hits

Kristin.blogg.no

jeggikkbareibodenentur sine notater.

 • Publisert: 25.03.2017, 21:46
 • Kategori: Interaktiv påskekrim
 • Først vil jeg bare takke så yderst mye til dere som blir med på denne utstrakte leken med bloggformatet! Alle innlegg i denne interaktive påskekrimmen er samlet i en egen kategori her. Som vanlig kan du påvirke etterforskningen på slutten av innlegget.

  "Her e det mange vinklingar og motiv ute og går.. Vil eg tru..", fra Dr Watsons notatbok.( Watson ble resultatet fra avstemningen tidligere i dag.)

  Jeg måtte bruke litt tid for å tolke håndskriften, men visst hadde han vært flittig den godeste doktoren. Dette innlegget er basert på en kommentar fra en av mine lesere, kanskje den eneste som er galere enn meg eller på mitt nivå: Frode bak jeggikkbareibodenentur. Og kommentaren skal selvfølgelig behandles med respekt. Han er Watson, jeg er Sherlock.

  Watson skriver: Man har ein småsjalu trønder, så nok har fått for lite media omtale i vinter.. Men der igjen, ka kunne han få ut av at Sundby fikk endå meir media oppslag.. Så han e definitivt ute av bildet.. Om ikkje...Det rett og slett e fordi han vil ta ein snarvei inn i troppen og te meir media tid.. Det kan jo vær.. Men lite troverdig.. Sånn alt i alt..

  Sherlock analyserer: På det gitte tidspunkt antas nevnte trønder å ha hatt mer enn nok med å sende Løfshus hatmail og sinte snaps. Men sjalusien var nok tilstede, gitt at Martin fikk dra til Canada, men prioriterte det ikke, og Petter ville dra, men fikk ikke. Men som du sier, kun unødvendige spekulasjoner. Barneskirenn, Watson. Eller elementært om du vil.

  Skiing Accident
  Licensed from: MilanMarkovic78 / yayimages.com


  Watson skriver: Penger.. ?? .. Då vil eg gjerna satsa ei krona på Sundby sjøl.. At han gjerna har innsett at karrieren e på hell, og ville innkassera ein slump på forsikringssummen.. Men og ein suspekt teori, då han umuligt kunne vita utfallet av påkjørslelen.. Uansett fikk snøscooter føraren sannsynligvis kalde føtter, og bare sneia Sundby.. Alikavel..

  Sherlock analyserer: At du hadde lyst til å sette penger på Sundby har knappest noe i dine saksnotater å gjøre. Skjerpings Watson, her skyter du jo ned dine egne analyser, så jeg slipper.

  Watson skriverFeil offer..?? Nja.. Kanskje føraren va lei av den helsikkens kameramannen, så herse og styre med kor han ska kjøra.. Og prøvde å kvitta seg med han, rett foran Sundby.. Sånn at Sundby gjerna punkterte ett par lunger på kameramannen, med stavane sine.. Godt muligt, men fortsatt ein vag teori..

  Sherlock analyserer: Denne teorien bør sjekkes videre. Her skjuler det seg en underliggende kriminalisering også av stavprodusenten. Hadde stavprodusenten behov for å bevise at sine staver holdt mål også i en påkjørsel?  Eller at stavene, med trins, var sterke nok til å gjøre uopprettelig skade på en kameramann? Uansett var det noe mislykket som forbrytelse isåfall.

  Young man with photo camera
  Licensed from: Sergey Nivens / yayimages.com


  Watson skriverSkjula ein anna forbrytelse, eller rett og slett bare ein ulykke, står då igjen.. Ei ulykka komme sjelden aleina, så eg trur det e ein kombinasjon av dei to.. Muligens har Sundby av frykt for tidligare forbrytelser, falt for fristelsen for ein ny.. Og muligens gått med dopede ski..

  Det trur eg e den nye trenden innen langrenn, siå det nærmast e umulig å bruke dop på sitt eget legemet, uten å bli tatt.. Tatt i betraktning Johaug saken, der hu heilt klart har tatt ulovlige midler i bruk.. For å bli meir rappkjefta..

  Sherlock analyserer: Stoler på din legekompetanse angående dopede ski, trikser man inn noe muffens i blåswixen da eller? Er også mye spennende forskning i gjære på doping av andres legeme, spesielt med vilje. Hører jo helt klart at Martin har hatt gloseprøve på slutten av bevismaterialet, så en kan vel heller ikke utelukke eget legeme helt. 

  Watson skriver: Så mulig heile situasjonen va iscenesatt, sånn at Sundby kunne på ett minst mulig mistenkelig vis, kvitta seg med nano-robotane så va festa under skiparet.. Og ga han ekstra boost i oppoverbakkene, og dermed sparte energi te å gå fort på flatene.. Og ikkje minst mikro-rakettene så satt unna trinså på stavane.. Så virka som after-burnere i utforkjøringene..
   

  Sherlock analyserer: Fytti for en jukseMartin! Hvor er fair play kortet når en virkelig trenger det? Jeg vil ikke tro så vondt om egne atleter. (Dessuten ser du sikkert neste sommer nå, så da kan jeg komme unna med denne analysen. Forhåpentligvis.)

  Benedict Cumberbatchat 'The Hobbit: The Desolation Of Smaug' Premiere, Dolby Theater, Hollywood, CA 12-02-13/ImageCollect
  Licensed from: ImageCollect / yayimages.com

  Det viktigste er likevel det vi har oversett, som alltid i Sherlock. I alle fall Cumberbatchversjonen som, banne i kirkamessig, nettopp avsluttet en bedriten sesong vi her i huset hadde ventet på lenge. Selvfølgelig er det store sjanser for at noe av de andre momentene kommer tilbake senere i etterforskningen.

  Det viktigste fra Watsons notater? " en ulykke kommer sjelden alene!"

  #påskekrim #krim #boden #jeggikkbareibodenentur #frode #watson #sherlock #tull #moro #analyse

 • Publisert: 25.03.2017, 21:46
 • Kategori: Interaktiv påskekrim
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar