hits

Kristin.blogg.no

Kroppstypejakten - Eplet

 • Publisert: 30.03.2017, 08:08
 • Kategori: Humor
 • Jeg har lenge slitt med å finne min plass i de ulike kroppstypene som presenteres, og i dag skal du få være med mens jeg utforsker om jeg kan være et eple. Følg meg gjerne videre i min kamp for å kartlegge kroppsfasong, dette er andre innlegg av en humpete og absurd tur.

  Meg som eple

  Et eple er ifølge faglitteraturen(her motebladet red anm) rundt, med rund mage og slanke ben og ankler. Eplefiguren er ofte vanskelig å kle.

  Jeg har pr nå en nær fortid som eple, magen var kjemperund, og selv om vannet fylte både ben og ankler, var de proporsjonalt, sett i forhold til magen, tynnere enn de har vært i forhold til kroppen min på lenge. Selv etter denne unntaksfrukttilstanden var over, kan en ikke hoppe bukk over at det kan finnes flere ting som taler for at jeg fortsatt er et eple.

  Girl With Apple
  Licensed from: MilanMarkovic78 / yayimages.com

  Et eple innehar en kjerne, og hvis jeg styrer på for mye, kjenner jeg stølhet, langt der inne i muskulaturen; kjernemuskulaturen. Kanskje er jeg altså en type eple, innerst inne?

  Epler er søte, og det kan jeg også være om jeg anstrenger meg, en kanskje si at jeg er et eple når jeg smiler? Og ikke minst er epler sunne. Så langt vil jeg ikke dra det som å si at jeg er sunn, men for all del, jeg kan vel hvis jeg vil. Valgfri eplemodus der altså. Hadde det ikke vært for at jeg ikke liker å ta fra folk jobben, kunne også jeg saktens holdt doktoren unna.

  Epler ligger også ofte i fruktfat, og jeg er også i selskap med andre personer på jevnlig basis. Jeg har et fruktfat av en familie, en samling fruktige kolleger og alle andre steder jeg drar, møter jeg bestanddeler fra fruktfatet.

  Som dere ser av analysen, er jeg ikke en fullverdig eple, mer en intervalltype. Jeg kan rett og slett være et eple, hvis jeg vil. Tar med meg videre at eplet er vanskelig å kle, at jeg har en litt rund mage og er i besittelse av ben og ankler.

  Hvor jeg ender opp til slutt? To be continued med flere analyser.

  Leste du innlegget om kroppstypen Søyle?

  #eple #mote #kropp #klær #kroppsfasong #kroppshysteri #bloggmag

 • Publisert: 30.03.2017, 08:08
 • Kategori: Humor
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Kristina

  30.03.2017 kl.12:05

  Hehe, vittig innlegg :)

  Kristin

  30.03.2017 kl.15:27

  Kristina: Takk ;)

  Skriv en ny kommentar