hits

Kristin.blogg.no

Kreativ jobbing i praksis - med eksempler

 • Publisert: 13.04.2017, 13:44
 • Kategori: Kreativitet
 • Skrivesperre eller idetørke, kjært barn har mange navn. Hvorfor ikke finne inspirasjon i noe du liker å skrive om, og har skrevet selv?  I dag skal jeg vise deg hvordan du tar knekken på skrivesperren ved hjelp av en kreativ teknikk. Teknikken er tidligere omtalt i treningsdag 2 av min kreative treningsleir, og er virkelig super når du står helt fast på hva du vil skrive om.

   

  Finn nye ideer i det du allerede har skrevet.

  Jeg vil nå gi deg eksempler på 5 nye innleggsideer, hentet fra innlegg jeg har skrevet den siste uken. Alle er ideer jeg kunne funnet på å skrive og begrenses til en ide pr innlegg. 

  Ide fra Påskekonkurranse - vinn bloggrelaterte premier

  Det er faktisk dette innlegget. En av premiene mine i påskekonkurransen, er minimum 10 konkrete, kreative ideer til blogginnlegg basert på innholdet i bloggen din. Ved gjennomlesning gikk det opp for meg at denne premien har du kanskje litt lite forutsetning for å vite hvordan er.

  Med dette innlegget vil jeg vise deg hvordan premien vil se ut, bare med litt færre ideer:

  Ble du inspirert til å dra på skattejakt i dine gamle innlegg og tilhørende kommentarfelt?

   

  Om du ikke finner gull, finner du helt sikkert noen innleggsideer. Vil du heller at jeg skal ta en kreativ runde for deg, er påskekonkurransen åpen frem til lørdag.

  Er ikke dette helt metoden for deg, kan du jo prøve oppgaven i dag 1 av min kreative treningsleir.

  #kreativ #paaske #kreativtrening #eksempel #praksis #kreativekristin #kreativtreningsleir #premie #konkurranse #premieeksempel

 • Publisert: 13.04.2017, 13:44
 • Kategori: Kreativitet
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar