hits

Kristin.blogg.no

Blogginnlegg med nødutgang?

 • Publisert: 15.04.2017, 20:39
 • Kategori: Humor
 • Jeg har muligens laget verdens første blogginnlegg med nødutgang i dag, da jeg velger å svare på "hvordan har du det?" fra spørsmålsrunden i et eget innlegg. Nå er det best å ta på tullelesebrillene dine, om du husker hvor du har lagt dem. 

  Hvis slike briller ikke er noe for deg, har jeg altså laget nødutgang. Tar du sjansen på å bli igjen, vil du nå få en treretters bestående av suppe på spiker.

   

  Spørsmålet vi snakker om er selvfølgelig: Hvordan har du det?

  Spørsmålet vi alle stiller, men absolutt ingen vil ha svar på. For det har vi rett og slett ikke tid til. Hvordan, åssen og hvorledes, åkke som: dette er spørreord som virkelig kan sette seg på et evigvarende middagsselskap og aldri dra hjem om du ikke passer på.

  Hvordan er den gamle tanta som holder tale i bryllup som "ikke er noen taler akkurat", men som virker å ha fått utdelt fortjenestemedalje i timesvispjatt. Hvordan er han som låner mobilen din for å ringe til  Burma og ikke slutter å snakke før landet har blitt Myanmar igjen.

  Det går i sirup. Vi spør "hvordan har du det", og har allerede tenkt ut plasseringen for "ja, men det er bra", før vi har hørt et eneste ord motparten har sagt. Nesten som når du skal håndhilse og er nervøs. Du husket i det minste å si navnet ditt riktig.

  Minner igjen om nødutgangen. Hjelp deg selv før du forsøker å hjelpe andre.

  exit sign
  Licensed from: jsompinm / yayimages.com

  Enda et problem.

  Det spørres jo hvordan du har det. Det mest nærliggende her vil jo da kanskje være å fortelle om hvordan du anskaffet det du har tilgjengelig. "Jeg har det fordi jeg gikk forbi Narvesen på veien, og neida, JEG leser ikke Se og Hør, det er til mamma."

  "Det der? Nei, det er ikke mitt, det har jeg aldri sett før."

  Samtidig er det jo utrolig hvor mye folk skal legge seg oppi også. Kan jeg ikke få ha det uten å måtte legge inn en forklaring heller nå? Det er jo helt feil! Ja, ikke det altså, men det at man må forklare hvordan man har anskaffet det. Til stadighet, i tide og utide. Det er et problem, hvorledes det blir etterspurt hvordan man har fått hendene på det, det mener jeg virkelig, og sånn er det.

  Minner fortsatt om nødutgangen, over vingene.

  Airplane cabin interior exit sign
  Licensed from: nalinratphi / yayimages.com

  Tilbake til saken

  Hvis man nå tar til side alt man har fjaset med om det. Hvordan har du det? Joda, i visse kretser går jeg for å være oppegående, andre igjen synes jeg er sprøyte gal, og noen til og med morsom. Jeg har det helt greit med alle tolkninger av subjektet, rent subjektivt.

  Ellers vil det jo også være spennende å vurdere ulike former for svaret. Lurer du på hvordan jeg har det i møtet med deg? Hvordan lilletåa og gnagsåret mitt har det? Hvor jeg har forlagt hukommelsen min og hvorfor jeg ikke for alt i verden husker hvor jeg har deg fra? 

  Hvor godt har du lyst til at jeg skal kjenne etter hvordan jeg har det? Ettersom jeg er god på å koke suppe på spiker, hadde jeg nok satt av hele dagen, om jeg var deg. Jeg har det faktisk både på den ene, den andre og den tredje viset, om du vil. For uansett hvordan en snur og vender på det, det er jeg som sitter med fasiten - og på det vises kan strekke hendene jublende over hodet og si: "Jeg har det!"

   

  Du er utrolig kul!

  Har du kommet deg helt hit, vil jeg gjerne applaudere deg. Du er innmari mye kulere enn jeg trodde. Håper spikersuppen smakte, og takk for spørsmålet, Nora!  (Jeg har det bra, er kortversjonen, men langt fra like gøy).

  Resten av svarene på spørsmålsrunden min vil du få i morgen, og til da lover jeg å ha inntatt en vanlig modus igjen. Kreativ overdrive ferdig for i dag.

  Det gjenstår bare å spørre deg et spørsmål til slutt:

   

  Hvordan har du det?

   

  #tull #fanteri #absurd #humor #moro #spm #svar

 • Publisert: 15.04.2017, 20:39
 • Kategori: Humor
 • 15 kommentarer
 • 15 kommentarer

  idfromscratch

  15.04.2017 kl.20:50

  Bra innlegg:-)!

  Kristin

  15.04.2017 kl.20:58

  idfromscratch: Tusen takk :)

  Victoria

  15.04.2017 kl.20:52

  Så bera skrevet. Jeg har det litt tungt om dagene, men det kan bare gå oppover :)

  Kristin

  15.04.2017 kl.20:57

  Victoria: Tusen takk :) Det gjør det! Synes det siste innlegget ditt med tilsvar til den anonyme kommentatoren var skikkelig velskrevet. Må også berømme deg for den profesjonaliteten du viser i publiseringen din - du leverer mye innhold av høy kvalitet! Håper du har en så bra påskeaften som mulig, og at veien oppover har kommet et steg høyere allerede i morgen :)

  A February Girl

  15.04.2017 kl.21:00

  hihi Du er kul Kristin! Er da ingen vits i å svarte kort og greit. Ikke med en gang ihvertfall :-P Men, for å være litt enig også - mamma har kommet ditt, hvor hun er like ærlig som dagen er lang når noen spør, så nå hun svarer "nei du, i dag er en skikkelig drittdag" får gjerne folk litt bakoversveis, fordi de regner med at hun skal "jatte" med og svare at alt bare er bra :-p

  Takk for spikersuppa btw ;-)

  Kristin

  15.04.2017 kl.21:28

  A February Girl: Thanks ;) Ja, det er liksom bare ett riktig svar på spørsmålet i hodet til mange. Og da blir det litt komisk. Bare hyggelig - håper du ikke ble for mett ;)

  frodith

  16.04.2017 kl.08:13

  He-he, vil du ha like langt svar som ditt svar, eller kortvarianten? Jeg svarer på lørdag, smør deg med tålmodighet ;-) morsomt innlegg dette da <3

  Kristin

  16.04.2017 kl.10:03

  frodith: Hvis du vil være med å leke, sier jeg aldri nei takk ;) Takk :)

  Statera Marit Ebeltoft

  16.04.2017 kl.11:44

  Jotakk jeg har det igrunn bra. Idag passer det med et kort og greit svar ;) Fint innlegg :)

  Kristin

  16.04.2017 kl.21:07

  Statera Marit Ebeltoft: Så godt å høre - det er igrunn det aller beste svaret det :) Håper du har hatt en vidunderlig påske, eggjakt og det hele :) Tusen takk :)

  EtVennligPuff

  16.04.2017 kl.17:11

  Herlig, digger nødutgangen din!! Selv om jeg så absolutt ikke fikk bruk for den, måtte jeg likevel sjekke den ut, bare sånn for å ha gjort det (litt typisk unge..?) ;-)

  Jeg digger dette svaret jeg! Hadde ikke gjort noe om teksten var lengre heller..! Og vet du, jeg er SÅ enig! Hvorfor stiller vi egentlig slike (teite?) spørsmål, vi egentlig ikke vil ha et ærlig svar på!?

  Kristin

  16.04.2017 kl.21:12

  EtVennligPuff: Hahaha, selvfølgelig måtte du sjekke den :) Fantastisk! Nja, ikke typisk unge, men leken og herlig :)

  Hehe, det er mer der det kommer fra - så vær forsiktig hva du ønsker deg. Kanskje du TRENGER nødutgangen neste gang? ;) Kjemperart - merkelige vaner vettu.

  EtVennligPuff

  16.04.2017 kl.22:59

  SV: Såklart er det alltid greit å bli opplyst om hvor nødutgangene er (nå ser jeg deg for meg som flyvertinne som står der og peker.. :-p )! Ikke godt å vite hva som KAN skje.. Men jeg utfordrer skjebnen litt med den der jeg altså! Tihi..

  Kristin

  16.04.2017 kl.23:27

  EtVennligPuff: Jeg gjorde jo det ;) Sto og pekte altså. Med munnstykkene til redningsvesten langt oppi drøvelen :) Kanskje jeg lager en annen nødutgang neste gang - bare sånn at du MÅ trykke da også ;)

  EtVennligPuff

  16.04.2017 kl.23:31

  SV: Tihi.. Jeg ser det veldig for meg! ;-)

  Og JA, må jo sjekke ut en NY nødutgang! :-D Bare kjør på du, jeg er med!

  Skriv en ny kommentar