hits

Kristin.blogg.no

Hva hvis jeg aldri redigerte innleggene mine?

 • Publisert: 07.04.2017, 11:33
 • Kategori: Humor
 • Jeg pleier å redigere og finpusse på innleggene mine før jeg publiserer dem. Men hvordan ville det sett ut hvis jeg publiserte det som går igjennom hodet mitt når jeg skriver? I dag skal du få se den usensurerte versjonen. Sannhet osv.

  Inn i det aller helligste

  Tankerekkene er selvfølgelig skrevet med sirlig skrift - du er jo oppi hjernen min, så noe arbeid må en forvente av deg? Har hørt at det er lurt å ikke gjøre tankene sine for tilgjengelige, så her har jeg fontkryptert slik at bare de som fortjener et innblikk, de som virkelig ønsker å se, har adgang. S M R T!

  Ettersom jeg fortsatt humrer litt av den geniale fontkrypteringen, skal du få et innblikk til. Fordi jeg er så snill.

  Koke suppe på spiker

  Som du ser, er jeg min egen verste fiende. Hjernen min tenker nye assosiasjoner hele tiden, og jo mer jeg lærer, jo verre blir det. Med andre ord prøver jeg å gjøre meg selv bittelitt verre, hver eneste dag. Selfdestruct om du vil. Jeg kan med andre ord, koke suppe på spiker hvis det trengs. Dette er kreativitet i praksis - i rå og usensurert form.

  Liker du denne type innlegg, må du gjerne legge igjen en spiker til meg, det kan være en tanke, en setning, et ord eller et spørsmål, hva som helst. Kan du koke suppe på spiker? 

   

  Har du lyst til å lære noen av metodene som har gjort meg så kreativ mellom ørene, har jeg laget en kreativ treningsleir nettopp til det formålet. Du trenger ikke bli så ekstrem som meg, altså, det unner jeg ingen, men du kan kanskje bli litt mer iderik?

  #kreativ #treningsleir #kreativtreningsleir #absurd #tanke #tankerekke 

 • Publisert: 07.04.2017, 11:33
 • Kategori: Humor
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria Larsen

  07.04.2017 kl.11:58

  Jeg ønsker deg en fin fredag :-)

  Kristin

  07.04.2017 kl.15:09

  Victoria Larsen: Takk det samme :)

  dvergpinschere i mitt hjerte

  07.04.2017 kl.17:09

  Ojjj..her var det mange tanker...hihih...ja jeg hadde blitt sliten av så mye ideer og kreativitet..hihihi..ha en flott kveld!! og kos deg i helgen!

  Kristin

  07.04.2017 kl.23:22

  dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, det går stort sett på høygir ;) Skal gjøre det, håper du også får en herlig helg :)

  Skriv en ny kommentar