hits

Kristin.blogg.no

Endelig et kryptisk spor!

 • Publisert: 03.04.2017, 08:00
 • Kategori: Interaktiv påskekrim
 • Nevnte jeg at jeg liker skrivefeil hos aviser og journalister? VG er sikkert travelt opptatt på leting etter det manglende verbet, så jeg har ikke hatt samvittighet til å be de om noen kommentar i saken.

  Det har med det ryddet av veien altså kommet inn et kryptisk spor i etterforskningen rundt Martin Johnsrud Sundby. Det letes fortsatt videre etter nåla i høystakken.

  Jeg må høre kjapt med deg: hva får du ut av denne setningen:

  "Petter Northug er ikke fornøyd med langrennssjefen, men det Martin Johnsrud Sundby."

  Er dette en slags snikobjektivisering fra Northugs side? Minimalisere Martins suksess og redusere han til en ting? Er det rett og slett en "det" for mye der, som vil tilsi at Northug er veldig fornøyd med Martin?

  Dette usaklige innlegget er en del av min interaktive påskekrim, har du ikke fått med deg tidligere galskap, ta gjerne turen innom. 

  Jeg trengte også et påskudd for å teste embedding fra Facebook, så dette sporet kom med andre ord svært beleilig. Om under 12 timer smeller det i min kreative treningsleir, premiere kl 19! Gjett om jeg har finpussa på meg støvallergi? Gleder meg sånn til å vise deg!

  Lurer du litt på hva slags blogg dette er? Svaret får du her.

  #skrivefeil #vg #moro #spor #påskekrim #sherlock #interaktiv

 • Publisert: 03.04.2017, 08:00
 • Kategori: Interaktiv påskekrim
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Victoria Larsen

  03.04.2017 kl.11:38

  Jeg ønsker deg en fin kommende uke! :-)

  Kristin

  03.04.2017 kl.12:07

  Victoria Larsen: Takk for det. Håper du også får det.

  Helge

  03.04.2017 kl.11:54

  "men det er Martin", skal det sikkert være, eller "mener Martin". Innimellom ser man slike ting. Vill titte innom deg senere og fordype meg i hva du skriver. Ord er en herlig ting i hverdagen. Stemmer det at man bruker oftere forkortelser når man skriver enn når man snakker? Ha en fin dag.

  Kristin

  03.04.2017 kl.12:12

  Helge: Jeg tror nok også "er" er verbet VG er opptatt med å lete etter. Ja, sånt ser en bare oftere, jo mer en ser etter. Og jeg koser meg med å se etter, så rar er jeg. :) Ord er kjempegøy, skikkelig morsomt å få leke med ord på jevnlig basis. Så hyggelig at du har lyst til å komme tilbake på besøk, og veldig trivelig med en så morsom kommentar. Til spørsmålet: Ja, jeg tror nok det for min egen del, men når det kommer til de som er litt yngre enn meg, er jeg ikke så sikker. Mye av chattespråket går over i dagligtale, og en vil dermed kunne få en økning i forkortelser, også muntlig. Det vil jo selvfølgelig også være et element av tempo her som kan spille inn på bruk av forkortelser muntlig. Håper du også får en strålende dag, og igjen - tusen takk for besøket!

  EtVennligPuff

  03.04.2017 kl.12:17

  Tihi.. ;-) Ja, alt ligger i detaljene! Men meningen bak, eller om det er noe å "løse", ikke godt å vite!?

  Ooh.. Gleeeder meg til den kreative treningsleiren din starter!! ;-)

  Kristin

  03.04.2017 kl.20:18

  EtVennligPuff: Alt kan bli et mysterium ;) Bare man legger godviljen til. Jeg er overbevist om at saken blir løst, hvis ikke har vi alltids "henlagt" å støtte oss på. ;) Ja, nå er vi i gang - kjempemoro!

  Skriv en ny kommentar