hits

Kristin.blogg.no

Hvorfor lager jeg en kreativ treningsleir?

 • Publisert: 29.03.2017, 18:04
 • Kategori: Kreativitet
 • Jeg har, som du kanskje har fått med deg, bestemt meg for å lage en kreativ treningsleir her på bloggen. Nå har jeg tenkt å fortelle deg litt om bakgrunnen for akkurat det. Vi fortsetter derfor å snakke litt mer om meg og min kreativitet, løfter litt på panseret og inviterer deg inn i mine tanker.

  Bakgrunn

  Mye er skrevet om kreativitet opp gjennom tidene, og mange teorier er både elsket og hatet. Felles for de fleste bøker om kreativitet er at de oftest er for kjedelige for de som allerede er kreative. Samtidig mener jeg at det er bortkastet å forsøke selge en slik bok til en som er allergisk mot ordet kreativ, som har bestemt seg på forhånd at dette er en vederstyggelighet. "Jeg er ikke kreativ. Jeg kan ikke bli det." Du kjenner sannsynligvis minst en.

  Vel, jeg er overbevist om at alle har et kreativt potensiale inni seg, og hvor flink man blir, avhenger av hvor mye man trener. I en travel hverdag kan det være nok å henge fingrene i, om en ikke skal ta fatt på store kompendier og store teorier om kreativitet.

  Min treningsleir blir derfor tilpasset slik at alle, uansett utgangspunkt, kan bli med. Øvelsene kretser rundt enkle ting jeg personlig bruker for å bli mer kreativ, sånn sett må du bare stole på meg når jeg sier at det funker. Hvis du vil prøve, starter den kreative treningsleiren mandag 3.april kl 19:

  Mine svar på undersøkelsen.

  For å fortelle deg litt mer om meg og min kreativitet, vil jeg vise deg hva jeg ville svart på min egen spørreundersøkelse. Den finner du forresten her, om du ønsker å hive inn dine svar.

  Jeg starter, som du ser, ganske freidig ut og spanderer på meg 5 stjerner på kreativitet. En kan kanskje argumentere for at det ligner selvskryt, men det er ikke selvskryt når det er sant. Jeg har heller ingen problemer med å finne ideer til blogginnlegg, og mener selv jeg skriver en noen lunde unik blogg. Jeg liker å skrive, egentlig burde denne kanskje vært plassert utenfor skjemaet, mot punktet elsker, som jeg ikke tok med.

  Fotoflinkheten er det så som så med, litt ironisk ettersom blogg er mitt valgte medium, og jeg har ingen problemer med å komme i gang med skrivingen. Jeg sammenligner meg ikke så ofte direkte med andre bloggere, men bryr meg om statistikk. Mest på det grunnlag at jeg liker å vite historien bak tallene. Hva skjer egentlig med statistikken hvis jeg gjør SÅNN.

  Noe som ville overrasket meg om du sa det til meg før jeg begynte å blogge, er hvor glad en blir i enkelte av leserne sine. De som kommer i kommentarfeltet med oppfordringer, tips og egne refleksjoner. Nesten som en eneste stor heiagjeng. Derfor blir det også helt naturlig å være aktiv i kommentarfeltet. Jeg synes ikke det er vanskelig å finne originale ideer, og jeg er, som du kanskje har merket, veldig glad i å prøve nye ting.

  Siste innspurt; stort sett alle ønsker å bli mer kreative, uansett hvilket nivå de er på. Og jeg tror nok også de fleste som blogger, i hvert fall innimellom, tenker at de gjerne skulle hatt flere lesere. Feilleting er jeg veldig flink på, griseflink pike som jeg er, og jeg er også flink til å finne nye løsninger.

  Det var litt mer om meg og det kreative treningsprogrammet. Jeg gleder meg veldig, dette er nytt og spennende, og jeg tror ikke det er blitt prøvd på blogg.no tidligere.

  Er du klar for treningsleir?

  #kreativtreningsleir #kreativ #kristinbloggno #kreativekristin #kreativitet #tips #spørreundersøkelse #surveymonkey

 • Publisert: 29.03.2017, 18:04
 • Kategori: Kreativitet
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Elevele

  29.03.2017 kl.19:39

  Jeg skal i alle fall følge med ;)

  Kristin

  30.03.2017 kl.15:26

  Elevele: Kjempetrivelig å høre :) Håper formen din er så god som mulig i dag :)

  dvergpinschere i mitt hjerte

  29.03.2017 kl.21:00

  Jeg følger med jeg..selv om det hørtes skummelt ut..hihihi..

  Kristin

  30.03.2017 kl.15:26

  dvergpinschere i mitt hjerte: Hehe, neida, skal ikke bli så veldig skummelt, håper jeg ;)

  EtVennligPuff

  29.03.2017 kl.23:10

  Klar som et egg jeg! ;-)

  Jeg er nok litt slik som deg, føler at jeg er ganske så kreativ.. Men av og til kan det stoppe opp.. Uansett er det alltid greit med nye ideèr og innputt! ;-) Så kjære Kristin, det er bare å kjøre på, jeg er klar! ;-)

  Kristin

  30.03.2017 kl.15:27

  EtVennligPuff: Hipp hurra - dette blir gøy! Ja, du er megakreativ, så nå fikk jeg nesten prestasjonsangst :)

  Skriv en ny kommentar