hits

Kristin.blogg.no

Interaktiv påskekrim - Sherlocks dagbok

 • Publisert: 28.03.2017, 08:07
 • Kategori: Interaktiv påskekrim
 • Vi har nå kommet til et kritisk punkt i etterforskningen: vi har masse ledetråder, et lite arsenal løse tråder, har noen trådløse tips og likevel går det litt trått. Og det er akkurat slik det skal være - det er nå vi skal trå til.

  For det er ikke det at vi ikke har funnet spor. Det har gått sport i sporene også. Skisport, for å være nøyaktig. Såpass oppgått var det derimot da vi kom frem til stedet, at det lignet nærmest en sporvei. Kunne andre sporveier også være innvolvert?

  Jeg gikk til det skritt å intervjue Bergensbanen og Rørosbanen om saken, rakk aldri å snakke med Gjøvikbanen, den var som vanlig forsinket. Ikke med sink da, men du skjønner nok, ettersom vi er ganske i synk.

  Sporveien etterlot seg om ikke annet spor som lignet mistenkelig på de vi fant på åstedet. Helt likt er det faktisk, hvis du demonterer, presser skinnene helt sammen og snur dem opp ned. Men det så ikke ut som noen hadde demontert så mye som en brøkdel av noen sporvei. Ellers hadde det nok gått under fellende bevis, og etterforskningen hadde gått på skinner.

  "Hva var det Watsons notater hadde avslørt? En ulykke kommer sjelden alene. Og her hadde jeg fokusert på ulykken, hva om det var ensomheten vi hadde oversett? For er det ikke litt ensomt å gå alene helt i tet, når alle vennene dine blir sure. Når du er han kjipe som tar pause og brått er ferdig med pausen når de andre kommer heseblesende etter? Var det rett og en slik enkel type sjalusi likevel?"

  Nei! Nå har vi faktisk kommet så langt i etterforskningen at vi må begynne å se på trolig utfall - og sannsynlighet. Og da må vi støtte oss på motivavstemningen. Vi vil jo ikke bli henlagt heller.

  Nå må vi bare finne nåla i høystakken som løser denne saken for oss. Jeg trenger nok en uke eller noe sånt. Har du sett den?

  #påskekrim #krim #sundby #sundbysaken #ski #tullogtøys #kreativitet

 • Publisert: 28.03.2017, 08:07
 • Kategori: Interaktiv påskekrim
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  EtVennligPuff

  28.03.2017 kl.12:29

  Tihi.. Så herlig. Du skriver godt altså! ;-) Leker med ordene. Blir jo nesten litt krim i dèt også vettu.. :-p

  Kristin

  28.03.2017 kl.15:31

  EtVennligPuff: Tusen takk <3 Det er jo litt for moro til å la være, vettu. Hahaha, ja, kanskje det også bør kriminaliseres? :P

  EtVennligPuff

  28.03.2017 kl.15:47

  SV: Tihi.. ;-) Og ja, det burde du kanskje..?

  Kristin

  28.03.2017 kl.19:37

  EtVennligPuff: Noterer som ide ;) Selv om sånne setninger er kjempeskumle, for da har jeg allerede skrevet et avsnitt i hodet mitt :P

  EtVennligPuff

  28.03.2017 kl.19:42

  SV: Herlig! Tihi.. ;-) Gleder meg til å lese! :-D

  Kristin

  29.03.2017 kl.10:52

  EtVennligPuff: ;)

  Skriv en ny kommentar