hits

Kristin.blogg.no

Dilla på å lage pins på Pinterest

 • Publisert: 12.04.2017, 12:48
 • Kategori: Blogg
 • Alle jeg kjenner elsker Pinterest, mens jeg har hatt en ganske så brakk, personlig pinterestkonto. Jeg blir så innmari fort hekta på sånne steder, og det er grunnen til at jeg hverken har snapchat eller instagram; jeg blir for ivrig og det spiser altfor mye tid.

  Underveis i laging av headere i paint, børstet jeg derimot støvet av kontoen for å finne fonter. Pinterest er jo en fantastisk søkemotor for sånt. Og det er det sikkert ikke bare jeg som synes?

  Bloggen overtok pinterestkontoen min!

  Her om dagen bestemte jeg meg altså for å konvertere min personlige pinterestkonto til en pinterestkonto for bloggen. Hvis du ønsker å følge meg, får du også tilgang på innhold jeg finner relevant for blogging. Pr nå er det to fontsamlinger, med gratis fonter til bruk privat og kommersielt. Jeg har mapper med bloggrelaterte tips, gratis designelementer og mer er på vei.

  Overgangen fra privat konto til bloggsidens konto tar nok litt omstilling, men jeg er allerede godt i gang. Jeg kommer til å fokusere på nyttige bloggressurser og skal kvalitetssikre innholdet i alle tavlene mine, slik at du slipper å lese masse random, dårlige tipsartikler. Jeg skriver det i beskrivelsen til tavlen når dette er gjort, og det kommer ikke nytt innhold på en tavle uten at det er kvalitetssjekket, så vet du det.

  Skal bare få igjen dybdesynet mitt før jeg får gjort noe som helst av dette. Lurer du på hvorfor synet er så som så, les om det her.


   

  Hekta på å lage egne pins

  Jeg hadde lenge utsatt å lære meg å lage pins, men hadde sett noen videoer om saken. Og nå er jeg hekta. På å lage pins.

  Tidligere denne uken startet jeg, og nå kommer det til å tikke inn innhold litt etter litt. 

  Slik ser de tre innleggene mine jeg har pinnet så langt ut:

   

  Som du ser, har jeg valgt å fortsette med de fargene jeg bruker på bloggen. Men ettersom dette er pinterest, har jeg også hivd en komplementærfarge inn, for litt mer oppmerksomhet. Selvfølgelig vil en ikke få utnyttet pinterestsøk maksimalt med norsk som språk, men du kjenner meg; kan jeg lære noe nytt, gjør jeg det.

  Jeg trenger sikkert ikke fortelle deg hvilket program disse er laget i? Paint såklart.
   

  Har du Pinterest? Har du prøvd å pinne egne ting?

   

  Vil du følge meg på Pinterest, heter jeg kristin.blogg.no.

  #pinterest #hekta #pin #pins #lagepins #lage #pinterestkonto 

 • Publisert: 12.04.2017, 12:48
 • Kategori: Blogg
 • 16 kommentarer
 • 16 kommentarer

  Victoria Larsen

  12.04.2017 kl.12:52

  Så artig! :D

  Kristin

  12.04.2017 kl.13:36

  Victoria Larsen: Helt klart :)

  spisogspar

  12.04.2017 kl.13:08

  Dette må jeg lese mer/ se videoer om også! Har siste tiden tenkte på akkurat dette med å lage egne pins :))

  Kristin

  12.04.2017 kl.13:36

  spisogspar: Ja, du har jo virkelig en nisje som blomstrer på pinterest, så det bør du virkelig. Det er kjempegøy. Kanskje jeg lager en "how to" med paint på dette senere, får se litt. ;)

  Lisebrevik

  12.04.2017 kl.13:17

  Så morsomt! :)

  Kristin

  12.04.2017 kl.13:36

  Lisebrevik: Ja, kjempegøy! :)

  A February Girl

  12.04.2017 kl.14:46

  Ja, pinterest er rett og slett farlig! Når man begynner er det så lett å bli sittende, og vips så er klokka way past legge-tid for å si det sånn. Litt sånn som tumblr er :-p Syns absolutt det er en god idè å lage "how to's" når det kommer til slike pins altså ;-) Når du har tid selvfølgelig :-D Håper det går bedre og fremover med øynene i huset <3

  Kristin

  12.04.2017 kl.21:23

  A February Girl: Tumblr ja. Der har du enda en jeg ikke tør å åpne. ;) Får skrive det på blokka, men blir jo litt kleint også, i og med at jeg ikke akkurat er noen ekspert. Jeg er jo bare ekstremt nyskjerrig og vil prøve/teste alt. Var nok mange designflinkiser som lo godt av paintheaderprosjektet mitt også, vil jeg tro. Og det blir neppe bedre om jeg gjør det samme med pinterestpins ;) Ja, nå kan jeg bruke begge øynene uten å gråte! Fremskritt :)

  12.04.2017 kl.15:06

  Håper du kan lage en til meg en dag;)

  Kristin

  12.04.2017 kl.21:27

  Anonym: Hehe, det kunne jeg helt sikkert gjort, for det er jo veldig gøy. Men det er nok heller proffere designere enn meg du burde overlate jobben til ;)

  dvergpinschere i mitt hjerte

  12.04.2017 kl.18:08

  Aner ikke hva pins er...men ser jo at det er noe med skrift/plakater og gjøre? eller..lage...Kos deg..gøy da..:-)

  Kristin

  12.04.2017 kl.21:30

  dvergpinschere i mitt hjerte: Pinterest er en slags elektronisk oppslagstavle, der man kan lage sine egne "plakater"(pins) med linker i, som fører direkte til din nettside. Ikke ulikt en bildeshout på forsiden til blogg.no, for eksempel. Veldig morsomt. :) Pinterest er også en slags søkemotor for bilder, og en kan søke på hva som helst.

  Nora Piscopo

  12.04.2017 kl.18:45

  Så kult! Ha en fin kveld :)

  Kristin

  12.04.2017 kl.21:30

  Nora Piscopo: Tusen takk - det samme til deg :)

  EtVennligPuff

  12.04.2017 kl.20:46

  Jeg har aldri vært på Pinterest.. Har hørt noe snakk om det, men aner faktisk ikke hva det er!? :-p

  Gøy å se hva du har laget da (uten helt å ane hva pinnet og pins er :-p ), fint ble det jo! ;-)

  Håper ståa er bedre på hjemmefronten!? <3 Klem

  Kristin

  12.04.2017 kl.21:32

  EtVennligPuff: Pinterest er et elektronisk korktavlesystem, der du hiver opp dine egne post-itlapper(pins). Du kan lage dem selv, eller knabbe fra noen andre og henge på din egen tavle. Når du lager selv, kan du legge linker i bildene direkte til din nettside, og kategorisere bildene slik at de kommer opp i søk. Pinterest er også en søkemotor på linje med google, men presenterer treffene i bilder. Du burde prøve, men det er lett å bli hekta. Vi ser vesentlig bedre. Hadde noe som ligna på en dybdesynsopplevelse her i stad ;) Stor klem tilbake.

  Skriv en ny kommentar