Kristin.blogg.no

Om meg

 • Publisert: 27.03.2016, 14:57
 • Kategori: Om meg
 • Hei! Jeg heter Kristin, og er trønder i Telemark med noen minutter til overs innimellom. Jeg jobber som radiograf for lønnslippen og ubetalt trebarnsmor på heldøgnsbasis. 

  Jeg skulle egentlig bli journalist, men ble stoppet av et geografisk lys som gikk opp for meg: "Det er innmari langt fra Trøndelag til Volda." 

  Jeg liker å skrive, kan trekke frem ganske så bastante meninger, og tar frem saklighet etter behov. Likevel er det litt vanskelig å legge ironien helt på hylla, vi har tross alt levd sammen i ganske mange år.

   Jeg er en iherdig forkjemper for at annerledeshet og "du er bra nok" skal få reelt fotfeste i befolkningen, og ikke bare være overfladiske fraser. Jeg har også litt allergi for dobbeltmoralisme på dette feltet, selv om vi alle har litt av den.

   

  Innimellom kjører jeg meg bom fast i andres skrivefeil, eller blir irritert når barnetv har faktafeil i dinosaurprogram. Blir farlig engasjert av sport, type hoppe/hyle/juble og dessverre innimellom: kjefte til tv-en. 

  Sånn på generell basis er jeg mest glad i mennesker inni. Tanker, drømmer, talenter og resonnementer er ting jeg setter mye mer pris på enn nyeste lipglossfarge. Og det kanskje viktigste for meg: humor, selvfølgelig.

   

  Mine to Facebookgrupper

  Det kreative landslaget

  Jeg har tro på å finne løsninger, og at du kan lære deg å finne enda flere og bedre ideer hvis du utfordrer hjernen din. Ved å tenke annerledes, og bli mer kreativ. Så enkelt, og så vanskelig. Du er ikke useriøs om du bruker kreativiteten til å finne løsninger, du er smart. Vil du ha input som får deg til å tenke annerledes? Meld deg inn i "det kreative landslaget

  Tupperwarekonsulenten som ikke kunne bake...

  Jeg har gitt meg selv tidenes utfordring. Smått telefonskrekk, kan ikke bake, ingen selger og generelt ikke spesielt flink på kjøkkenet, og Tupperwarekonsulent?? Hjelpe og trøste tenker du kanskje, men jeg tar igjen i massevis med å være læroman, løsningsorientert og ekstremt glad i hands off-matlaging. Vil du høre hele historien, får du den i minibloggen Tupperwarekonsulenten som ikke kunne bake...

  #ommeg

 • Publisert: 27.03.2016, 14:57
 • Kategori: Om meg
 • 4 kommentarer
 • Jakten på A4-livet - stående applaus
  USA valgte Trump, men Norge er like ille!
  4 gode grunner for kommentargodkjenning
  5 smarte snarveier til bedre ideer - tipshefte

  4 kommentarer

  Nora Piscopo

  21.03.2017 kl.13:35

  Godt å vite at jeg ikke er den eneste som ikke er redd for å skrive blogg! Men hva er det å tape på det, tenker nå ihvertfall jeg. Lykke til videre med bloggingen! :D

  Kristin

  21.03.2017 kl.23:21

  Nora Piscopo: Tusen takk :) Håper du har hatt en kjempefin dag :)

  LilleMilly

  27.03.2017 kl.11:08

  Så utrolig artigt innlegg om deg selv! :) Du virker som en herlig dame, som jeg bare måtte le litt da jeg leste dette innlegget.

  Ønsker deg en god mandag! Gleder meg til å lese mer .

  Kristin

  27.03.2017 kl.11:23

  LilleMilly: Tusen takk! Synes det er litt vanskelig å skrive om seg selv på denne måten, så det var veldig hyggelig å høre at det falt i smak. :) Og tusen takk for det trivelige komplimentet!

  Håper du også får en kjempefin dag, så sees vi :)

  Skriv en ny kommentar

  hits