hits

Kristin.blogg.no

Bildene som ikke kommer på bloggen, på ordentlig!

 • Publisert: 19.04.2017, 21:37
 • Kategori: Bloggtips
 • Denne spalten har jeg sett hos mange i det siste.Jeg digger den, den er som regel utrolig morsom, men egentlig ganske selvmotsigende: "Her er bildene som ikke kommer på bloggen. På bloggen." Vel, jeg har tenkt å gjøre en egen vri på dette, selvfølgelig. 

  Først skal jeg vise deg bildene som kommer på bloggen og deretter si litt om bildene som ikke kommer på bloggen. Til slutt vil jeg fortelle deg hvorfor bildene ser ut som de gjør, og denne forklaringen vil du faktisk ikke gå glipp av. Kanskje du får en aha-opplevelse?

   

  Bildene som kommer på bloggen.

  Jeg har begynt å lage noen bilder, og av disse kommer bare disse tre heldige på bloggen:

  Bildene som ikke kommer på bloggen

  Jeg har allerede laget mange i denne serien, som beskriver utfordringer i kreativitet, sitater og annet småtteri. Mye en kan kjenne seg igjen i, kanskje også humre litt gjenkjennende. Men resten, de kommer faktisk ikke på bloggen i det hele tatt.

  De er de ekte bildene som ikke kommer på bloggen, og serveres kun på min Facebookside. Så om du vil få med deg flere av denne sorten, er det virkelig plassen å være.

  Hvorfor ser bildene sånn ut?

  I en verden der de fleste heier på å skille seg ut, er det mistenkelig mange som kopierer en slags fastlåst mal, spesielt på Pinterest. Fint bilde, klare fonter på det meste, bortsett fra verbet, som blir pimpet med en kalligrafifont.


  Og hvordan stikker man seg ut fra dette?

  Bildet over kunne vært hvem som helst sitt, selv om det også er mitt, og laget i? Paint selvfølgelig. Jeg bestemte meg likevel for å gå helt motsatt vei, selv om jeg sikkert kunne perfeksjonert dette også! Jeg ville ikke streve for å bli bedre enn pinterestrosemalere og designerne, men heller svømme rett mot strømmen.

  Les gjerne: Lag din egen header i paint - 10 lure tips.

   

  De tre bildene tidligere i innlegget kunne nemlig ikke vært laget av noen andre.

  Jeg har brukt fargene i bloggen min, pluss en skrikende oransjefarge som garantert irriterer vettet av netthinnene dine. Og jo mer jeg bruker dem, jo mer husker du at det er meg. 

  En annen ting er valget av en font som ikke har æ,ø og å. Du tenker kanskje "for en loser som ikke så etter om det først!". Sorry, men det er også en nøye gjennomtenkt handling. Hvem andre har du sett som benytter en slik font i lignende bilder, slik at det kommer inn mismatchende bokstaver? Fortell meg gjerne hvis du har sett noen, men jeg tør påstå at det er ingen som gjør det.

  Fordelen med å gjøre dette

  Ved å gjøre helt motsatt av alle andre, er det liten sjanse for å bli kopiert, liten sjanse for å bli blandet sammen med andre og liten sjanse for å bli oversett, å visuelt bare gli inn i mengden. Ser du noe som ser slik ut, vet du faktisk med en gang at det er mitt verk. 

  "Og det, kjære lesere, det er å gjøre seg unik."

   

  Hva tenker du om disse bildene som ikke kommer på bloggen?

   

  Les også: Flink pike innelåst i gruppearbeid

  Minner om at resten av disse bildene slett ikke kommer på bloggen, men på Facebook:

  #unik #skillesegut #bilde #bilder #facebook #pinterest

 • Publisert: 19.04.2017, 21:37
 • Kategori: Bloggtips
 • 13 kommentarer
 • 13 kommentarer

  Elevele

  19.04.2017 kl.21:49

  Du er helt klart unik ;) Jeg er unik når jeg skriver med penn- blokkbokstaver men liten "i" :P ha ha.. Jeg har ikke hjerte over i'en :P

  Kristin

  21.04.2017 kl.00:11

  Elevele: Åh, så kult! Penneskrift faktisk :) Du er helt rå :)

  frodith

  19.04.2017 kl.21:58

  Ja, huske det gjør jeg hvertfall :-D Du har masse morsomme innlegg Kristin :-)

  Kristin

  21.04.2017 kl.00:11

  frodith: Hehe, så bra :) Tusen takk, og i lige måte. :)

  dvergpinschere i mitt hjerte

  19.04.2017 kl.23:04

  Ja DEG går det ikke an å kopiere...du ER unik! hihihi. :-)

  Kristin

  21.04.2017 kl.00:12

  dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk :) :)

  Victoria Larsen

  20.04.2017 kl.00:02

  Jeg ønsker deg en fin kveld :-)

  Kristin

  21.04.2017 kl.00:12

  Victoria Larsen: Tusen takk - håper du får en fin fredag :)

  Søtmonsen :))

  20.04.2017 kl.01:44

  Bildene er jo moro og sånt, men klikker meg aldri innpå slike innlegg.. Av det prinsippet at de kaller det "bildene som ALDRI kom på bloggen". Neivel, hva er dette her da? Synes liksom det blir litt teit jeg da ;o

  Kristin

  20.04.2017 kl.10:15

  Søtmonsen ): Jepp, som jeg også skriver i innledningen: Her kommer bildene som ikke kom på bloggen. På bloggen.... Det er så selvmotsigende som det kan bli, egentlig. Så vi er nok knallenige her. Bortsett fra at jeg nok ikke er så prinsippfast og alt for nyskjerrig til å la være å klikke meg inn ;) Håper du får en fantastisk dag :)

  Elevele

  21.04.2017 kl.17:11

  Merker det er sjeldent mellom hver gang man skiver med penn for man får jo krampe i hånden etter tre ord liksom :P ha ha

  Kristin

  22.04.2017 kl.22:48

  Elevele: Ja, rett og slett ute av trening med penn jeg og. ;) Blir jo bare pc-skriving for det meste.

  Elevele

  22.04.2017 kl.22:51

  Ja, det har jo blitt sånn :) Bruker penn og papir på jobb, men ikke så mye liksom :) Jeg prøver å skrive med penn litt hver dag, bare fordi jeg liker det :)

  Skriv en ny kommentar