hits

Kristin.blogg.no

En rotekoppblogger på rehab?

 • Publisert: 21.02.2017, 21:11
 • Kategori: Blogg
 • Idealinteriøret, sirlig dandert i flatterende nyanser, gjerne også duse, før det i en bisetning nevnes at her bor det et usannsynlig antall små barn, sammenlignet med hvordan det beboelige området faktisk ser ut. Jeg lar meg imponere. For jeg er en rotekoppblogger. En sånn du ikke leser så ofte, for de som finnes prøver nok iherdig og gjemme rotet i det ene hjørnet i huset de står og tar bildene fra. Som kanskje har en roteskuff og et dedikert roteområde i huset, der man med jevne mellomrom jevner rotet med jorden og levler opp i feng shui.

  Her finnes det mange roteskuffer, mange roteområder, en god samling diverseoppbevaringer og en haug med ting jeg har satt til side. Kjekt å ha, liksom. Jeg har også flere steder i huset jeg rett og slett vil definere som problemområder. Steder der jeg ikke får det til å flyte, eller det ble kanskje feil, for det er jo nettopp flyting det gjøres mest av. Definisjonen kan vel også utvides til "gitt opp".

  Woman with messy hair
  Licensed from: Creatista / yayimages.com


  Men er det virkelig sånn at en alltid må være en rotekopp? Misforstå meg rett, jeg har kontroll på livet mitt, jeg roter ikke rundt i ingenmannsland uten mål og mening, uten retning og misjon. Jeg har derimot et klart forbedringspotensial når det gjelder systematisering av eiendeler i eget hjem. Selv om jeg, merkelig nok,  stort sett vet hvor ting er i mitt systemløse system.

  Vel, folk klarer å slutte med røyk og snus, slutte å bite negler og endre både innstillinger, politisk ståsted og væremåte. La oss se om en ikke kan få systematisert rotekoppen. Jeg bestemte meg før minstemann kom til verden for å gjøre et iherdig forsøk. Prosjekt rotekopp.

  I løpet av de første levedøgnene til minstemann kom det derfor en stor forsamling pakker fra Ikea på døren. Jeg hadde bestemt meg for å beseire noen av disse irriterende problemområdene. Vaskerommet, innergangen, matboden og nattbordsområdet på soverommet vårt ble etter skruing, etterfulgt av timer med organisering, flytting og avgjørelser, nærme noe jeg vil kalle organisert. Og det var gøy.

  Foreløpig gikk det dermed ganske greit med dette "organisere eiendeler og bosted"-prosjektet. Så kan man da undre seg hvordan man gikk fra "ganske greit" til et gjesterom der dobbeltsengen fløt over av innhold fra absolutt alle klesskap i andreetasjen. Vil du høre historien bak det, er det neste innlegg ut herfra. Kanskje blir du like forundret og oppgitt som jeg ble?

  Har du noen problemområder eller rotesoner i ditt hjem?

  #rotekopp #rot #rehab #interior #organisere #organisasjon #endre #ikea #kaos #orden 

 • Publisert: 21.02.2017, 21:11
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar