hits

Kristin.blogg.no

Frode Boden - på jordet eller ikke?

 • Publisert: 11.03.2017, 21:19
 • Kategori: Humor
 • Jeg liker jeggikkbareibodenentur.blogg.no litt over gjennomsnittet. Tilstått og erkjent opptil flere ganger på den tidligere bloggen min, men også vel på tide å tilstå her. Og i en kommentar jeg fikk på dette innlegget spurte han avslutningsvis et spennende spørsmål. Ordrett lød spørsmålet: "Eller e eg heilt på jordet her.. ?" 

  Som eier av denne bloggen, både selverklært og titulert kverulant og over gjennomsnittlig glad i å leke med ord, velger jeg SELVFØLGELIG å ta dette spørsmålet ut av den opprinnelige konteksten for å besvare spørsmålet, en gang for alle. Er Frode Boden på jordet, eller ikke?

  Haugesund ligger i Rogaland - et av Norges største jordbruksfylker. Der har de dermed ekstremt mange og store jorder å ta av. Men om Frode befinner seg på et av dem? 

  Farm
  Licensed from: leungchopan / yayimages.com


  Kanskje vil et innblikk i arealplanen til kommunen kunne gi svaret? Er boden og den øvrige bopæl bygd på dyrka mark, vil det tilsvare en nærmest permanent på jordet-status. Spør du en SP-velger, vil da også hele bosituasjonen være både på jordet og på trynet. Heldigvis for Boden har jeg ikke koordinater for plassering, så hvis denne permanente statusen er tilfelle, kan han velge å holde det hemmelig.

  Samtidig kan en se på den smått nomadiske arbeidssituasjonen. Her vil det være store intervallmuligheter hva gjelder plassering på jordet. Et lite skritt fra pissing i grøftekanten her og der, så er statusen oppnådd. Er han riktig uheldig, kan også hele bilen med mannskap og innhold befinne seg på jordet. Uten at jeg har kjennskap til om det noen gang har skjedd. Forsåvidt ikke en anbefalt metode å oppnå plasseringen på, arbeidssomt å forandre plasseringen, har jeg hørt.

  Som mangebarnsfar er situasjonen forsåvidt også lett besvart ved å spørre et vilkårlig avkom. Her er luksusen faktisk også slik at en kan velge ønsket utfall. Ønsker en å befinne seg på jordet, kan man plassere spørsmålet rett etter en nekting, typisk en "nei, du får ikke det samme som alle andre i klassen", eller "lørdagsgodt er uaktuelt før du har ryddet rommet ditt".  Likeledes vil is kunne få deg av selv den største rapsåker.

  Boden kan med andre ord være permanent på jordet, intervall-på jordet eller selv velge nøyaktig hvor han vil befinne seg. Samma det vel - du bør lese bloggen hans uansett! Og hvis du vil, må du forsåvidt gjerne hive inn ditt bidrag til spørsmålet i de vidåpne, hvite feltene under her.

  Peace out fra sofaen fra en rusten ordleker med Melodi grand prix i bakgrunnen. (Ja, vet, men må faktisk se likevel.)

  #boden #Frodeboden #haugesund #jordet #påjordet

 • Publisert: 11.03.2017, 21:19
 • Kategori: Humor
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Jeg Gikk Bare i Boden En Tur

  11.03.2017 kl.23:27

  Tok meg den frihet med å dela innlegget på facebook sidå mi.. Og svara forsåvidt der.. På ein måte.. =D =D =D

  Kristin

  12.03.2017 kl.08:49

  Jeg Gikk Bare i Boden En Tur: ved nærmere ettertanke kan du umulig være på jordet, problemet sitter nok dypere enn som så. :-P Eller, i bodenånd: «det e d galnaste» ;-) Takk og bukk er vel på sin plass, selv om det sikkert er straffbart å motivere/belønne røleprat på denne måten. Jeg kan spleise på bota isåfall. Ha en herlig søndag :-) Vi røles plutselig.

  Skriv en ny kommentar