hits

Kristin.blogg.no

Tips: Hvorfor kjøpe brukte drikkeflasker?

 • Publisert: 19.03.2017, 19:30
 • Kategori: Blogg
 • Her om dagen kom jeg over akkurat en sånn drikkeflaske som jeg har ønsket meg, og attpåtil i yndlingsfargen min. Du burde kanskje også kjøpe en brukt drikkeflaske? Bare se på det her!

  Denne rakkeren har perfekt størrelse, med kort og solid reim for oppheng. Stor åpning på tuten, og låsemekanisme. Og nevnte jeg blå?

  Nå er det jo kanskje mange som ikke liker tanken på å drikke av brukte drikkeflasker - vel ingen fare. Denne flasken er etter en grundig vaske- og tørkerunde perfekt til formålet:

  Fyller på pulver en gang innimelom, og med mindre en søler da: ingen søl når en skal legge pulver i kammeret. Tuten er såpass liten at det er lett å sikte om en skal ha litt i hvert kammer, men stor nok til at en slipper å late som en strør pepper fra det ene bittelille hullet på pepperbøssa.

  En annen fordel er at om pulveret blir fuktig, er det bare å riste klumpene bort i ren barista-stil. Eller kanskje heller bartender - baristaer driver vel ikke med så mye risting. Hva vet jeg, jeg drikker ikke kaffe engang. Eventuelt kan jeg legge en sånn fuktabsorberende, liten pose oppi for å forhindre klumpene. Du vet, sånn som ligger i den nye veska di, eller de nye skoene.

  Det absolutt beste med hele kjøpet, er at dette monsteret av en vaskepulverpakke nå kan plasseres i et skap, fremfor å må løftes ned for hver eneste vask. Med små barn i hus er det skummelt å ha noe som ligner såpass mye på sukker i spisehøyde. Og flasken? Henger på en skrue over vaskemaskina i påvente av at jeg skal lage noen hyller der.

  Men hvorfor kjøpe brukt? Ser ikke helt poenget med å bruke masse penger på noe som skal brukes til vaskepulver, en tier holder i massevis. Samtidig støtter man en god sak, enten det er på loppemarked eller i veldedige bruktbutikker. For ikke snakke om miljø. 

  (Skulle forsåvidt gjerne hatt en til lik, så om du vet hvor dette vidunderet har vært i salg, rop gjerne ut.)

   

  Hvilken løsning har du for vaskepulveret ditt?

   

  Sjekk gjerne ut Facebooksiden min.

  #tips #vaskerom #vaskepulver #lurt #fornøyd #praktisk #brukt #gjenbruk #nmsgjenbruk #nms 

 • Publisert: 19.03.2017, 19:30
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  dvergpinschere i mitt hjerte

  19.03.2017 kl.19:54

  Kjempe smart!! og med en i en annen farge også, så har du en til color, og en til hvit..Dette skal jeg jammen legge meg på minne..for noen ganger river jeg feil på omopakken, og det tyter ut her og der..Flott tips!!

  Kristin

  19.03.2017 kl.22:19

  dvergpinschere i mitt hjerte: Takk :) Vi har bare color her i huset, etter å ha sett en test på et tv-program for noen år siden, som viste at forskjellene i innhold og vaskeresultat var minimale. Brukte omo før, men byttet til blenda sensitive før eldstejenta kom, og nå er det eneveldende på alt av klær. Ja, jeg er i alle fall veldig fornøyd :)

  Søtmonsen :))

  19.03.2017 kl.21:05

  Har sett denne løsningen et annet sted også, og den er jo ganske så smart ^^

  Kristin

  19.03.2017 kl.22:20

  Søtmonsen ): Helt genialt, og ekstremt praktisk :)

  Skriv en ny kommentar