Kristin.blogg.no

Hva slags blogg er dette, egentlig?

 • Publisert: 27.03.2016, 14:57
 • Kategori: Om meg
 • Hei! Jeg heter Kristin, og er en trønder i Telemark med noen minutter til overs innimellom. Jeg jobber som radiograf for lønnslippen og ubetalt trebarnsmor på heldøgnsbasis. Barn og mann bor forresten bare mellom og bak linjene i denne bloggen. 

  Skulle egentlig bli journalist, men ble stoppet av et geografisk lys som gikk opp for meg: "Det er innmari langt fra Trøndelag til Volda." 

  Ved å lese denne bloggen, vil du forhåpentligvis le innimellom, bli inspirert og lære masse om din egen kreativitet. Kanskje får du også et og annet tips dersom du skriver en blogg selv, for jeg liker å skrive how-tos når jeg kommer på det.

  Jeg liker også å finne løsninger, og her på bloggen handler det mest om:

   Kreativitet.

  Humor og ironi.

   Meninger og hverdagsglimt, ofte med kåseriinnslag.

   Bloggtips.

  Jeg er veldig stolt av å kunne ta deg med på min egen treningsleir i kreativitet. Der vil du kunne lære hvordan du utnytter ditt kreative potensiale, med ny trening hver mandag:

   

  Sånn egentlig tør jeg ikke skrive blogg, spesielt med tanke på andres forutinntatthet og fordommer. Vel, det er så gøy at jeg later som jeg gir blaffen!

  Jeg liker også skrivefeil og faktafeil hos journalister, dinosaurer, nesten alt av spill, film/tv, internett, morsomme folk, rock og meninger. Ler så jeg griner av improteater og absurd stand-up. Noe av dette vil, naturlig nok, dukke opp innimellom.

  Før denne bloggen

  Har nylig flyttet inn fra tidligere bopæl Sparing, der jeg var heldig nok til å bli tatt inn i varmen som frivillig Customer Manager for blogg.no, noe som gjør at jeg roter rundt i kulissene på blogg.no, og bytter på å hjelpe og lage merarbeid for Toril og Ludvig

  Tusen takk for besøket, håper vi ses igjen!

   

  Lik gjerne Facebooksiden min, om du har lyst til å følge bloggen og få oppdateringer. Trykk på bildet under for å bli sendt rett dit.

  #ommeg #profil #blogg

 • Publisert: 27.03.2016, 14:57
 • Kategori: Om meg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Nora Piscopo

  21.03.2017 kl.13:35

  Godt å vite at jeg ikke er den eneste som ikke er redd for å skrive blogg! Men hva er det å tape på det, tenker nå ihvertfall jeg. Lykke til videre med bloggingen! :D

  Kristin

  21.03.2017 kl.23:21

  Nora Piscopo: Tusen takk :) Håper du har hatt en kjempefin dag :)

  LilleMilly

  27.03.2017 kl.11:08

  Så utrolig artigt innlegg om deg selv! :) Du virker som en herlig dame, som jeg bare måtte le litt da jeg leste dette innlegget.

  Ønsker deg en god mandag! Gleder meg til å lese mer .

  Kristin

  27.03.2017 kl.11:23

  LilleMilly: Tusen takk! Synes det er litt vanskelig å skrive om seg selv på denne måten, så det var veldig hyggelig å høre at det falt i smak. :) Og tusen takk for det trivelige komplimentet!

  Håper du også får en kjempefin dag, så sees vi :)

  Skriv en ny kommentar

  hits