man jammen få det, mener jeg.

  Det var neimen såvidt jeg hørte ropet, men det lød omtrent sånn:

  Visste du: Embedding fra Facebook er en helt genial måte å dele ting på en blogg. Og det beste? Det er lovlig ift opphavsrett. Toril, blogg.nos Community Manager har laget en kjempelett "How to" på dette, om du er interessert i å prøve.

  #HjelpJuliaMedNisjen

  Men tilbake til nisjen til Julia. Her kan vi ikke benytte noe halvfabrikat fra Litauen akkurat. Her må det bygges nytt og storslagent! La oss bygge nisjepalass!

  Vi trenger følgende byggeklosser:

  • en passelig porsjon med samfunnskritikk forkledt som tull og fanteri. Bare på en sånn måte kan man få lurt slikt innhold inn gjennom Side2-gangene. Tror jeg i alle fall.
  • en real dose sjølironi, og la den blomstre i alle tenkelige former. Også slike former som undertegnede får kusma bare av å tenke på.
  • et dusin kameratekke og et tonn med sjarm.
  • eksellent humor og sarkastisk skråblikk.
  • stor skriveglede og ekstrem formidlingsevne.
  • dybde og evne til å snakke også om de tøffeste dagene i livet. Også på en slik åpen måte som gjør det lettere for andre i lignende situasjoner.
  • vilje til å si at "nå er det faktisk ikke så ok", mot til å vise sårbarhet og lov til å hylle savn. Å sette pris på minner på en god måte, og gjøre det til en naturlig del av bloggen.
  • å tørre og være selv. På godt, vondt, sært, forbanna og oppgitt.
  Woman holding a cauliflower
  Dette kom opp ved søk på champion. Regner derfor med det er en ny trend innen trofeer. Licensed from: phovoir / yayimages.com

  Ut fra punktene over, vil du som leser her kanskje se at dette er ikke en gjennomsnittlig Side2-blogger. Det er heller ingen gjennomsnittlig blogger. Jeg kunne gått for superblogger som nisje, men kjenner jeg henne rett, hadde hun blitt altfor høy på pæra. Og pærer er ikke så godt i lengden.

  Jeg går derfor for eksplosiv, Julia. Du hører hjemme i den eksplosive nisjen. Du har sprengt grensene for hva en blogg skal være hos veldig mange. Du går foran som et ekte forbilde i en silkeglatt, internettsk fantasiverden, full av retusjering, dårlig selvtillit, operasjoner og usunne forventninger.

  Og personlig håper jeg etterdønningene av eksplosjonen gjør at vi får flere som ligner på deg, etter at du har brøyta unna løssnøen.

   

  Hvilken nisje mener du Juliafrika hører hjemme i? 

   

  Fikk du med deg: Hvordan ta mer unike bilder?

  Om du skulle ha lyst, er du hjertelig velkommen på besøk på Facebook:


  #HjelpJuliaMedNisjen #nisje #juliafrika #bloggnisje #superblogger #hjelp #hjelpsomjegdavettu #eksplosiv 

 • Publisert: 21.04.2017, 20:10
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  frodith

  21.04.2017 kl.20:24

  Eksplosiv passer bra, etter det lille jeg har sett hos henne så langt er hun MYE og en viktig brikke her inne :-) Og stor sprengkraft :-)

  Kristin

  22.04.2017 kl.22:49

  frodith: Ja - hun er litt dynamittharry. Og jeg digger det :)

  stavangerinmyheart

  21.04.2017 kl.21:31

  Eksplosiv var rette ordet ja:))) ps. bilder etc. kommer rett etter helgen:))

  Kristin

  22.04.2017 kl.22:50

  stavangerinmyheart: Ja, synes det var en grei nisje ;) Supert :)

  dvergpinschere i mitt hjerte

  21.04.2017 kl.21:48

  Ja hvorfor streber vi etter å bli satt i bås?? Syns det er bra om man har en litt annerledes blogg også.. og det tror jeg du også syns..

  Kristin

  22.04.2017 kl.22:50

  dvergpinschere i mitt hjerte: Annerledes og unik er helt midt i blinken :) :) Håper du har en kjempefin helg, Toini :)

  juliafrika

  22.04.2017 kl.14:54

  <3 jeg blir helt rød i fletta av denna smigeren altså <3 Du er megafin! Og jeg tar herved ydmykt imot blomkålen du så generøst overrekker. Samt tar jeg herved patent på bloggkategorien "eksplosiv"!!

  Jeg liker forresten ikke pærer så godt, bortsett fra når de er harde og umodne, da er de ganske gode. Men jeg synes de blir ekle og "melete" så fort! :(

  Kristin

  22.04.2017 kl.22:56

  juliafrika: Kult - da blir det jo straks rosa hår på deg igjen da, med blondt utgangspunkt og rødfarge :) Men det blir ikke noe mer på en stund nå - det kan jo misforstås, selv om man er nøye med merking, som en blogger jo må. #imnotinlove men neimen ikke langt unna. Så pass godt på blomkålen - den må vare ei lita stund ;) Patent godkjennes selvfølgelig. Helt enig ift pærer. Bare så synd de minste eksemplarene i husstanden ikke er enige. Happy helg :)

  Skriv en ny kommentar